Η αναζήτηση βρήκε 433 εγγραφές
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
μας γάμησες
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Συντηρείται, όπως πάντα εσκεμμένα, μια κουβέντα για το πόσο μεγάλο έγκλημα (ΑΛΛΟ ΕΝΑ) κάνει ο ΠΑΟΚ που "δεν φέρεται καλά στο Λουτσέσκου".
Σε ένα βαθμό όντως η κατάσταση είναι περίεργη. Προσωπικά δεν νομίζω οτι του κάνει δα και τόσο μεγάλο κακό. Προφανώς ζυμώσεις γίνονται, κρατάω πολύ μεγάλες ...
Σε ένα βαθμό όντως η κατάσταση είναι περίεργη. Προσωπικά δεν νομίζω οτι του κάνει δα και τόσο μεγάλο κακό. Προφανώς ζυμώσεις γίνονται, κρατάω πολύ μεγάλες ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως την Σάντα Κλάρα (το νησάκι στις Αζόρες μέσα στην μέση του Ατλαντικού μακριά από την επικράτεια της Πορτογαλίας) την έβγαλε ευρώπη πέρσι ως νεοφώτιστη πρωταθλήτρια, οπού και τότε ήταν προπονητής. Δεν είναι και Ο κατσαπλιάς αλλά σίγουρα θα προτιμούσα πολλές άλλες επιλογές #όχιάλλοmid ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός ο Βάσκο Μάτος έχει δείξει καλό έργο στην Σάντα Κλάρα, αλλά μου φαίνεται πιο αμυντικογενής κι από το νόθο παιδί του Αρτέτα με τον Σιμεόνε.
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή στον ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να προσδοκούμε ότι φαντάζει απίθανο, μένω με την ελπίδα ότι θα γίνει το 1% για παραμονή Ραζβάν μέχρι να εκλείψει και αυτό το 1%.
Φυσικά παραμονή Ραζβάν όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ανανέωση συμβολαίου (δηλαδή dream scenario :mrgreen ...
Φυσικά παραμονή Ραζβάν όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ανανέωση συμβολαίου (δηλαδή dream scenario :mrgreen ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
για εκεί το πάμε..
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρνει λίγο ε…
Μύτη μάτια
- Παρ 12 Ιουν 2026, 00:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαλά το ξεφτιλίσαμε... Καλός, χρυσός , πολυνίκης ο Λούτσι, αλλά όχι και απίθανο με άλλον στον πάγκο...
Άλλωστε τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα είναι πολύ δίκαιο και έχει καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας του Ιβαν. Γιαυτό και τα τελευταία χρόνια όλοι έχουν πάρει τουλάχιστον 1 πρωτάθλημα. Την ...
Άλλωστε τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα είναι πολύ δίκαιο και έχει καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας του Ιβαν. Γιαυτό και τα τελευταία χρόνια όλοι έχουν πάρει τουλάχιστον 1 πρωτάθλημα. Την ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2026-27
Η ποινή είναι δείγμα του πόσο θα σε υπολογίζουν από του χρόνου.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Trevor Hudgins
Jalen Brunson of the poor.Michalios92 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 11:39 Παίκτη με αριστερό στο σουτ μην το φοβάστε.
Βρωμοχεράς θα ειναι το παιδί!
Καλώς ηρθες!
- Τρί 09 Ιουν 2026, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Trevor Hudgins
an den mporei na paro ego balla?
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 0. RaiQuan Gray
Ώστε έτσι είναι να παίρνεις τον καλύτερο παίκτη ανταγωνιστικής ομάδας. Και διετές. Μάλιστα
- Τετ 10 Ιουν 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Andrea Trinchieri
Ωραίος τύπος, πανέξυπνος και φιλοσοφημένος.
Δεν ξέρω αν πετύχει στην ομάδα, αλλά σίγουρα είναι ο τύπος ο οποίος θα γούστρες να πιεις ένα ποτήρι κρασί μαζί του
Δεν ξέρω αν πετύχει στην ομάδα, αλλά σίγουρα είναι ο τύπος ο οποίος θα γούστρες να πιεις ένα ποτήρι κρασί μαζί του