Τι κάθεστε και γράφετε..
Λες και η 2η θέση θα οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ για εμάς. Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα. Που όχι ότι είναι πλήρως απίθανο, αλλά εμείς είμαστε ιστορικά ανίκανοι.
Όλα θα αλλάξουν από του χρόνου, μετά την επιλογή Παπαμιμίκου που θα αλλάξει την ρότα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ...
Η αναζήτηση βρήκε 23 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
απαιτησεις;;;;γελαω.η ειρωνεία ειναι το μονο που υπάρχει
Κανονικά αυτό που έγραψες ήταν για τιμωρία, αλλά επειδή όλοι έχουμε νεύρα κάνω τα στραβά μάτια.
Μην συνεχίζεις όμως.
αυτα που γραφουν ατομα σαν τον @embuji ειναι οκ.βαρεθηκα την τοξικοτητα καθε μερα και παντου..
Εσύ βαρέθηκες ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
Μακάρι να γίνει, θα είναι μακράν το πιο ΠΑΟΚ τμήμα του συλλόγου.
Sold out θα κάνουμε Θανασαρα , μόνο για να σε βλέπουμε να παθιάζεσαι όπως εμείς.
Sold out θα κάνουμε Θανασαρα , μόνο για να σε βλέπουμε να παθιάζεσαι όπως εμείς.
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δώστα κ εσύ βρε μαλακα τα δύο εκατομμύρια, δώστα να πάνε να γαμηθουν.
Οχι φαίνονται, όχι δεν φαίνονται, όχι δεν θα έδειξε ο έλεγχος, όχι κέρδισες το δικαστήριο.. Βαρέθηκα να το ακούω.
2 δις αξία ο ένας , 4 ο άλλος , δώστα τα ρημάδια και θα σας βγάλω μετά εγώ σε ταβέρνα και θα πληρώσω κιόλας.
Οχι φαίνονται, όχι δεν φαίνονται, όχι δεν θα έδειξε ο έλεγχος, όχι κέρδισες το δικαστήριο.. Βαρέθηκα να το ακούω.
2 δις αξία ο ένας , 4 ο άλλος , δώστα τα ρημάδια και θα σας βγάλω μετά εγώ σε ταβέρνα και θα πληρώσω κιόλας.
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Σίγουρα θα βρεθούν δέκα χιλιάδες ΠΑΟΚτσηδες να γεμίσουν το Παλατάκι και τριάντα πέντε χιλιάδες αντίστοιχα να γεμίσουν την Τούμπα.
Εγώ πάντως έχω δεί Μπεσίκτας στο Παλατάκι με 500 άτομα στις κερκίδες και Ρεν στη Τούμπα με 1500
Και Ίκαρο Καλλιθέας στο Παλατάκι με 37 εισιτήρια και ματς με ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα την Παναγία δεν έχω διαβάσει χειρότερη ανακοίνωση πολιτικοί κόμματος στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Ειλικρινά.
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ τελείωσαν όλοι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες κ έμεινε τελευταίος ο Παπαμιμικος. Στους προπονητές θα κολλήσουμε ;Tolaros έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:50 Της πούτσας προπονητής είναι ο Πάμπλο. Τελείως.
Άντε να σοβαρευτούμε, όλο τα ίδια και τα ίδια ονόματα, τελείωσαν οι προπονητές
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος τα έχει μαζί του και όχι με τους παίκτες;
Ε να τους δώσουμε κανά μόνους για την προσπάθεια.
Όσον αφορά τον κόσμο ας μην τον επικαλούμαστε σαν εκπρόσωποί του, προσωπικά τα έχω με το αγωνιστικό τμήμα για τη φετινή αποτυχία 100%.
Το αγωνιστικό τμήμα κλάταρε ...