Η αναζήτηση βρήκε 217 εγγραφές

Return

από Developer4
Τετ 03 Ιουν 2026, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
πειτε μου ποια η διαφορα με το φετινο στοχο και το μικροτερο μπατζετ

Ε ναι, εξάλλου Είναι πολύ λογικό δηλαδή μέσα μια χρονιά, να έχεις ως ρεαλιστικό στόχο να μπεις ανάμεσα στους βρυκόλακες που όπως πως ...
από Dimitris_L4
Τετ 03 Ιουν 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Οτι κινησεις κ να γινουν, αν καποιος ειδε το πρωτο ματς τν τελικων θα καταλαβει οτι αλλου ειναι το ζουμι...οτι εκανε ο Ιβαν στην μπαλα, πρεπει να κανει ο Τελης στο μπασκετ...η ομαδα του Λιολιου εσφαξε τν αλλον βρυκολακα στο γονατο κ εμεις ελπιζουμε του χρονου να μπουμε σφηνα κ να κοντραρουμε...
από Psagmenos4
Τετ 03 Ιουν 2026, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Πάει να πάρει ο Άρης το Sg της Μπουργκ. Όλοι γράφουν για βόμβες κτλπ ,αυτά λένε και οι Αρειανοι.
Ακριβώς στο ίδιο επίπεδο πήραμε εμείς σήμερα τον Alexander με 3 χρόνια παρουσία στο γιουροκαπ ,με ομάδες που φτανανε final 4 με σταθερά καλή παρουσία που έκανε ομάδες σαν τον γαυρο και τον βαζελο να τον ...
από george188
Τετ 03 Ιουν 2026, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Γκρει για πρωτος ερχεται οπως και ο Καιλ. Εξαιρετικοι ειναι και οι δυο
από Michael Scott
Πέμ 04 Ιουν 2026, 02:42
Jump to forum
Jump to topic

Για εμενα ο Χλινασον "ξεκλειδώνει" όλο το παζλ των ψηλων. Αν βλέπατε σημερα το ντέρμπι, ο Μιλουτινοφ κανει πραγματικά την διαφορά με τον όγκο και το ύψος του. Ωρες-ωρες νόμιζες οτι εκανε πλάκα στα ριμπάουντ και δεν έβλεπε καν τον Λεσορ. Απο του χρονου επιστρέφει και ο Φαλ στην ενεργό δράση. Μιλάμε ...
από paok-porter1337
Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Χθες το βράδυ μιλούσα με ένα κολλητό μου Αρειανό. Κάτι είδε στο κινητό του, χάρηκε, πήρε λέει η ομάδα του τον mvp του Γιουρόκαπ.
Οι σκέψεις μου τα επόμενα δέκα δευτερόλεπτα
1) άλλαξαν οι αντίπαλοι μπάτζετ και έπεσε χρήμα.
2) δεν είναι μόνο οι βρικόλακες να παλέψουμε, δυναμώνουν και οι γείτονες ...
από GianD
Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Αν λέμε ακόμα για Πόρτερ, προφανώς μερικοί θα χαλιούνται με ο,τι παίκτη ακούγεται
από GianD
Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Κάπου εδώ να πούμε ένα γεια στους φίλους μας τους Αρειανούς.
Επειδή πολλοί από χθες ξεσάλωσαν και άρχισαν να ανεβάζουν σκρινσοτ από το παρόν τοπικ και επειδή ξέρω ότι τα βλέπουν, θα σας ζητούσα να ανοίξετε για το κοινό το emperor.

Δεν θα κοιτάτε μόνο εσεις
από Taseos
Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Δεν χρειάζεται ο λαός του ΠΑΟΚ να ετεροπροσδιοριζεται και να κοιτά τι κάνει ο Ρούλης. Και σας το λέει κάποιος που πιστεύει ότι ο τελης που εμφανίστηκε λίγους μήνες μετά το στραπάτσο άλλων στον ολθ, πιστεύει ότι ο τελης δεν μπήκε ως παγκόσμιος παοκτσης στο μπάσκετ. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρω ότι ...
από Hayate
Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έδινε για Turique 2+ το χειμωνα έτσι πιστεύω θα δώσει και τώρα να φέρει δύο παικταραδες.Ελπιζω δηλαδη.Θα ήθελα να δω κιαλλες ανακοινωσεις από τους "κλεισμενους" για τώρα.Ολοι οι άλλοι ας αργήσουν αλήθεια.
από nunies4
Πέμ 04 Ιουν 2026, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Α καλα....και οι μπασκετικοί ρεπόρτερ paokmania διαβάζουν
από blackhumor44
Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορεί να τα διαβάζουμε κάποια πράγματα εδώ μέσα. Απλά δεν γίνεται...

Μας φαίνεται λίγος ένας παίκτης ο οποίος παίζει 8 (ΟΚΤΩ) συνεχόμενα χρόνια στην Euroleague με διψήφιο μέσο όρο πόντων και τα 8 χρόνια και χρόνο συμμετοχής από 24 λεπτά και πάνω...

Αν γίνει το θαύμα και κλείσει, αφού τον ...
από Rexaris
Παρ 05 Ιουν 2026, 00:21
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.

Αλλά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τα τάχα μου φιλικά μιλάνε μόνο για τον Άρη που μόλις έκλεισε το Σπανούλη ο οποίος στο κάτω κάτω έχει πολύ μικρότερη ...
από Special 4
Παρ 05 Ιουν 2026, 08:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.

Αλλά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τα τάχα μου φιλικά μιλάνε μόνο για τον Άρη που μόλις έκλεισε το Σπανούλη ο οποίος στο κάτω κάτω έχει πολύ μικρότερη ...