Day 4 of not cutting my hair until Paok sign CB
Η αναζήτηση βρήκε 127 εγγραφές
- Δευ 12 Ιαν 2026, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Δευ 12 Ιαν 2026, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος Σλοβένος ;Neiros4 έγραψε: Δευ 12 Ιαν 2026, 14:33 Mε τον Σλοβενο σε τι φαση βρισκομαστε;
επίσης έχει βγει κάποιο όνομα για δεξι μπακ;
Εδώ μιλάμε για Κουλιερακη
- Τρί 20 Ιαν 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΜΠΕΤΙΣ 22/1-19:45,cosmotesportshd
Δεν μου αρέσει καθόλου όταν όλη την εβδομάδα εστιάζουν οι πάντες στις απουσίες της αντίπαλης ομάδας!
Κρίμα για Ντελια ,μακάρι να προλάβει να είναι έστω στην αποστολή !
Κρίμα για Ντελια ,μακάρι να προλάβει να είναι έστω στην αποστολή !
- Τετ 21 Ιαν 2026, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλη η δουλειά γίνετε από τους δημοσιογράφους!
Ναι εμείς δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε και το ζήτησε και αν ζήτησε κάτι ο Ραζβαν !
Κάνουμε αναφορές σε ένα φόρουμ το τι εμείς βλέπουμε να χρειάζεται η ομάδα !
Οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα αλλά και πάλι μιλάμε για τον οργανισμό ...
Ναι εμείς δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε και το ζήτησε και αν ζήτησε κάτι ο Ραζβαν !
Κάνουμε αναφορές σε ένα φόρουμ το τι εμείς βλέπουμε να χρειάζεται η ομάδα !
Οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα αλλά και πάλι μιλάμε για τον οργανισμό ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή κάναμε πρόταση 4εκ. δολάρια για την αλλαγή του Κένυ;
έχει λογική αυτό που λες. Για εμάς που γνωρίζουμε πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ αποκλείεται στον αιώνα τον άπαντα να έδινε ο ΠΑΟΚ 4εκ για εναλλακτική στο δεξί μπακ. Από την άλλη και οι Μεξικανοί που έγραψαν για 4εκ, κάποια πληροφόρηση έχουν ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Για να έρθει νέος προπονητής, πρώτα πρέπει να έρθει ΤΔ που θα τον επιλέξει,αν γίνει αυτό και στηριχθουν και οι δύο όπως πρέπει,σε μια ομάδα με στόχο να παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο,εγω προσωπικά τον πάω στο αεροδρόμιο τον Λουτσεσκου και του κουβαλάω και τις βαλίτσες.
Σε οποιοδήποτε άλλο ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Έχω την εντύπωση ότι θα παραιτηθεί!
νομίζω ότι μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν για την ομάδα και προσωπικά για τον ίδιο με τόσα πολλά αρνητικά και τραγικά συμβάντα θα θελήσει να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχικά.
αυτή την εντύπωση έχω
Το αποκλείω να τον διώξει ο Σαββίδης
νομίζω ότι μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν για την ομάδα και προσωπικά για τον ίδιο με τόσα πολλά αρνητικά και τραγικά συμβάντα θα θελήσει να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχικά.
αυτή την εντύπωση έχω
Το αποκλείω να τον διώξει ο Σαββίδης