Καλά ρε είναι δυνατόν να αφήνετε οι υπεύθυνοι να υπάρχουν τέτοια μηνύματα για το Ράζβαν?
Τον τύπο που πεθαίνει ο πατέρας του και μιλάει για τον ΠΑΟΚ.
Έναν Ρουμάνο ναι, που νοιώθει, που έγινε ένας από εμάς.
Βγείτε και πείτε ότι δεν κάνει.
Ντροπή
να υπάρχουν άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ...
Η αναζήτηση βρήκε 219 εγγραφές
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δεν ξεχνάμε όσα περάσαμε μαζί, όσα πετύχαμε, όσα κατακτήσαμε. ΑΛΛΑ εδώ νομίζω ότι οι δρόμοι μας πρέπει να χωρίσουν. Νομίζω ότι δεν μπορείς άλλο.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι λογική από συναισθηματικής άποψης η στήριξη στον προπονητή. Όχι ορθολογική, αλλά εξηγήσιμη. Όλοι μας μεγαλώσαμε με το διαρκές πιπίλισμα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μικρή κι άτιτλη ομάδα, κι ότι δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα, κι όλα όσα έλεγαν οι Αθηνέζοι που ήξεραν ότι επί ίσοις όροις οικονομικά δεν θα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Μπήκε στο 60 και το όνομα του από τον σπικερ το άκουσα στο 86.
Αυτό.
Αυτό.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Παίκτες που τελειώνει το συμβόλαιο τους:
1) Μπάμπα
2) Σαστρε
3) Μπιάνκο
4)Βολιάκο
5) Λόβρεν
6) Ιβανούσιτς
7) Τάισον
8) Γιακουμάκης
Καλή συνέχεια στην καριέρα σας
Παίκτες που τελειώνει το συμβόλαιο τους αλλά ο ΠΑΟΚ σ διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης
1) Κεντζιόρα
2) Οζντόεφ
3) Μεϊτέ
Ανανέωση για ...
1) Μπάμπα
2) Σαστρε
3) Μπιάνκο
4)Βολιάκο
5) Λόβρεν
6) Ιβανούσιτς
7) Τάισον
8) Γιακουμάκης
Καλή συνέχεια στην καριέρα σας
Παίκτες που τελειώνει το συμβόλαιο τους αλλά ο ΠΑΟΚ σ διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης
1) Κεντζιόρα
2) Οζντόεφ
3) Μεϊτέ
Ανανέωση για ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί η ομάδα να πάει παρακάτω? Και ναι και όχι. Ναι, γιατί προπονητή καλύτερο βρίσκεις αρκετά εύκολα. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι είναι πιο δύσκολο αυτός ο προπονητής να είναι συμβατός με τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος και του συλλόγου, πάλι το πρόβλημα δεν είναι η αναζήτηση. Το πρόβλημα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά, θέλω να μείνει και να στηριχθεί. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Έχασε τον πατέρα του.
Αν ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, αν πραγματικά, ως οπαδοί, αγαπάμε και στηρίζουμε όσους έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τότε πρέπει να βάλουμε πλάτη.
Κι αν φύγει, πρέπει να είναι απόφαση δική του και του Ιβάν ...
Αν ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, αν πραγματικά, ως οπαδοί, αγαπάμε και στηρίζουμε όσους έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τότε πρέπει να βάλουμε πλάτη.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω από χθες σελίδες ατελείωτες , απόψεις διαφορετικές και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι χάνεται κατά βάση μέσα στις χιλιάδες λέξεις το ζουμί που είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αν βγάλεις απ' την φετινή χρονιά το βάρος των 100 χρόνων που έφεραν στην ομάδα την έξτρα πίεση και την δεις μόνο ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποδόσφαιρο είναι το σπουδαιότερο άθλημα γιατί προσομοιάζει τόσο πολύ με την ίδια την ζωή . Ο θρίαμβος από την αποτυχία ένα κακώς άκυρομενο γκολ δρόμος ( γκολ κωνσταντελια) . Στεναχωρέθηκα παρά πολύ χθες γιατί στον πραγματικο κόσμο κι πέρα από τις θέσεις και την άποψεις που έχει κάποιος για τον ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά, θέλω να μείνει και να στηριχθεί. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Έχασε τον πατέρα του.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε συνέχεια του Van Rooy
Η μεγαλύτερη διαφορά στην προσέγγιση παιχνιδιού με μπάλα:
Juan Carlos carcedo: dynamic positional play + automatisms
Razvan lucescu: structure occupation + static positioning
Η μεγαλύτερη διαφορά στην προσέγγιση παιχνιδιού με μπάλα:
Juan Carlos carcedo: dynamic positional play + automatisms
Razvan lucescu: structure occupation + static positioning
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
O Ριέρα αν θυμάμαι καλά πρέπει να πήγε απ' την Τσέλιε στην Άιντραχτ οπότε δύσκολο
Καθόλου, αφού μόλις απολύθηκε. Πιστεύω είναι η ιδανική λύση αφού:
1. Έχει εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα κοντινά σε εμάς (Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής μια χρονιά στο τρύλω/Τουρκία ως παίχτης+βοηθός προπονητή ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο AI ειναι,πιασε το αυγο κ κουρευτω δηλαδη.Ας μη προτρεχουμε,ευτυχως σαν πρωτη αναλυση δεν ειναι Πουσιτς.
Έχω λυγίσει στη σκέψη να κρίνει ο Καρσέδος τον Ντέλια ως τον ορισμό του ποδοσφαιρικού αντικυνισμού και να πει σε κανέναν Γιώργη ή Νίκο μετά το πέρας της τρίτης προπόνησης "Σορι κιόλας ρε ...