Η αναζήτηση βρήκε 904 εγγραφές

Return

από Jim_Chatz
Τετ 07 Ιαν 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Όχι όμως δανεικό. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Ή μεταγραφή ή τίποτα
από boogeyman77
Τετ 04 Μαρ 2026, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Dillinger έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 18:27 Ξέρουμε αν ο Αντρίκος έχει κανένα πουλέν από τις προηγούμενες ομάδες ;
Dimsa :mrgreen:
από dragon
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θυμάμαι, το έχω ξαναγράψει, τα άρθρα του αντικειμενικου κάποτε καρπετοπουλου που ανησυχούσε για τον ΠΑΟΚ και έλεγε πως ο φερναντο Σαντος ειναι ενα πολύ μικρός προπονητής για τον ΠΑΟΚ κ πως δεν καταλαβαίνει πως ο ΠΑΟΚ με τέτοιο dna επιλέγει ενα προπονητή με τόσο περιορισμένο ταβάνι. Κάτι τέτοιο ειναι ...
από alexgarcia6
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Ρεπορτερ και ΠΑΟΚ ειναι δυο λεξεις που δεν πρεπει να ξαναμπουν ποτε μαζι

Απευθυνομαι σε οσους ασπαζονται αυτο τον «τιτλο». Γαμω την πουτ@να μου γαμω τρεχουν τοσο σημαντικες εξελιξεις στο συλλογο, απο το ΓΣ του ΑΣ στο γηπεδικο μεχρι την ανανεωση του Ντελια που θα γίνει υποτίθεται σημερα

Το μονο που ...
από Aureliano Buendia
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Τα έγραψα πριν λίγο καιρό, ανά στιγμές και παλαιότερα, αλλά είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέρχομαι συνεχώς.
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
από rouki
Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι το έκοψα, όταν έμεινε έγκυος η γυναίκα μου.
Μετά απο 12 χρόνια το άρχισα, όταν είχα μεγάλες σκοτουρες με την δουλειά και το ξαναέκοψα μετά απο δυόμισυ χρόνια. Μετά απο δεκατρία χρόνια το ξανάρχισα, πάλι λόγω εργασίας και το ξαναέκοψα πάλι μετά απο τρία χρόνια.
Πάντα μαχαίρι. Υπέφερα μόνο ...
από George Best4
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Οι ίδιοι που κράζετε σε κάθε ήττα τον Ραζβαν, κράζετε και τον Ιβάν τωρα.
Τυχαίο?

Η Δανία είναι επίπεδα πάνω. Έχει παίχτες σε όλες τις θέσεις. Η Ελλάδα και στα 2 ματς μαζί της φάνηκε κομμένη στα 2, γιατί? Επειδή έχει παίχτες σε μεγάλα πρωταθλήματα με παραστάσεις επιθετικά και αμυντικά, ΑΛΛΑ στα χαφ ...
από vs40
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Σοβαρά τώρα θα έπαιζε χθες ο Τεττέη αν υπέγραφε με τον ΠΑΟΚ; Ο παίκτης προφανώς έχει ποιότητα και τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, το έγραψα στο θρεντ των μεταγραφών. Όμως, καθε εθνική έχει υποτίθεται ιεραρχία. Από που προκύπτει ξαφνικά ο Τετέ; Οι του Ποκ θα μας είχανε φάει αν τα πράγματα ηταν αντίθετα. Ας ...
από hasio_john
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
από PAOK_Antarctica
Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Μαλακες πάντα τόσο κλαψιαρηδες ήσασταν εδώ μέσα ή γίνατε τελευταία;
από aivas19
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:08 Τον Μπαμπα τι τον βάζεις μέσα ρε άνθρωπε
Ο Τειλορ εχει δωσει 27 πασες πισω και εχει συνεργαστει με τον Ταισον 0 φορες
από navigator11
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Αντικειμενικά, αν καταφέρουμε να το φέρουμε στο 1-2, θα είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Για να δούμε.

Τα μυσταμποτς έχουν βρει μια μικρή χαραμάδα ανακούφισης, βλέπω.
από aivas19
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Παραταση μεσα στο Μπαλαιδος γατακια, ερχομαστε
από Psagmenos4
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γερεμέγιεφ κάποιοι έξυπνοι λέγανε δεν είναι καλός,ο λόγος φυσικά για να κράξουν ότι δεν πήραμε φορ. Τελικά ήταν ο καλύτερος μας παίκτης.
Εν αντίθεση όσοι φώναζαν για πώληση καμάρα το καλοκαίρι είχαν δίκαιο, τώρα δεν τον δίνουμε ουτε 2 μύρια. Αλλά αν τον έδινε ο Σαββιδης θα γράφανε για ξεπούλημα ...
από sourmenetes
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομίζω ότι εν τέλη κάποιος πρέπει να έχει παράπονο από το σημερινό. Τουλάχιστον τελείωσε το θέμα πρόκριση από σήμερα και μπορούμε χωρίς φόβο και πάθος να πάμε για φουλ ροτέισιον την άλλη Πέμπτη στο Μπαλαίδος.

Διπλό στην Λάρισα την Κυριακή και συγκέντρωση για το νταμπλ!

Καμία πρόκριση δεν ...