Ψάχνουμε να διαβάσουμε για κάνα παίκτη με το κιάλι.
Η αναζήτηση βρήκε 13 εγγραφές
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
20 σελίδες με συζητήσεις καφενείου. Αφού υπάρχει ανάλογο thread, γτ δεν τα γράφετε εκεί ρε παιδιά;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η σημερινή μέρα (ασχέτως παραμονής ή μη του Ντελια) αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.
Ένας Ιβάν ο οποίος πριν 10 μέρες δήλωνε μετά ελικοπτέρου ότι παρακολουθεί την ομάδα και τον κάθε παίκτη στενά, να σταματάει (;!) τη μεταγραφή του σημαντικότερου ...
Ένας Ιβάν ο οποίος πριν 10 μέρες δήλωνε μετά ελικοπτέρου ότι παρακολουθεί την ομάδα και τον κάθε παίκτη στενά, να σταματάει (;!) τη μεταγραφή του σημαντικότερου ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτέλους εμφανίστηκε στο γήπεδο. Ελπίζω σήμερα να πήρε το μήνυμα.
Καλες οι πύρινες ομιλίες στα ξενοδοχεία και τα χειροκροτήματα/τραγούδια στην αρχή του αγώνα αλλά ελπίζω να την άκουσες και να την ένιωσες καλά τη γιουχα στο τέλος.
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε νευραλγικές θέσεις κ ο Ιβάν πετάει ...
Καλες οι πύρινες ομιλίες στα ξενοδοχεία και τα χειροκροτήματα/τραγούδια στην αρχή του αγώνα αλλά ελπίζω να την άκουσες και να την ένιωσες καλά τη γιουχα στο τέλος.
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε νευραλγικές θέσεις κ ο Ιβάν πετάει ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το ζήσαμε κ αυτό. Πραγματικά δε χωνεύεται το σημερινό.
- Τρί 06 Ιαν 2026, 04:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το τοπικ δε διαβάζεται.
Μπαίνουμε να δούμε κάνα όνομα και τι γίνεται στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα κ βλέπουμε για Τζαβέλα κ Σπυρόπουλο.
ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ.
Τις θεωρίες σας στο καφενείο (είτε της γειτονιάς σας είτε στο τοπικ).
Μπαίνουμε να δούμε κάνα όνομα και τι γίνεται στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα κ βλέπουμε για Τζαβέλα κ Σπυρόπουλο.
ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ.
Τις θεωρίες σας στο καφενείο (είτε της γειτονιάς σας είτε στο τοπικ).
- Παρ 09 Ιαν 2026, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Για να ρίξω κ γω τη θέση μου για τη μεταγραφολογια των ημερών. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, αν μπορούσα να πάρω ενα παίκτη θα έπαιρνα το Γιαννούλη.
Μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν τεράστιο level up στη συγκεκριμένη θέση που είναι κομβική στο σύστημα του Λουτσε και θα πρόσθετε φοβερή ποιότητα ...
Μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν τεράστιο level up στη συγκεκριμένη θέση που είναι κομβική στο σύστημα του Λουτσε και θα πρόσθετε φοβερή ποιότητα ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Φόρος τιμής σμρ και η Τούμπα όπως πρέπει για τα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει. 
- Τρί 03 Φεβ 2026, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Οι συμμετοχές με τη Σέλτικ δε μου λένε κάτι. Και ο Τσαλοφ ήρθε με συμμετοχές και Εθνική, και ο Μαξ της βαζελας είχε 200 παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα, και ο Μαρσιαλ ήρθε από Πρέμιερ.
Ο παίκτης δεν έχει δείξει μισό δείγμα θετικό κατά την άποψη μου, δε βλέπω διαφορά από π.χ. Τσαούση. Με τα λεφτά που ...
Ο παίκτης δεν έχει δείξει μισό δείγμα θετικό κατά την άποψη μου, δε βλέπω διαφορά από π.χ. Τσαούση. Με τα λεφτά που ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Βιονικός, σαν το παλιό καλό κρασί. Κάθε ματς κ καλύτερος. Φτου φτου 
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Το πάθος του μεταδίδεται σε όλη την ομάδα, φανταστικός για ακόμα ένα παιχνίδι με πολλά χιλιόμετρα.
- Τρί 17 Φεβ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Φίλε Άκη, βάζω ο,τι στοίχημα θες πως ο Γιακουμάκης την Πέμπτη δεν θα παίξει ούτε δευτερόλεπτο, όχι 60 λεπτά που λες! Παίξτο κι εσύ, είναι άχαστο :)
Χαχα ποιες είναι οι πηγές σου Χωρικέ;
Ότι θα μπει στο 60' έγραψα καθώς έχει μεν το 90λεπτό με την ΑΕΚ αλλά έπαιξε 50' με το βάζελο στην Τούμπα ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κλήρωση των 16 για το Europa League και οι ενδεχόμενες διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό (που κατά γενική ομολογία δεν είναι τπτ μεγαθήρια) αποδεικνύει το μεγάλο λάθος της διοίκησης και του Ιβάν να μην ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα καταλλήλως ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί και στις 3 διοργανώσεις ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σπαμάρετε απλά για να κρύψετε την τοποθέτηση μου; Έχετε βγάλει ΠΑΟΚομετρο με βάση τα ποστ του καθένα;
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα ...
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα ...