Θα βγει πρώτος σκόρερ και θα λέμε γιατί δεν πήραμε τον Βάργκα.
Πέρα από την πλάκα, τακτικά και τεχνικά είναι εξαιρετικός για λύση από τον πάγκο. Ναι μεν για να σκοράρει θέλει τάισμα - κι αυτό ίσως προκαλεί σύγχυση για τις ικανότητες του παίκτη - αλλά δεν προσφέρει μόνο αν τον ταϊσεις. Συνδυάζεται ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1176 εγγραφές
- Δευ 04 Μάιος 2026, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Μάιος 2026, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι στα περισσότερα από τα παιχνίδια που φάγαμε ΤΙΣ φόλες ήταν εκεί και μας έδωσε το προβάδισμα. Το ότι μετά από τα γκολ του φανήκαμε ανήμποροι και μας πλήγωσαν ποικίλοι καφενέδες ήταν το μοναδικό πρόβλημα.
Επίσης να τονίσουμε ότι βοηθά ιδιαίτερα στα αμυντικά στημένα ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Επειδή διαβάζουμε πάρα πολλές ασυναρτησίες, σε διάφορα τόπικ, σε σχέση με το Τσ. Λ., ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου έχει παίξει δυο φορές στα προκριματικά της διοργάνωσης.
Τη μία, πρώτον δεν θα έπαιζε ποτέ με Βασιλεία, Σπαρτάκ και Μπενφίκα, αλλά με Σέλτικ και Βίντι, αν δεν είχε κλαπεί το πρωτάθλημα.
Δεύτερον ...
Τη μία, πρώτον δεν θα έπαιζε ποτέ με Βασιλεία, Σπαρτάκ και Μπενφίκα, αλλά με Σέλτικ και Βίντι, αν δεν είχε κλαπεί το πρωτάθλημα.
Δεύτερον ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη το αηττητο ηταν θεμα συγκυριας; Που εχω μπει.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει όλοι οι παλαβοί μπήκαν να σχολιάσουν εδώ λέγοντας ασυναρτησίες.
Μετά από Χ στο τηγανι.
Φυσικά ο σχολιασμός σήμερα γίνεται επειδή νίκησε η Κούλα και πήρε το πρωτάθλημα.
Αν ερχόντουσαν και τα 2 Χ θα είχε τα μισά σχόλια εδώ μέσα και θα κάναμε σενάρια.
Να σας θυμίσω πάντως έτσι για να το ...
Μετά από Χ στο τηγανι.
Φυσικά ο σχολιασμός σήμερα γίνεται επειδή νίκησε η Κούλα και πήρε το πρωτάθλημα.
Αν ερχόντουσαν και τα 2 Χ θα είχε τα μισά σχόλια εδώ μέσα και θα κάναμε σενάρια.
Να σας θυμίσω πάντως έτσι για να το ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ψηλός ενσωματώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της παράνοιας που ισχύει στον ΠΑΟΚ μας τα τελευταία χρόνια με την περίφημη καραμέλα της κριτικής . Δεν είμαστε όλοι χρυσόψαρα για να διαθέτουμε μηδενική μνήμη . Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής γερεμεγιεφ από μερίδα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αστείο κάποιες φορές που αν δεν έχουμε πληρώσει για κάποιον, δυσκολευόμαστε να του αναγνωρίσουμε την αξία του.
Ο παίκτης είναι ο ορισμός του value for money, αυτό το οποίο ζητάμε να κάνει το σκάουτινγκ actually, αντί να χρυσοπληρώνουμε μετριότητες.
Προφανώς δεν είναι παίκτης υψηλού επιπέδου ...
Ο παίκτης είναι ο ορισμός του value for money, αυτό το οποίο ζητάμε να κάνει το σκάουτινγκ actually, αντί να χρυσοπληρώνουμε μετριότητες.
Προφανώς δεν είναι παίκτης υψηλού επιπέδου ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάσω αυτό για την διάρκεια της ΑΕΚ κλπ κλπ
Εσείς όλοι θέλετε να μ πείτε πως αν ο πινεδα έλειπε όσο ο Μειτε
Ο Βαργκα όσο ο Γιακουμάκης ο γιοβιτς όσο ο Ντελιας ο κοιτα όσο ο Ζιβκοβιτς ο ρελβας όσο ο μιχαηλιδης ο ρότα όσο ο κενι και ο στρακοσια όσο ο παβλενκα η Κούλα θα ήταν ...
Εσείς όλοι θέλετε να μ πείτε πως αν ο πινεδα έλειπε όσο ο Μειτε
Ο Βαργκα όσο ο Γιακουμάκης ο γιοβιτς όσο ο Ντελιας ο κοιτα όσο ο Ζιβκοβιτς ο ρελβας όσο ο μιχαηλιδης ο ρότα όσο ο κενι και ο στρακοσια όσο ο παβλενκα η Κούλα θα ήταν ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο στο φορ ειχαν καλυτερους. ΜΟΝΟ.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλην πινεδα γιοβιτς ή Βαργκας δεν έπαιρνα κανέναν . Τζάμπα κιόλας . Να μου τους χάριζαν ….
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
εκανες γκαλοπ;
- Τρί 12 Μάιος 2026, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Δες στο γκολ του ζιφκο με τον γαύρο στην Τούμπα...από την αρχή της φάσηςSan4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 18:59 Παιδιά τι κάνει καλύτερα ο γιερεμεγιεφ από τον μύθου ; Έβαλε 9 γκολ και τι άλλο;
Αυτό ακριβώς δίνει και ο μύθου. Τελειώματα.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Αν η ομάδα δεν είχε την επιδημία των τραυματισμών εγώ πιστεύω θα ήταν πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα θες 3 βασικούς και οι αντίστοιχοι βασικοί να γίνουν ποιοτικές λύσεις από πάγκο. Δεξί στόπερ στυλ Βαρελα, αριστερό εξτρέμ στυλ Γκάρι Ροντρίγκεζ , και αριστερό Μπακ Γιαννούλη. Στο σέντερ φορ δεν ξέρω
- Τετ 13 Μάιος 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μαλακιες δηλώσεις είναι αυτές που έκανες;