Η αναζήτηση βρήκε 219 εγγραφές

Return

από nunies4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Σφιξτε στομαχι γιατι θα διαβασουμε τερατα τις επομενες μερες.
Ακου εκει ομαδα καρναβαλος. Ομαδα που εχει γραψει 21 σερι απουσιες στα 18 τελευταια ματς.
Πειτε οτι θελετε, πειτε οτι το ροστερ ειχε κενα, πειτε οτι τον Γεναρη θα μπορουσαν να ειχα γινει 1-2 κινησεις ακομα, αλλα αν δεν ειχαν γινει ολα τα ...
από george188
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Φταις Ιβάν γιατί δεν έβαλες χέρι νωρίτερα. Αφού δεν μπορείς να είσαι εδώ να τους συμαζευεις. Ελπίζω να κατάλαβες όντως ότι χρειάζονται στελέχη για να είναι η ομάδα στελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα. Γιατί τα χρήματα φέτος ΔΕΝ ήταν το θέμα. Περιμένω εξελίξεις όντως για προπονητικό κ γήπεδο γιατί δεν ...
από Tolaros
Τετ 13 Μάιος 2026, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε κρεμάλες θέλει ούτε καμια καταστροφή ήρθε

Απλα στην τελευταία στροφή κριθηκαμε ανεπαρκείς. Βεβαιότατα αυτό αποτελεί αποτυχία.

Τεράστιο στρατηγικό σφάλμα η καταστροφολογια και η αντίστοιχη αντίδραση διοικητικά

Ο ΠΑΟΚ θέλει απλά καλύτερες λύσεις και περισσότερη αθλητικοτητα.

Όλοι αυτό ...
από paok_athens_g4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Πάμπλο ρε παιδια;τι διαβάζουμε;;να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία κ στον αγγελο λέω γω...γιατι οχι κ στον ντουμιτρεσκου ή τον μπολονι; ;επίσης μπορούμε να πάμε κ πιο πίσω, να δώσουμε ευκαιρίες σε διάφορους που αδικησαμε...να αφιερώσουμε την επόμενη 10ετια στην αποκατάσταση των αδικιών..
από xrisitsapa
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ δεν έχουμε εμείς τα αρρωστακια μυαλό και φιλοδοξίες, θα έχουν οι δισεκατομμυριουχοι ;;;

Πάμπλο λέει ο ένας, Ίβιτς ο αλλος....ότι να ναι.

ΥΓ Ξεστραβωθειτε επιτέλους και δείτε που έχει πάει το ποδόσφαιρο.
Προπονητές βγάζουν μονο οι Ισπανοί και οι Γερμανοί. Πάτε πάρτε έναν από εκεί,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ...
από Jairo
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκόλλα ρε,

Να αλλάξεις και τα πλακάκια, και εσένα μαζί. Να πας για ξύρισμα για αρχή..

Παραδέξου ότι έκανες μαλακια με τον προπονητή και προχώρα.

Δεν είμαστε ηλιθιοι.
από Odi44
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Μα την Παναγία δεν έχω διαβάσει χειρότερη ανακοίνωση πολιτικοί κόμματος στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Ειλικρινά.

Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
από Mitsospaoki4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου λένε τίποτα οι ανακοινώσεις.

Πράξεις να δω.
από smoothcriminal1926
Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Ελεύθερος ο Ριέρα... Απλά το αναφέρω...
από buffalobill4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Μια τραγική χρονιά απ' όλες τις απόψεις φτάνει στο τέλος της και πραγματικά από πλευράς μου αυτό που έχω να πω είναι ένα μεγάλο μακρόσυρτο ουφφ.

Καταρχάς να πούμε πως η ομάδα απέτυχε σε όλους τους στόχους της. Και απέτυχε με κρότο σε κάθε έναν στόχο γιατί η ίδια είχε δημιουργήσει προσδοκίες.

Για ...
από Kostas_FI
Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

O τρόπος λειτουργίας της ομάδας είναι για κλάματα, και δυστυχώς η ευτυχώς στο ποδόσφαιρο συνήθως στο τέλος παίρνεις αυτό που αξίζεις. Και μεις φέτος πήραμε ακριβώς αυτό που μας άξιζε.

Κανε.κατι.

ΥΓ ακόμα περιμένω να μάθω ποιος σκατά είναι ο ρόλος που έχει ο Βιερίνια στην ομάδα
από Equalizer
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω οτι ο Σαββίδης τρώει το πολύ χέσιμο:

1. Επειδή αυτός ο αρνητισμός χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, οχι φέτος
2. Επειδή Μυστακίδης. Με την κακή αλλά και με την καλή έννοια. Είτε δηλαδή από κακοπροαίρετους, είτε επειδή και αγνός κόσμος βλέπει προοπτική και σου λέει βαρέθηκα με τα αρνητικά ...
από FreeWatcher
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Μία λέξη περιγράφει την κατάσταση στην ομάδα.
Τέλος εποχής...
Ο Ιβάν έλαβε τεράστια στήριξη από τον κόσμο. Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Το πρόβλημα είναι ένα. Δυστυχώς η ομάδα είναι παρατημένη. Και δεν μιλάω για μπάτζετ και μεταγραφές. Όσοι αναπαράγουν τέτοιες μπούρδες είτε είναι βαλτοί, είτε ...
από Blackgr4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Μία λέξη περιγράφει την κατάσταση στην ομάδα.
Τέλος εποχής...
Ο Ιβάν έλαβε τεράστια στήριξη από τον κόσμο. Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Το πρόβλημα είναι ένα. Δυστυχώς η ομάδα είναι παρατημένη. Και δεν μιλάω για μπάτζετ και μεταγραφές. Όσοι αναπαράγουν τέτοιες μπούρδες είτε είναι βαλτοί, είτε ...
από Demon4
Δευ 18 Μάιος 2026, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι σίγουρος οτί αυτό θα τους ταρακουνήσει και θα παίξουν καλύτερα τον Ιούνιο.