Η αναζήτηση βρήκε 200 εγγραφές
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Τρελό plot twist θα ειναι ο Priest κ ο Πορκυ να ειναι χαρακτήρες που εχει δημιουργησει το ιδιο άτομο. Πεσοα φάση!!!
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ektoras έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:30 Τοσκίτσης και Τσακαλέας λένε ότι οι Μπένες, Κραλ και Μπέρο ενδιαφέρουν για τη θέση του χαφ, όπως έχει ειπωθεί κι εδώ

- Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Μαρία το Σκ έχει κομμωτήριο γιατί θέλει να έχει την καλύτερη περμανάντ, δέχεται σκληρό ανταγωνισμό...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
λαθος δρομο πηρατε και φταιω κι εγω γι αυτο
μιλουσα για χαφ, εγραψα ΜΒ και βγηκα απο το σπιτι
τωρα που επανηλθα το ειδα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν θα γραψω και LΒ
λοιπον τρια χαφ κοιταμε, ΑΚ,ΜΒ και LB
Αλεξ Κρααλ,Ματους Μπερο και Λαζλο Μπενες.....διαλεχτε
ΥΓ ενα γαμημενο χαφ να ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αν μπορείς να πάρεις τον Ντουκς τον παίρνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. 31 ετών, μια χαρά. Ζάχαρη.
Η θεωρία ότι παίρνω έναν 28χρονο στοίχημα, που περιμένω να κάνει πράγματα που θεωρώ ότι μπορεί να κάνει (αλλά δεν έχει κάνει ως τώρα) , για να πάρω τα λεφτά μου πίσω πουλώντας τον είτε στην παγωμένη στέπα ...
Η θεωρία ότι παίρνω έναν 28χρονο στοίχημα, που περιμένω να κάνει πράγματα που θεωρώ ότι μπορεί να κάνει (αλλά δεν έχει κάνει ως τώρα) , για να πάρω τα λεφτά μου πίσω πουλώντας τον είτε στην παγωμένη στέπα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν σκεφτήκαμε ποτέ το σενάριο οτι τα ονόματα βγαίνουν πρώτα εδώ μέσα από Πρίστ, Πόρκυ και λοιπούς, μετά τα παίρνουν οι ΑΡΔ και ρωτάνε την ΠΑΕ, και μετά η ΠΑΕ τους βάζει στην λίστα και τους πλησιάζει μήπως και θέλουν να έρθουν!!!
Ο Πόρκυ έφερνε Μπρέθγουεϊτ πριν 10 χρόνια και ενδιαφερθήκαμε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι γηπεδο θα ειμαστε αλλα μοιαζει σαν λευκή πετσέτα αν γινει
Αν έχουν έτοιμο πλάνο ,γιατί ήταν και είναι πόλη πιθανόν να συμβεί , και σου παρουσιάσουν έναν αντάξιο ή και καλύτερο Ντελια ,why not ?
Αντάξιο και καλύτερο θα βρούμε σε 50 χρονια. Κούδας οι πατεράδες μας , Ντελια εμείς.
Όσο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποτε και πού;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρε κουφάλα Τάισον όλα για σένα γίνονται.Δεκαρι ο Ivanusec και συ αριστερά μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Η μέχρι νεωτέρας Βλέποντας και κάνοντας.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Ducksch νομίζω είχαμε ενδιαφερθεί όταν ακόμη έπαιζε στο Αννόβερο β Γερμανίας πριν πάει Werder ( αλλά ήταν λίγος για μερικούς γιατί έπαιζε Β εθνική ) , αν δεν κάνω λάθος
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αυτή η εικόνα ερασιτεχνικής διαχείρισης, πιστεύω παίζει ρόλο και στα πολλά άκυρα που έχουμε φάει ως τώρα από παίχτες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκτακτο!!! Στην Στουτγκάρδη ο Μουργκ!!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου φίλεJohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24 Ρε, ήταν δύσκολη η μέρα σήμερα. Βασικά, μαλακίες λέω. Πολύ δύσκολη.
Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και οι μεν και οι δε, μας έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.
Άντε μπράβο ΠΑΟΚτσάκια μου καλά, φτάνει με το "φάγωμα".
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια σας παιδια!
Εχω να μπω να γραψω πολλα πολλα χρονια , δεν παυω ομως να μπαινω να διαβαζω (χωρις να κανω συνδεση λογω βεραμαρας)
Με αυτα που εχω διαβασει ειδικα σημερα , ενιωσα την αναγκη να μπω να γραψω και πραγματικα αναρωτιεμαι , πως καταντησε ετσι αυτο το φορουμ που καποτε το αγαπουσαμε ...
Εχω να μπω να γραψω πολλα πολλα χρονια , δεν παυω ομως να μπαινω να διαβαζω (χωρις να κανω συνδεση λογω βεραμαρας)
Με αυτα που εχω διαβασει ειδικα σημερα , ενιωσα την αναγκη να μπω να γραψω και πραγματικα αναρωτιεμαι , πως καταντησε ετσι αυτο το φορουμ που καποτε το αγαπουσαμε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Avila από Betis θα θέλαμε?