14 χρόνια Ιβάν φτάσαμε Μάιο του 26 για να ακούσουμε ξανά πρωτάθλημα δεν παίρνουμε στο τσαμπιονς Λιγκ δε βγαίνουμε
Συγχαρητήρια σε όλους και εις ανώτερα
Η αναζήτηση βρήκε 33 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
με προεδρο δισεκατομμυριουχο που εχει την ομαδα οχημα, εγω εχω μεγαλες απαιτησεις.
Εχει δειξει οτι δεν μπορει να ανεβασει τον πυχη.
Ας βρει καποιον να παραδωσει
Εχει δειξει οτι δεν μπορει να ανεβασει τον πυχη.
Ας βρει καποιον να παραδωσει
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μας λες φίλε μου να μην έχουμε απαιτήσεις σαν οπαδοί να ώστε να βελτιωθεί η ομάδα επειδή ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να έχουμε αυτάρκεια και να μην βάζει αυτός χρήματα ;;;
Να πάει στο καλό τότε αν δεν θέλει να βάζει θα πω εγώ
Να πάει στο καλό τότε αν δεν θέλει να βάζει θα πω εγώ
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν δεν ντρέπεται ο οπαδός να έχει απαιτήσεις.gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Εχθροί του ΠΑΟΚ όλοι.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω οτι αν δε βρεις ακρη ποιος θα διοικει, ποιος θα κανει μεταγραφες, ποιος θα ακουει τον προπονητη στις μεταγραφες και να χτισεις και το γηπεδο και το προπονητικο, ηρθε η ωρα να φυγεις. Εγραψα κατι παρομοιο.για τα χρεη το 2015. Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που διοικει, ο τροπος που σκεφτεται ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Βοηθησε ο ΠΑΟΚ τις επιχειρησεις του και την αναγνωρισημοτητα του ναι ή οχι ?
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
5χρονο εισαι και θελεις επιπλεον εξηγηση ?
Εξυπναδες.........
και τα καλα του και τα στραβα του τα εχουμε δει τοσα χρονια που ειναι στην ομαδα
Εξυπναδες.........
και τα καλα του και τα στραβα του τα εχουμε δει τοσα χρονια που ειναι στην ομαδα
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να κανουμε, καποιοι εχουν το 4 το 1926 τον ΠΑΟΚ
καποιοι τον Ιβαν τον Λουτσε τον Μυστα το 24 το ιν τον μισθο τους κ.ο.κ.
καποιοι τον Ιβαν τον Λουτσε τον Μυστα το 24 το ιν τον μισθο τους κ.ο.κ.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναμένουμε άρθρο από το πορτοκαλί site να μας ενημερώσει αν το σκάκι, άλλαξε σε τάβλι και αν τα ζάρια τα τσιμπάει ο πρόεδρος.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά και οι άλλοι δεν πάιζουν με ιδιοκτήτες τον Μπαμπη που δουλέυει ταβέρνα και τον Σάκη τον υδραυλικό, και οι άλλοι δισεκατομυριούχους έχουν. ΤΟ πρόβλημα δεν είναι τόσο η θέση , παίζουν και οι άλλοι, αλλα το ότι κάθε χρόνο επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη, και από το 19 και μετά η ομάδα έχει μπει σε ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
Το ταβάνι του ΠΑΟΚ πριν τον Ιβαν, ήταν αυτό που του επέτρεπαν τα χρήματα που είχε. Εδώ και κάποια χρόνια αυτή η συνθήκη έχει ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν ...
Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ...
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
πολύ σωστά ειπώθηκε , η ενασχόληση του Ιβαν προσωπικά και οικονομικά είναι σε σταθερή φθίνουσα πορεία
Προσπαθεί κατά τη γνώμη μου , να κάνει το ελάχιστο για τον ΠΑΟΚ , που όμως να του εξασφαλίζει να συνεχίζει να αποκομίζει τα οφέλη του ευεργέτη , νέου γηπέδου, επιχειρήσεις , λαϊκό έρισμα , πολιτικό ...
Προσπαθεί κατά τη γνώμη μου , να κάνει το ελάχιστο για τον ΠΑΟΚ , που όμως να του εξασφαλίζει να συνεχίζει να αποκομίζει τα οφέλη του ευεργέτη , νέου γηπέδου, επιχειρήσεις , λαϊκό έρισμα , πολιτικό ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γιώργος Σαββίδης
Υπομονή, θα μάθει τη δουλειά τώρα όπου να'ναι, άλλα 13 χρόνια θέλει και ποιος τον πιάνει μετά