Η αναζήτηση βρήκε 13 εγγραφές

Return

από Lekyrie
Πέμ 21 Μάιος 2026, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Και ο Μόργκαν πολύ καλός παίκτης είναι

εχεις εικονα απο τον παικτη?

Από 5-6 παιχνίδια που τον εχω δει, πολύ versatility, 2 θέσεις, έξυπνος παικτης σουτάρει πολύ καλά και διαβάζει το παιχνίδι. Στην άμυνα δεν έχω εικονα
Για εμένα σε δομημένη ομάδα με ρόλους μπορεί να σταθεί και στο ροτεισον ...
από Lekyrie
Πέμ 21 Μάιος 2026, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Οσο περισσότερο βλέπω τον χατζινς πιστεύω με τα ποσά που δίνονται μπορούν να βρουν καλύτερο.
από Lekyrie
Παρ 22 Μάιος 2026, 09:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Αν μείνει ο οζντοεφ θα είναι ταφόπλακα, κανείς δεν ξέρει σε τι κατάστση θα βρίσκεται αθλητικά ο Μειτέ που προσωπικά δεν είμαι αισιόδοξος, και κανείς δεν ξέρει αν φύγει ο Καμαρά. Με 3 παικτες με 1.3+ συμβόλαιο θα έρθει απλα κάποιος δανεικός για να λέμε εχουμε 5, σαν τον μπιάνκο.
Πέρα του οτι οζντοεφ ...
από Lekyrie
Παρ 22 Μάιος 2026, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Αυτός ο ...παικταράς που καμιά ομαδα δεν τον ήθελε πλην τον λούζερ παο, αυτός που για 10 καλα παιχνίδια όλο κι όλο τη σεζόν παίρνει 1,3 εκατομμύρια, αυτός που μας έκανε τον δύσκολο, αυτός , αγνόησε τον πρόεδρο και την ποινή που επέβαλε στην ομαδα. Πήρε σαν κύριος το αεροπλάνο και την έκανε. Αυτά ...
από Lekyrie
Τρί 26 Μάιος 2026, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

11 τίτλους εχει ο κονσεισαο σε 9 χρόνια, στην Μίλαν με την οποία κατέκτησε και τρόπαιο θεωρητικά αποτυχημένος είναι και ο Αλέγκρι. Και στην Ιτιχάντ που πηγε για αρπαχτή... Εντάξει οκ...

Μακάρι με κάποιον μαγικό τρόπο να γινόταν να έρθει
από Lekyrie
Δευ 01 Ιουν 2026, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Ε αν θέλετε να το υποστηρίξετε επειδή το έγραψε κάποιος τυχαίος ότι θα έχουμε 20 εκατομμύρια μπατζετ στο γιουροκαπ και θα έρθει η μισή Ευρωλίγκα στον ΠΑΟΚ οκ, εγώ που διαβάζω τον κλειτο που είναι από τους ελάχιστους που καλύπτουν αυτό το ρεπορτάζ δεν θυμάμαι να έχει αναφέρει τίποτα για 20 μυρια μόνο ...
από Lekyrie
Τρί 02 Ιουν 2026, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Ο gray είναι Euroleague material. Πολύ καλός αμυντικός, 2 θέσεις, μαρκάρει όλες τις θέσεις στο παρκέ, palymaking ψηλός μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω. Αν φτιάξει και το σουτ του λίγο ακόμα από το 30 να το πάει στο 35% είναι τοπ
από Lekyrie
Τετ 03 Ιουν 2026, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

Δυο Αρδο -τουιτ που μας αφοραν.Ο Τσιμπος,αεκτσης του sdna,λεει οτι ο Γκρει εκλεισε σε εμας για δυο χρονια με 1 μυριο το χρονο! (υπερβολικα μου φαινονται και δεν το πολυπιστευω το ποσο).Επισης ο Χαλβατσιωτης γραφει πανω κατω οτι παιχτης που εχουμε κλεισει αλλα δεν εχουμε ανακοινωσει δεν εχει την ...
από Lekyrie
Παρ 05 Ιουν 2026, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Ο σιλντς πάντως αξίζει να κάνεις την υπέρβαση οικονομικά, καλός σκορερ και πολύ μπασκετικό μυαλό, δεν θα κάνει τρέλες να τραβάει προσπάθειες κτλπ
από Lekyrie
Σάβ 06 Ιουν 2026, 00:47
Jump to forum
Jump to topic

Στους μπεταραδες είπαν ότι είναι πολύ κοντά ο σιλντς με 2Μ τον χρόνο
από Lekyrie
Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

Παιδια ο καθένας κάνει το ρικρουτινγκ του ανάλογα με το πλάνο που ακολουθεί και το τι θέλει να παίξει ..
Τα αποτελέσματα θα φανούν στο παρκέ.
Ναι ο αρης του σπανουλη στα δικά μου μάτια κάνει καλές κινήσεις με παίκτες σε καλές ηλικίες αθλητικούς.
Αυτό από μόνο του δεν είναι εγγύηση επιτυχίας.
Σε ...
από Lekyrie
Σάβ 06 Ιουν 2026, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά έχει στηθεί μέχρι τώρα το ρόστερ αλλά πιστεύω ότι έχει ελλείψεις βασικών χαρακτηριστικών, μέγεθος, σουτ από τα φτερά και αθλητικότητά.

Αυτά τα 3 μπορείς να τα καλύψεις κατά πολύ με 2-3 παίκτες, έναν αθλητικό στο 3 με μέγεθος που το κύριο προσόν του να είναι το 3ποντο, προφανώς για να ...
από Lekyrie
Κυρ 07 Ιουν 2026, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Μιλάμε για παίκτη που αύριο να βγει στην αγορά θα έχει τουλάχιστον 3 προτάσεις με 4μυρια+ σε ομάδες φαβορί για final4, όχι απλά δεν έρχεται ούτε με 6 εκατομμύρια τον χρόνο, ούτε καν το σκέφτηκαν μέσα στην ΚΑΕ, αστείο να το συζητάμε.