Η αναζήτηση βρήκε 217 εγγραφές
- Τετ 03 Ιουν 2026, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
πειτε μου ποια η διαφορα με το φετινο στοχο και το μικροτερο μπατζετ
Ε ναι, εξάλλου Είναι πολύ λογικό δηλαδή μέσα μια χρονιά, να έχεις ως ρεαλιστικό στόχο να μπεις ανάμεσα στους βρυκόλακες που όπως πως ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτι κινησεις κ να γινουν, αν καποιος ειδε το πρωτο ματς τν τελικων θα καταλαβει οτι αλλου ειναι το ζουμι...οτι εκανε ο Ιβαν στην μπαλα, πρεπει να κανει ο Τελης στο μπασκετ...η ομαδα του Λιολιου εσφαξε τν αλλον βρυκολακα στο γονατο κ εμεις ελπιζουμε του χρονου να μπουμε σφηνα κ να κοντραρουμε...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάει να πάρει ο Άρης το Sg της Μπουργκ. Όλοι γράφουν για βόμβες κτλπ ,αυτά λένε και οι Αρειανοι.
Ακριβώς στο ίδιο επίπεδο πήραμε εμείς σήμερα τον Alexander με 3 χρόνια παρουσία στο γιουροκαπ ,με ομάδες που φτανανε final 4 με σταθερά καλή παρουσία που έκανε ομάδες σαν τον γαυρο και τον βαζελο να τον ...
Ακριβώς στο ίδιο επίπεδο πήραμε εμείς σήμερα τον Alexander με 3 χρόνια παρουσία στο γιουροκαπ ,με ομάδες που φτανανε final 4 με σταθερά καλή παρουσία που έκανε ομάδες σαν τον γαυρο και τον βαζελο να τον ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Γκρει για πρωτος ερχεται οπως και ο Καιλ. Εξαιρετικοι ειναι και οι δυο
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμενα ο Χλινασον "ξεκλειδώνει" όλο το παζλ των ψηλων. Αν βλέπατε σημερα το ντέρμπι, ο Μιλουτινοφ κανει πραγματικά την διαφορά με τον όγκο και το ύψος του. Ωρες-ωρες νόμιζες οτι εκανε πλάκα στα ριμπάουντ και δεν έβλεπε καν τον Λεσορ. Απο του χρονου επιστρέφει και ο Φαλ στην ενεργό δράση. Μιλάμε ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Χθες το βράδυ μιλούσα με ένα κολλητό μου Αρειανό. Κάτι είδε στο κινητό του, χάρηκε, πήρε λέει η ομάδα του τον mvp του Γιουρόκαπ.
Οι σκέψεις μου τα επόμενα δέκα δευτερόλεπτα
1) άλλαξαν οι αντίπαλοι μπάτζετ και έπεσε χρήμα.
2) δεν είναι μόνο οι βρικόλακες να παλέψουμε, δυναμώνουν και οι γείτονες ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν λέμε ακόμα για Πόρτερ, προφανώς μερικοί θα χαλιούνται με ο,τι παίκτη ακούγεται
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάπου εδώ να πούμε ένα γεια στους φίλους μας τους Αρειανούς.
Επειδή πολλοί από χθες ξεσάλωσαν και άρχισαν να ανεβάζουν σκρινσοτ από το παρόν τοπικ και επειδή ξέρω ότι τα βλέπουν, θα σας ζητούσα να ανοίξετε για το κοινό το emperor.
Δεν θα κοιτάτε μόνο εσεις
Επειδή πολλοί από χθες ξεσάλωσαν και άρχισαν να ανεβάζουν σκρινσοτ από το παρόν τοπικ και επειδή ξέρω ότι τα βλέπουν, θα σας ζητούσα να ανοίξετε για το κοινό το emperor.
Δεν θα κοιτάτε μόνο εσεις
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χρειάζεται ο λαός του ΠΑΟΚ να ετεροπροσδιοριζεται και να κοιτά τι κάνει ο Ρούλης. Και σας το λέει κάποιος που πιστεύει ότι ο τελης που εμφανίστηκε λίγους μήνες μετά το στραπάτσο άλλων στον ολθ, πιστεύει ότι ο τελης δεν μπήκε ως παγκόσμιος παοκτσης στο μπάσκετ. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρω ότι ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως έδινε για Turique 2+ το χειμωνα έτσι πιστεύω θα δώσει και τώρα να φέρει δύο παικταραδες.Ελπιζω δηλαδη.Θα ήθελα να δω κιαλλες ανακοινωσεις από τους "κλεισμενους" για τώρα.Ολοι οι άλλοι ας αργήσουν αλήθεια.
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Α καλα....και οι μπασκετικοί ρεπόρτερ paokmania διαβάζουν
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί να τα διαβάζουμε κάποια πράγματα εδώ μέσα. Απλά δεν γίνεται...
Μας φαίνεται λίγος ένας παίκτης ο οποίος παίζει 8 (ΟΚΤΩ) συνεχόμενα χρόνια στην Euroleague με διψήφιο μέσο όρο πόντων και τα 8 χρόνια και χρόνο συμμετοχής από 24 λεπτά και πάνω...
Αν γίνει το θαύμα και κλείσει, αφού τον ...
Μας φαίνεται λίγος ένας παίκτης ο οποίος παίζει 8 (ΟΚΤΩ) συνεχόμενα χρόνια στην Euroleague με διψήφιο μέσο όρο πόντων και τα 8 χρόνια και χρόνο συμμετοχής από 24 λεπτά και πάνω...
Αν γίνει το θαύμα και κλείσει, αφού τον ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.
Αλλά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τα τάχα μου φιλικά μιλάνε μόνο για τον Άρη που μόλις έκλεισε το Σπανούλη ο οποίος στο κάτω κάτω έχει πολύ μικρότερη ...
Αλλά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τα τάχα μου φιλικά μιλάνε μόνο για τον Άρη που μόλις έκλεισε το Σπανούλη ο οποίος στο κάτω κάτω έχει πολύ μικρότερη ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 08:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.