Η αναζήτηση βρήκε 217 εγγραφές
- Τρί 09 Ιουν 2026, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Φαγωθηκατε με το stretch 5αρι που εχει σουτ εστω απο μεση αποσταση...
Ας δουμε τον πρωταθλητη Ευρωπης Ολυμπιακο...
4 5αρια ΜΙλουτινοφ,Χολ,Ταιρικ,Φαλ...
ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει σουτ μεσης αποστασης ΚΑΝΕΙΣ..
Ελιππεστατο το ροστερ του γαβρου οποτε...
Να δουμε του Παναθηναικου με τα 2 5αρια???
Λεσορτ και ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο θα πονέσει αυτός όταν έρθει η ώρα.xpek20 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:33 Αυτός έχει φαγωθεί ότι η Μπεσίκτας έχει προτεραιότητα από εμάς
Ανυπομονώ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι,σε πολλους βγαζει,επισης μου την σπαει ο τροπος που μιλαει με γριφους.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καιρο τώρα.Δεν είναι ιδέα σουGregk19262000 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 13:00Ρε μάγκες μόνο εμένα ο Κλείτος μου βγάζει λίγο μια μιζέρια και λίγο γκρίνια;(Αν είναι ιδέα μου τότε πάω πάσο)GianD έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:44 Οπως εγραψε και ο Κλειτος στο Χ, θα εβλεπα εναν ακομα Ελληνα στο 2-3 (Καλαιτζακη απο Μαρουσι) και για να κλεισει το ροστερ εναν σουπερ 3-4
- Τρί 09 Ιουν 2026, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κλειτος έχει το στυλ του κι είναι ζοχαδας.
Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ που από την παρουσίαση του Κανσελιέρι είχε εντοπίσει την πλήρη Ανυπαρξία plan B Από Το Κόουτς, κι ότι δεν είχε τα εργαλεία να παίξει το μπάσκετ που ανακοίνωνε.
Η χρονιά πήγε καλά και ξεχάστηκαν αυτά, αλλά επί της ουσίας είχε δίκιο ο ...
Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ που από την παρουσίαση του Κανσελιέρι είχε εντοπίσει την πλήρη Ανυπαρξία plan B Από Το Κόουτς, κι ότι δεν είχε τα εργαλεία να παίξει το μπάσκετ που ανακοίνωνε.
Η χρονιά πήγε καλά και ξεχάστηκαν αυτά, αλλά επί της ουσίας είχε δίκιο ο ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
όσο είδα λίγο απ τα παιχνίδια με τους βρυκόλακες, εκτός από το τρίποντο είναι μεγάλη τρύπα στην άμυνα ο τολιόπουλος, δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν και κάνει μπαμ!
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Τέλη, επειδή τον περιμένουν και δύσκολες στιγμές με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει κάποια στιγμή να του δείξουμε ότι έχει και τη στήριξη ολόκληρου του κόσμου κι όχι μόνο μιας μερίδας.
Εντάξει, με τον Ιβάν τα θαλάσσωσε αλλά είναι πλέον μέλος της οικογένειας και οφείλουμε να του δείξουμε ότι τον ακολουθεί ...
Εντάξει, με τον Ιβάν τα θαλάσσωσε αλλά είναι πλέον μέλος της οικογένειας και οφείλουμε να του δείξουμε ότι τον ακολουθεί ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Τέλη, επειδή τον περιμένουν και δύσκολες στιγμές με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει κάποια στιγμή να του δείξουμε ότι έχει και τη στήριξη ολόκληρου του κόσμου κι όχι μόνο μιας μερίδας.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Η άνοδος των δίπλα πέρσι απέτυχε, φώναξαν τον Σιαο και ζήτησαν μεγαλύτερο μπάτζετ μέσα στη χρονιά, πήγε στράφι.
Μεγαλώσαμε κι εμείς το μπάτζετ μας μέσα στη χρονιά και πήγε περίφημα με την 3η θέση και τελικούς Ευρώπης.
Τώρα, μπροστά στο μπάτζετ μας των περίπου 10Μ πήγαν κι αυτοί με Σπανούλη στα 10 ...
Μεγαλώσαμε κι εμείς το μπάτζετ μας μέσα στη χρονιά και πήγε περίφημα με την 3η θέση και τελικούς Ευρώπης.
Τώρα, μπροστά στο μπάτζετ μας των περίπου 10Μ πήγαν κι αυτοί με Σπανούλη στα 10 ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Φτάνει ρε, έχεις πει 769 φορές οτι έχεις ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο και ότι αν σε διώξει η ιδιοκτησία δεν έχεις κανένα πρόβλημα...Φτάνει.
Σηκω φύγε σαν άντρας και αν θελουν οι ιδιοκτήτες σε κρατάνε..
Φτάνει.
Σηκω φύγε σαν άντρας και αν θελουν οι ιδιοκτήτες σε κρατάνε..
Φτάνει.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι πολύ διχασμένος σ' αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως φοβάμαι ότι η ζωή χωρίς ραζβαν, τον λατρεύω. Από την άλλη ίσως όντως έφτασε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Όποτε να γίνει η αλλαγή, είτε φέτος είτε του χρόνου πάλι προκριματικά θα έχεις κ πάλι η επιλογή θα έχει ρίσκο. Αυτό που δεν Μ αρέσει είναι που ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε είπα να πω και γω την μλκια μουnavigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..![]()
- Τετ 10 Ιουν 2026, 07:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα δικά μου μάτια η πρόσληψη μάτος ως αθλητικού δντη και τεχνικού δντη του Βιερίνια φάνηκε ως κίνηση εξασφάλισης μετάβασης σε νέα δεδομένα και ένα απο αυτά πιθανώς να είναι και ο προπονητής.
Δεν είναι βέβαιο ότι ο αγαπημένος μου ράζβαν δεν θα είναι προπονητής της ομάδας αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ ...
Δεν είναι βέβαιο ότι ο αγαπημένος μου ράζβαν δεν θα είναι προπονητής της ομάδας αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ ...