Μακαρι αφανισμος στον Παναθήναικο Αθλητικό Όμιλο. Εχει μικρύνει ηδη πολύ, ε ας αποτελειώσει τη δουλειά ο Αλ Αφουζ να τελειωνουμε.
Μπυρα Αλφα πετάχτηκε παλι, δε μαθαινουν.
Η αναζήτηση βρήκε 100 εγγραφές
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Πάντως η cosmote βάζει χαιλαιτς τουλάχιστον προκλητικά. Φάσεις που δεν μπαίνουν στα χαιλαιτς ποτέ, 20 ριπλέι της φάσης του Τσιφτση με τον Πάντοβιτς (οτί τι, αμφισβητούμενη φάση ήταν;;), ενώ δεν υπάρχει πουθενά η κλωτσιά στο κεφάλι του Κεντζιορα και το πάτημα του Σιωπίνιο στον αχίλλειο του ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μην συγκρίνετε Σαμάτα με Τσάλοφ.
Ο Σαμάτα έκανε πράγματα στο γήπεδο. Έτρεχε, πίεζε, μάρκαρε και άνοιγε χώρους ακόμα και αν δεν σκόραρε.
Ο Λούτσε δεν είχε κανένα παράπονο από τον παίχτη. Αν θυμάστε, κατέληξε στο ότι ήταν άδικο ότι βγήκε εκτός ευρωπαικής λίστας.
Αλήθεια, τι θα είχε γίνει αν είχαμε ...
Ο Σαμάτα έκανε πράγματα στο γήπεδο. Έτρεχε, πίεζε, μάρκαρε και άνοιγε χώρους ακόμα και αν δεν σκόραρε.
Ο Λούτσε δεν είχε κανένα παράπονο από τον παίχτη. Αν θυμάστε, κατέληξε στο ότι ήταν άδικο ότι βγήκε εκτός ευρωπαικής λίστας.
Αλήθεια, τι θα είχε γίνει αν είχαμε ...
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Έχουν περάσει τόσες ώρες χωρίς μεταγραφή, τι θα γίνει;
Δέυτερο σακάκι έχει ο νέος μεγαλομέτοχος;
Δέυτερο σακάκι έχει ο νέος μεγαλομέτοχος;
- Δευ 15 Δεκ 2025, 00:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Μέχρι στιγμής θυμίζει Βρύζα στην επιστροφή το 2007. Το μόνο που κάνει είναι στέκα/κορδέλα και φτιάξιμο το μαλλί.
Ας φέρεις και κανα Μουσλίμοβιτς τουλάχιστον για μπροστά γιατί ζόρικα είμαστε.
Ας φέρεις και κανα Μουσλίμοβιτς τουλάχιστον για μπροστά γιατί ζόρικα είμαστε.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 03:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Οι δηλώσεις αυτές σηκώνουν επίσημη τιμωρία.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα είναι πως έχουμε δύο ματς μπροστά μας που αν δεν υπήρχαν αυτές οι δηλώσεις θα έπαιζε 100%. Τώρα βέβαια μπορεί να βγει και σε καλό.
Για μένα είναι και θέμα πρεστίζ πάντως, βγαίνει ο εκπρόσωπος σου και λέει αυτά για την ομάδα, τελείωσες πρέπει να φύγεις χθες.
Για μένα είναι και θέμα πρεστίζ πάντως, βγαίνει ο εκπρόσωπος σου και λέει αυτά για την ομάδα, τελείωσες πρέπει να φύγεις χθες.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Κόντρα στη ροή θα πω μακάρι να έρθει ο Γιερεμέγιεφ, αρκεί να μην είναι το μόνο φορ που θα πάρουμε τον Γενάρη. Ξεκλειδώνει άμυνες σουπερλιγδας και έχουμε πολλά παιχνίδια αρκετά για 3 φορ.
Τσάπρας, Κωστή, μακάρι επίσης, αρκεί να είναι άμεσα. Τσάπρας θα μοιραστεί τη θέση με τον Κένι (Σάστρε είναι ...
Τσάπρας, Κωστή, μακάρι επίσης, αρκεί να είναι άμεσα. Τσάπρας θα μοιραστεί τη θέση με τον Κένι (Σάστρε είναι ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Εξαιρετικό ποστ.
Η λογική με βάση τα δεδομένα που έχουμε εως τώρα λέει Eurocup.

Η λογική με βάση τα δεδομένα που έχουμε εως τώρα λέει Eurocup.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εϊναι ιδέα μου ή κάθε μεταγραφική ακούμε παρόμοιες μαλακίες;
- Τρί 16 Δεκ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει παίξει λιγότερα από 2.000 λεπτά μπάλας - Ο Μεϊτέ μόνο φέτος, πριν καν αλλάξει η χρονιά, έχει περισσότερα.
Έχει βάλει συνολικά 16 γκολ - Ο Ελ Κααμπί μόνο φέτος, πριν καν αλλάξει η χρονιά, έχει βάλει 15.
Αν στα 82 λεπτά που έχει παίξει φέτος είχε βάλει όσα ο Ελ Κααμπί, ο ΠΑΟ θα πήγαινε για ...
Έχει βάλει συνολικά 16 γκολ - Ο Ελ Κααμπί μόνο φέτος, πριν καν αλλάξει η χρονιά, έχει βάλει 15.
Αν στα 82 λεπτά που έχει παίξει φέτος είχε βάλει όσα ο Ελ Κααμπί, ο ΠΑΟ θα πήγαινε για ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκεκριμένα, ο Τσάλοφ δήλωσε:
«Ο Βάργκα δεν είναι ο ατζέντης μου και δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντά μου. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο μιλά εκ μέρους μου. Όσα ανέφερε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν με εκφράζουν σε καμία περίπτωση.
Έχω ήδη ενημερώσει τη διοίκηση και τον προπονητή ...
«Ο Βάργκα δεν είναι ο ατζέντης μου και δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντά μου. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο μιλά εκ μέρους μου. Όσα ανέφερε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν με εκφράζουν σε καμία περίπτωση.
Έχω ήδη ενημερώσει τη διοίκηση και τον προπονητή ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
19. Alexander Jeremejeff
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Alexander Jeremejeff
https://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main/public/2025-12/Stigmiotypo%20othonis%202025-12-31%20174642.png
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ...
https://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main/public/2025-12/Stigmiotypo%20othonis%202025-12-31%20174642.png
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 01:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 29. Alexander Jeremejeff
Λοιπόν, δεν υπάρχει σωστό δείγμα για τον παίχτη και το τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει.
Στον ΠΑΟ εκτός που δεν έπαιξε χρονικά όσο έπρεπε αν και ήταν πολύ αποτελεσματικός, έπαιζε και σε μια ομάδα όπου ήταν κυρίως μπάχαλο.
Πάρτε και δύο βιντεάκια του Άλεξ από Σουηδία. Το πρώτο από την χρονιά όπου ...
Στον ΠΑΟ εκτός που δεν έπαιξε χρονικά όσο έπρεπε αν και ήταν πολύ αποτελεσματικός, έπαιζε και σε μια ομάδα όπου ήταν κυρίως μπάχαλο.
Πάρτε και δύο βιντεάκια του Άλεξ από Σουηδία. Το πρώτο από την χρονιά όπου ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 02:41
- Jump to forum
- Jump to topic