Η αναζήτηση βρήκε 100 εγγραφές

Return

από paokkerkir
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Μακαρι αφανισμος στον Παναθήναικο Αθλητικό Όμιλο. Εχει μικρύνει ηδη πολύ, ε ας αποτελειώσει τη δουλειά ο Αλ Αφουζ να τελειωνουμε.

Μπυρα Αλφα πετάχτηκε παλι, δε μαθαινουν.
από paokkerkir
Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Πάντως η cosmote βάζει χαιλαιτς τουλάχιστον προκλητικά. Φάσεις που δεν μπαίνουν στα χαιλαιτς ποτέ, 20 ριπλέι της φάσης του Τσιφτση με τον Πάντοβιτς (οτί τι, αμφισβητούμενη φάση ήταν;;), ενώ δεν υπάρχει πουθενά η κλωτσιά στο κεφάλι του Κεντζιορα και το πάτημα του Σιωπίνιο στον αχίλλειο του ...
από paokkerkir
Παρ 12 Δεκ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μην συγκρίνετε Σαμάτα με Τσάλοφ.

Ο Σαμάτα έκανε πράγματα στο γήπεδο. Έτρεχε, πίεζε, μάρκαρε και άνοιγε χώρους ακόμα και αν δεν σκόραρε.

Ο Λούτσε δεν είχε κανένα παράπονο από τον παίχτη. Αν θυμάστε, κατέληξε στο ότι ήταν άδικο ότι βγήκε εκτός ευρωπαικής λίστας.

Αλήθεια, τι θα είχε γίνει αν είχαμε ...
από paokkerkir
Σάβ 13 Δεκ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Έχουν περάσει τόσες ώρες χωρίς μεταγραφή, τι θα γίνει;

Δέυτερο σακάκι έχει ο νέος μεγαλομέτοχος; :lol:
από paokkerkir
Δευ 15 Δεκ 2025, 00:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Μέχρι στιγμής θυμίζει Βρύζα στην επιστροφή το 2007. Το μόνο που κάνει είναι στέκα/κορδέλα και φτιάξιμο το μαλλί.

Ας φέρεις και κανα Μουσλίμοβιτς τουλάχιστον για μπροστά γιατί ζόρικα είμαστε.
από paokkerkir
Τρί 16 Δεκ 2025, 03:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Οι δηλώσεις αυτές σηκώνουν επίσημη τιμωρία.
από paokkerkir
Τρί 16 Δεκ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα είναι πως έχουμε δύο ματς μπροστά μας που αν δεν υπήρχαν αυτές οι δηλώσεις θα έπαιζε 100%. Τώρα βέβαια μπορεί να βγει και σε καλό.

Για μένα είναι και θέμα πρεστίζ πάντως, βγαίνει ο εκπρόσωπος σου και λέει αυτά για την ομάδα, τελείωσες πρέπει να φύγεις χθες.
από paokkerkir
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Κόντρα στη ροή θα πω μακάρι να έρθει ο Γιερεμέγιεφ, αρκεί να μην είναι το μόνο φορ που θα πάρουμε τον Γενάρη. Ξεκλειδώνει άμυνες σουπερλιγδας και έχουμε πολλά παιχνίδια αρκετά για 3 φορ.

Τσάπρας, Κωστή, μακάρι επίσης, αρκεί να είναι άμεσα. Τσάπρας θα μοιραστεί τη θέση με τον Κένι (Σάστρε είναι ...
από paokkerkir
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Εξαιρετικό ποστ.

Η λογική με βάση τα δεδομένα που έχουμε εως τώρα λέει Eurocup.

:pano:
από paokkerkir
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

BWmystis έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 18:31 Ειναι ιδεα μου ή καθε χρονο χειροτερευει το ροστερ?
Εϊναι ιδέα μου ή κάθε μεταγραφική ακούμε παρόμοιες μαλακίες;
από paokkerkir
Τρί 16 Δεκ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Έχει παίξει λιγότερα από 2.000 λεπτά μπάλας - Ο Μεϊτέ μόνο φέτος, πριν καν αλλάξει η χρονιά, έχει περισσότερα.

Έχει βάλει συνολικά 16 γκολ - Ο Ελ Κααμπί μόνο φέτος, πριν καν αλλάξει η χρονιά, έχει βάλει 15.

Αν στα 82 λεπτά που έχει παίξει φέτος είχε βάλει όσα ο Ελ Κααμπί, ο ΠΑΟ θα πήγαινε για ...
από paokkerkir
Τετ 17 Δεκ 2025, 01:44
Jump to forum
Jump to topic

Συγκεκριμένα, ο Τσάλοφ δήλωσε:

«Ο Βάργκα δεν είναι ο ατζέντης μου και δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντά μου. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο μιλά εκ μέρους μου. Όσα ανέφερε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν με εκφράζουν σε καμία περίπτωση.

Έχω ήδη ενημερώσει τη διοίκηση και τον προπονητή ...
από paokkerkir
Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

19. Alexander Jeremejeff

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Alexander Jeremejeff

https://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main/public/2025-12/Stigmiotypo%20othonis%202025-12-31%20174642.png

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ...
από paokkerkir
Πέμ 18 Δεκ 2025, 01:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: 29. Alexander Jeremejeff

Λοιπόν, δεν υπάρχει σωστό δείγμα για τον παίχτη και το τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει.

Στον ΠΑΟ εκτός που δεν έπαιξε χρονικά όσο έπρεπε αν και ήταν πολύ αποτελεσματικός, έπαιζε και σε μια ομάδα όπου ήταν κυρίως μπάχαλο.

Πάρτε και δύο βιντεάκια του Άλεξ από Σουηδία. Το πρώτο από την χρονιά όπου ...