Έχω ξανά πει ότι αποφεύγω να μπαίνω προς το παρόν στο αντίστοιχο τοπικ του ποδοσφαίρου, για να μην διαβάζω σχόλια που χλευαζουν οτιδήποτε έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Έκανα μια βόλτα και διάβασα τις παλιότερες σελίδες και τι διαπίστωσα;
Ότι εδώ μας γίνεται μάθημα να μην κάνουμε καν ...
Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 08 Ιουν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Δευ 08 Ιουν 2026, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Από χεζονια σε ομορουγι
Ένα roller coaster
Πέρα από την πλάκα ο ομορουγι με λίγες προπονήσεις με τον Μαργαριτη και είδατε πόσο βελτιώθηκε.
Θεωρώ ότι ακόμα δεν είδαμε το ταβάνι του
Ακατέργαστο διαμάντι θα πω εγώ
Ένα roller coaster
Πέρα από την πλάκα ο ομορουγι με λίγες προπονήσεις με τον Μαργαριτη και είδατε πόσο βελτιώθηκε.
Θεωρώ ότι ακόμα δεν είδαμε το ταβάνι του
Ακατέργαστο διαμάντι θα πω εγώ
- Δευ 08 Ιουν 2026, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
μπάσκετ σταμάτησα να παρακολουθώ, όταν έφυγε ο Πέτζα.
Έως σήμερα, λίγο NBA και λίγο ΠΑΟΚ, λόγω καψούρας.
Βλέπω τις μεταγραφές, δεν μπορώ να έχω λόγο, δεν γνωρίζω αν οι παίχτες είναι καλοί ή μέτριοι, αν είναι απαραίτητοι και θα βοηθήσουν ή αν έρχονται απλά να συμπληρώσουν.
Απλά θα σχολιάσω, κάνα ...
Έως σήμερα, λίγο NBA και λίγο ΠΑΟΚ, λόγω καψούρας.
Βλέπω τις μεταγραφές, δεν μπορώ να έχω λόγο, δεν γνωρίζω αν οι παίχτες είναι καλοί ή μέτριοι, αν είναι απαραίτητοι και θα βοηθήσουν ή αν έρχονται απλά να συμπληρώσουν.
Απλά θα σχολιάσω, κάνα ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά και σε αυτό έχω απαντήσει.
Οι διορθωτικές κινήσεις περιλαμβάνουν πολύ λιγότερους διαθέσιμους παίκτες ως επιλογή. Πολλοί από αυτούς μάλιστα πιθανό να προτιμήσουν ομάδες euroleague μεσουσης της σεζόν.
Οι διορθωτικές κινήσεις περιλαμβάνουν πολύ λιγότερους διαθέσιμους παίκτες ως επιλογή. Πολλοί από αυτούς μάλιστα πιθανό να προτιμήσουν ομάδες euroleague μεσουσης της σεζόν.
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Δηλαδη εσυ ξερεις οτι χρωσταει, επειδη το εγραψε ενας λογαριασμος στο twitter επικαλουμενο μια σελιδα που ομως δεν εγραψε κατι τετοιο;
Ελεος ρε σεις...
Ελεος ρε σεις...