Η αναζήτηση βρήκε 135 εγγραφές

Return

από Franky
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δε γίναμε ΠΑΟΚ για .............εεεεεεεεεεεε...............ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...................

Κανένα δάκρυ για το Champions League. Και γιατί να βγείς Champions League?

Tις προηγούμενες φορές που βγήκες περίμενες μέχρι να δεις αν θα μπεις ομίλους για να πάρεις μισό παίκτη. Τα τελευταία 25 ...
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Τέλος για κάποιους του ΠΑΟΚ.
Ευχαριστούμε πολύ για όσα μας δώσατε, αλλά δεν μπορείτε να δώσετε τίποτε περισσότερο.
από theodorsalonika
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μόνο για κοφερενς είμαστε...πάρτε το χαμπάρι....
από geobila
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Μακράν η πιο αποτυχημένη χρόνια του οργανισμού ΠΑΟΚ.

Παίχτες, προπονητικό Τιμ, και διοικητικά αποτύχαμε.
Καμιά άλλη χρονιά δεν απέτυχε τόσο.

Δε ξέρω τι αποφάσεις θα παρθούν από αύριο η και απόψε, αλλά χρειάζεται πρώτη φορά ένα βαρυ και έντονο ηλεκτροσόκ στον οργανισμό από πάνω προς τα κάτω ...
από icue
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Χειροτερο και απο την μην κατακτηση του πρωταθληματος το σημερινο. Εχεις ενα κωλοματς να κερδισεις με τον ανυπαρκτο βαζελο σε αδεια εδρα. Εισαι 0-2 μπροστα. Και δεν κερδιζεις.

Πιεση ανεβασα και δεν θελω να γραψω αυτα που σκεφτομαι. Ολοι απο αυριο εχουν τιμη. Δεν θα κλαψω για κανεναν απο την ...
από gpap5
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

όποιος πιστεύει πως σήμερα, ο αγωνας δεν χαθηκε από τον Λουτσέσκου, θα ήθελα να μου το εξηγήσει.

Όποιος πιστεύει πως σήμερα, η είσοδος στον τελευταίο αγώνα, 2 παντελώς αδιάφορων παιχτών, που γνωρίζουν πως με το σφύριγμα της λήξης, θα πάρουν τις βαλίτσες και θα φύγουν, δεν είναι απόδειξη πως ο ...
από paokpantou
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Το ψάρι βρωμάει από το Κεφάλι
Κατι άλλο είναι περιττό να ειπωθεί
από tolis14
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

αλλο ενα βραδυ που δεν θα κοιμηθω εξαιτιας τους...πολυ κριμα

Σοβαρά μιλάς; ο Ραζβάν παίρνει 1.8m το χρόνο και οι περισσότεροι παίκτες όσα δεν θα δεις ποτέ στη ζωή σου. Αύριο θα πάρουν τα SUV τους και θα πάνε εκδρομούλα σε κανένα σαλέ. Κι εσύ δεν θα μπορέσεις να κοιμηθείς; μια χαρά να κοιμηθείς ...
από The_Analyst_4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν αντέχει το μυαλό μου άλλες δικαιολογίες και υπεκφυγές. Δεν μπορεί ακόμα και σήμερα να μιλάμε για στησίματα της αεκ και διαιτητές και δεν ξέρω κι εγώ τι. 0-4 έπρεπε να ήσουν. Τι ακριβώς κάνουμε προπαγάνδα στους εαυτούς μας να φάμε ολικό brainwashing ? Τι θα κερδίσουμε ακριβώς αν αυτοψηθούμε ότι ...
από van rooy
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Ομάδα πρωταθλητισμου που παίζει με αδιάφορο αντίπαλο χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και στόχο κερδίζει 0-2 μαθαίνει ότι το άλλο ματς έχει γίνει Χ και βγαίνεις δεύτερος δεν το παίζεις απλά το σβήνεις.

Πασουλες.... πέφτεις....ρίχνεις Ρυθμό...καθυστερήσεις ....και τελειώνει.
από JohnDag
Δευ 27 Απρ 2026, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Black, δε νομίζω ότι χρειάζονται την ποδοσφαιρική έγκριση του Ιβάν για να προχωρήσουν. Την οικονομική χρειάζονται. Που και αυτό είναι πρόβλημα βέβαια.

Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα πάνω κάτω.

Επιλογή σοβαρού ΤΔ με προκαθορισμένο μπάτζετ ώστε να διαλέξει προπονητή και να τρέξει την ...
από Equalizer
Δευ 27 Απρ 2026, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Αντι να ασχολούμαστε μονίμως με αποθέωσεις και αναθέματα, αντί να κοιτάμε μονίμως πόσο φοβεροί είναι οι άλλοι, θα ΨΕΛΛΙΣΩ με την ελπίδα να το δει κανείς, οτι είναι αδύνατον να συγκρίνουμε τον ΠΑΟΚ με τους άλλους διότι ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ θα πάρει μάλλον το πρωτάθλημα ...
από hawklord
Δευ 27 Απρ 2026, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγω εκεινο που θελω πριν τον στησουν στο αποσπασμα ειναι για ΜΙΑ χρονια να δουλεψει με τους παικτες που εκεινος επιλεξει. Και δεν εννοω τις επιλογες που θα εχει φιλτραρει η μπαμπούσκα και που βασιζονται καθαρα και μονο απο το ΠΟΣΟ κανει και οχι το ΤΙ κανει ενας παικτης, αλλα αυτες που πραγματικα θα ...
από mpafos4
Τρί 28 Απρ 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Εγώ θα τον κρίνω όταν παίξει στη θέση του....

Μάλλον δεν ξέρουν καν τι παίκτη πήραν...

Στην Τσεχία εκτελούσε ΟΛΑ τα στημένα της ομάδας του!!!...Κι εδώ βλέπαμε τον Πέλκα να στέλνει άουτ,φάουλ,στο 118.....
από renegade
Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Τι ξεφτιλίκη τους έριξες τους ξερωλες σήμερα ρε συ ψηλέ
Βέβαια όλοι γνωρίζουμε ότι στο πρώτο κακό σου παιχνίδι πάλι θα εμφανιστούν να μας πουν για τον Βαργκα,τα διακόσια χιλιάρικα τα 5ο φορ του βαζελου και όλα αυτά τα γελοία πράγματα που λένε τα γελοία ανθρωπακια.
Μπράβο και πάλι μπράβο
Και φυσικά ...