Η αναζήτηση βρήκε 899 εγγραφές

Return

από kataramenos5
Κυρ 21 Δεκ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jure Zdovc

Τεραστιος ο Ζελικο αλλα στα 65 του πλεον εχει κατακτησει τα παντα .9 ευρωλιγκες μετραει.Εχει το κουραγιο να φτιαξει σχεδον απ το μηδεν μια ομαδα πρωταγωνιστρια?
Ο Γιουρι απ την αλλη δεν εχει καταφερει να παρει ευρωπαικο τιτλο ισως ο ΠΑΟΚ να ναι η τελευταία ευκαιρια.Μεχρι στιγμης κανει παπαδες Απ τη ...
από KalamarGiannis
Κυρ 28 Δεκ 2025, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

ήρθες ένα καλοκαιρινό πρωινό, ξινός κι αγέλαστος σα να σου χρωστούσαμε κάτι.
Κομπιούτερ ως παίκτης, ανέκφραστος ως άνθρωπος.
Μετά από το επικοινωνιακό Show του Λυκογιάννη και ενός τρελού Ιταλού, μας φάνηκες ξενέρωτος. Τι φάνηκες, που είσαι δηλαδή.
Και που βρισκόμαστε μετά από 3 αγωνιστικούς μήνες ...
από Ιάσονας
Τετ 31 Δεκ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Χουγκάζ

Είναι ένα καθαρό τέσσερις λίγο λάιτ κάτι συνηθισμένο για Έλληνα στην ηλικία του.
Έχει πάρα πολύ καλό σουτ τριών πόντων και γενικά καλή μπασκετική αντίληψη στην επίθεση. Ήταν άτυχος στον Παναθηναϊκό γιατί έχει πέσει σε ρόστερ με δύο Έλληνες στο τέσσερα και τον Μπο οπότε λογικά ο βαζελος προτίμησε να ...
από Tolaros
Κυρ 18 Ιαν 2026, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5. Breein Tyree

Παιδιά σήμερα τον Ταϊρί τον μαρκαρε ο Γκραντ , ένα από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Τον κατάπιε.
Για το επίπεδο μας μια χαρά είναι ο Ταϊρί, όταν πάρουμε Φουρνιε θα βάζουμε 20 πόντους και στον Γκράντ.

Μου θυμίζει ένα παλιό με το βαζελο που μάρκαρε ο Διαμαντίδης το Μουλαομέροβιτς και μετά ...
από Maurice_Escargot
Κυρ 15 Φεβ 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Μπουντούρης

Εστω και μεσω facebook, μια ματια των εξελιξεων εκ των εσω.

Με αυτοκριτικη (για την ιδια την ΚΑΕ), καπως απολογιστικη, καπως λιγο αποσυμπιεστικη για τον ιδιο.

Δεδομενα ουτε σε αυτους μεσα στην ομαδα αρεσει αυτα που γινονται εκτος του αγωνιστικου.

Αλλα, εαν εστιασουμε στο αγωνιστικο, εγω δεν ...
από Maurice_Escargot
Κυρ 15 Φεβ 2026, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Μπουντούρης

Νίκο μπράβο που διαβάζεις όλα τα σχόλια μετά το σημερινό σου ποστ και μάλιστα απαντάς και σε πολλά δημιουργώντας διάλογο.

Είναι εξοφθαλμο ότι το χρειαζόταν ο κόσμος κι εσύ είσαι ο μόνος που βγήκε μπροστά.
από Μπαρκαρούτσος
Τετ 18 Φεβ 2026, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Στο βωμό του να δείξουμε ότι έχουμε λεφτά. Λες και αμφέβαλε κανείς.
από kataramenos5
Τετ 04 Μαρ 2026, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Andrea Trinchieri

:lol: :lol:

Να πω την αμαρτια μου η σημερινη αφιξη μου θυμησε παλιες καλες στιγμες.
Τοτε που βγηκε ο Αντρεας απ το αεροπλανο κι εκανε σημα στη Μιμη..
Κι απο κατω να τρελαινεται και να ουρλιαζει το ποπολο

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
από katafraktos
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Καλησπέρα στο forum, πλέον με το μπάσκετ στη νέα εποχή ανοίγεται μπροστά μας ένα λαμπρό μέλλον ευρωπαϊκής καταξίωσης και επιτυχιών και για αυτό το λόγο θεώρησα σημαντικό να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα για να καταγράψω κάποιες πληροφορίες και ιδέες για την τωρινή αλλά και την επερχόμενη κατάσταση ...
από black death
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Sporting CP-ΠΑΟΚ, 17/12, 21:30, ΕΡΤ2

Μ'αρεσει που μας χαλαει ο πατ ρε παιδια. Πρεπει να ερθει με ενα ποδι για να μην παιξει σε αυτό το επιπεδο. :opaokara:
από paokspren
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Sporting CP-ΠΑΟΚ, 17/12, 21:30, ΕΡΤ2

Αυτός ο Βεντούρα έχει μούτρα και σουλούπι για να παίζει στον Παπάγου το 1998.
από Rexaris
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Sporting CP-ΠΑΟΚ 62-70,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Το πόσο απόλαυσα τον αγώνα δεν λέγεται. Φοβερές ατομικές αξίες οι δύο καινούργιοι. Φαντάσου και με τον Μπέβερλι τι θα γίνει. Σαφώς χάλασε η χημεία τής ομάδας αλλά αυτό είναι προσωρινό. Άμα θα στρώσουν θα γίνεται τής Πόπης. Χαρές και πανηγύρια. Έφτασα να μετράω τις ώρες μέχρι τον επόμενο αγώνα ...
από Montrealiotis
Παρ 19 Δεκ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Αν τα ποσά που έχουν αναφερθεί στο τοπικ ισχύουν έστω και στο μισό, δεν νομίζω ότι καμία ελληνική ομάδα μπορεί να συμμετέχει στο nba Europe. Τα χρήματα είναι τρελά και η οικονομία/αγορα της χώρας δεν μπορεί να τα υποστηρίξει.
Στο δικό μου μυαλό, αν ισχύουν αυτά τα νούμερα, το nba Europe εξελίσσεται ...