Αναζήτηση για περισσότερες από 1174 εγγραφές

Return

από Rexaris
Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-88, Σχόλια & Παραλειπομενα

Ορίστε, άρση μπαν για @wickerman , να με συγχωρείς φίλε αν σε αδίκησα. Προσωπικά ακόμη μου κακοπάει το σχόλιό σου αλλά δεν μπορούν τόσοι άνθρωποι να κάνουν λάθος και το δέχομαι.
από wickerman
Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Ρε αλάνια δεν χρειάζομαι υπεράσπιση. Εγώ ότι έγραψα ήταν από ενδιαφέρον για το παλικάρι μην πάθει τίποτα από τη στεναχώρια του. Το ban ήταν πραγματικά κάτι ασήμαντο μπροστά στην υγεία του αδερφού ή οποιουδήποτε αδερφού δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του όταν χάνει η ομάδα σε κάποιο ...
από Rexaris
Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Ρε αλάνια δεν χρειάζομαι υπεράσπιση. Εγώ ότι έγραψα ήταν από ενδιαφέρον για το παλικάρι μην πάθει τίποτα από τη στεναχώρια του. Το ban ήταν πραγματικά κάτι ασήμαντο μπροστά στην υγεία του αδερφού ή οποιουδήποτε αδερφού δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του όταν χάνει η ομάδα σε κάποιο ...
από sn0ufel4
Τετ 19 Νοέμ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jure Zdovc

Αυτός σε ποιο καζάνι έπεσε μικρός?
από KalamarGiannis
Τρί 16 Δεκ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Patrick Beverley

Διορθώθηκαν.
Δύο στα δύο έχω 8-)
Αν μας βγουν οι παίκτες θα το κάνω γούρι :pano:

Ενδιαφέρον άρθρο στο inpaok, η γνώμη του Στέφανου Δεδα για τον Pat.
https://inpaok.com/886520/dedas-sto-inp ... -ton-paok/
από Maurice_Escargot
Τετ 17 Δεκ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Tα πιο προσφατα του.

από Metagrafakias
Σάβ 20 Δεκ 2025, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Περιμενατε να δειτε παλαιμαχο παικτη ε??
Παικταρας και τυπαρα!!
από paokspren
Σάβ 20 Δεκ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Cleveland Melvin

Σήμερα ήταν απίστευτος.

Πάντως βλέποντας σήμερα το φετινό μας 4 να καταστρέφει το περσινό μας, η αναβάθμηση είναι τεράστια. Κι αυτό έγινε πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Αυτού του είδους η τεχνογνωσία σε συνδιασμό με μεγάλο μπάτζετ είναι το καλύτερο μονοπάτι για την επιτυχία.
από kataramenos5
Κυρ 21 Δεκ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Τεραστιος ο Ζελικο αλλα στα 65 του πλεον εχει κατακτησει τα παντα .9 ευρωλιγκες μετραει.Εχει το κουραγιο να φτιαξει σχεδον απ το μηδεν μια ομαδα πρωταγωνιστρια?
Ο Γιουρι απ την αλλη δεν εχει καταφερει να παρει ευρωπαικο τιτλο ισως ο ΠΑΟΚ να ναι η τελευταία ευκαιρια.Μεχρι στιγμης κανει παπαδες Απ τη ...
από KalamarGiannis
Κυρ 28 Δεκ 2025, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

ήρθες ένα καλοκαιρινό πρωινό, ξινός κι αγέλαστος σα να σου χρωστούσαμε κάτι.
Κομπιούτερ ως παίκτης, ανέκφραστος ως άνθρωπος.
Μετά από το επικοινωνιακό Show του Λυκογιάννη και ενός τρελού Ιταλού, μας φάνηκες ξενέρωτος. Τι φάνηκες, που είσαι δηλαδή.
Και που βρισκόμαστε μετά από 3 αγωνιστικούς μήνες ...
από Ιάσονας
Τετ 31 Δεκ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Χουγκάζ

Είναι ένα καθαρό τέσσερις λίγο λάιτ κάτι συνηθισμένο για Έλληνα στην ηλικία του.
Έχει πάρα πολύ καλό σουτ τριών πόντων και γενικά καλή μπασκετική αντίληψη στην επίθεση. Ήταν άτυχος στον Παναθηναϊκό γιατί έχει πέσει σε ρόστερ με δύο Έλληνες στο τέσσερα και τον Μπο οπότε λογικά ο βαζελος προτίμησε να ...
από Tolaros
Κυρ 18 Ιαν 2026, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5. Breein Tyree

Παιδιά σήμερα τον Ταϊρί τον μαρκαρε ο Γκραντ , ένα από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Τον κατάπιε.
Για το επίπεδο μας μια χαρά είναι ο Ταϊρί, όταν πάρουμε Φουρνιε θα βάζουμε 20 πόντους και στον Γκράντ.

Μου θυμίζει ένα παλιό με το βαζελο που μάρκαρε ο Διαμαντίδης το Μουλαομέροβιτς και μετά ...
από Maurice_Escargot
Κυρ 15 Φεβ 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Μπουντούρης

Εστω και μεσω facebook, μια ματια των εξελιξεων εκ των εσω.

Με αυτοκριτικη (για την ιδια την ΚΑΕ), καπως απολογιστικη, καπως λιγο αποσυμπιεστικη για τον ιδιο.

Δεδομενα ουτε σε αυτους μεσα στην ομαδα αρεσει αυτα που γινονται εκτος του αγωνιστικου.

Αλλα, εαν εστιασουμε στο αγωνιστικο, εγω δεν ...
από Maurice_Escargot
Κυρ 15 Φεβ 2026, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Μπουντούρης

Νίκο μπράβο που διαβάζεις όλα τα σχόλια μετά το σημερινό σου ποστ και μάλιστα απαντάς και σε πολλά δημιουργώντας διάλογο.

Είναι εξοφθαλμο ότι το χρειαζόταν ο κόσμος κι εσύ είσαι ο μόνος που βγήκε μπροστά.
από Μπαρκαρούτσος
Τετ 18 Φεβ 2026, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Στο βωμό του να δείξουμε ότι έχουμε λεφτά. Λες και αμφέβαλε κανείς.