Απίστευτος σήμερα, πιστεύω το καλύτερο σου ματς με την φανέλα.
Όσο και να έχω αδυναμία στον Τσιφ σήμερα ξανακέρδισες την ψήφο μου για βασικός του χρόνου
Μακάρι τα ίδια και του χρόνου
Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει ποτε ξεκινάμε τη σεζόν σε περίπτωση που βγούμε 2οι ή 3οι; Τέλος πόσους προκριματικούς για ομίλους
Αν βγούμε 2οι
Πρώτο ματς 21 ή 22 Ιουλίου
Τρεις προκριματικοί για να πάμε Τσουλού
Έναν για να εξασφαλίσουμε Γιουρόπα (αν είναι ο πρώτος)
Δύο για να πάμε Γιουρόπα ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Εμένα πάντως ο Σου μέχρι τον Γενάρη μου άρεσε πάρα πολύ, παραπάνω και από το 23-24, ίσως γιατί ο ρόλος του στην λειτουργία της ομάδας ενισχύθηκε περισσότερο, άρα και η παρουσία του.
Με τον Σου φέτος μέχρι πρόσφατα ένιωθα (και ένιωθε και η ομάδα και φαινόταν) ασφάλεια στο κέντρο στην συντριπτική ...
Με τον Σου φέτος μέχρι πρόσφατα ένιωθα (και ένιωθε και η ομάδα και φαινόταν) ασφάλεια στο κέντρο στην συντριπτική ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ben Alexander Moore
Το ήρεμο κτήνος μας για άλλα δύο χρόνια λοιπό!
Γερός να ναι και να μας προσφέρει εφάμιλλες (και καλύτερες) εμφανίσεις σαν τις φετινές του στο μεγάλο νέο βήμα της ομάδας
Γερός να ναι και να μας προσφέρει εφάμιλλες (και καλύτερες) εμφανίσεις σαν τις φετινές του στο μεγάλο νέο βήμα της ομάδας
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Μυθ(ου)ικό πλασέ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΝΕΣΤΟ

- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Εγώ για προπονητή θα γούσταρα τον Ριέρα! Μόλις απολύθηκε από μια προβληματική Αίντραχτ, αλλά πρόκοψε στην Σλοβενία με τις Ολίμπια Λιουμπλιάνας και Τσέλιε. Μοντέρνος προπονητής με πολύ δυνατό mentality. Αν θυμάμαι καλά, ήταν η 2η επιλογή αν πέρσι έφευγε ο Ραζβάν (με πρώτη τον Πουσιτςχαχαχααχαχ ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 01:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ήθελα καιρό να γράψω για τον Ιβάν και η αλήθεια είναι πως πια (έστω σε κάποιο βαθμό) έχω φτάσει σε κάποια συμπεράσματα στο μυαλό μου.
Είμαι μικρός, πολύ μικρός σε ηλικία για να μπορώ να αντιληφθώ το τι έκανε ο Ιβάν Σαββίδης από τις απαρχές του για τον ΠΑΟΚ (20 για να έχετε και μια ένδειξη οι ...
Είμαι μικρός, πολύ μικρός σε ηλικία για να μπορώ να αντιληφθώ το τι έκανε ο Ιβάν Σαββίδης από τις απαρχές του για τον ΠΑΟΚ (20 για να έχετε και μια ένδειξη οι ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Αφού ήταν επί χρόνια ολόκληρα βοηθός του Έμερυ (που όσο και να μην τον πάω σαν προπονητή έχει κατακτήσει πολλά), έχει σίγουρα αποδείξει σαν τον συνέταιρο του ότι μπορεί να κάνει overachieve, με το πιο τρανό παράδειγμα της Πάφου. Και ο ΠΑΟΚ, στην τωρινή κατάσταση, αν χρειάζεται ο προπονητής να έχει ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Analytics
Τι πανδαισία κοσμεί τα μάτια μου!
Εύγε φίλε, το χρειαζόμασταν πολύ κάτι τέτοιο (χωρίς να το ξέρουμε) και περιμένω πως και πως περισσότερα

Εύγε φίλε, το χρειαζόμασταν πολύ κάτι τέτοιο (χωρίς να το ξέρουμε) και περιμένω πως και πως περισσότερα
- Παρ 22 Μάιος 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και λες για fbref φίλε, που να είχε και τα paid analytics της Opta που ακύρωσαν ακόμα...
Το είχα μόνο έναν μήνα πριν ακυρωθεί και μου άνοιξε τα μάτια, αφού είχε και ντάτα για Σουπερλιγκ και Ευρώπη.
Το είχα μόνο έναν μήνα πριν ακυρωθεί και μου άνοιξε τα μάτια, αφού είχε και ντάτα για Σουπερλιγκ και Ευρώπη.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Maklaz Δεν ξέρω αν έχεις γενικά επαφή με διάφορα apps φτιαγμένα μέσω streamlit που έχουν κάνει scrape data από διάφορες πηγές (πχ Hudl StatsBomb), αλλά πιστεύεις θα μπορούσαν να γίνουν integrated στο μέλλον στο (γαμάτο!) εργαλείο που έφτιαξες? Ρωτάω γιατί εγώ τώρα προσπαθώ να μάθω coding μήπως ...
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Από ΟΦΗ έχω μεγάλη επιθυμία τον Σαλσέδο. Μπορεί να παίξει σε κάθε θέση (κυρίως στο 10 και αριστερά) πίσω από το φορ αλλά και μπροστά. Είχε ακουστεί πέρσι πως τσεκάραμε τον Γκονζάλεζ και φέτος τον Νους, ε ας κοιτάξουμε και τον Έντι γιατί θεωρώ ότι έχει πολύ ψηλό ταβάνι αυτό το παιδί.
- Παρ 29 Μάιος 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Κλείτος στο νέο του άρθρο, άντε ψάξε εσύ τώρα Ευρωπαΐο στην ΕυρωλίγκαΕνας Ευρωπαίος από Γιούρολιγκ φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, αν δεν έχει ενδιαφέρον από κει για την επόμενη σεζόν. Θα έχει όμως. Αρέσει στον υπογράφοντα χρόνια τώρα από τις μικρές Εθνικές.
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναικος, Ημιτελικοι GBL, 30/05, 14:50, ΕΡΤ2
Συγκινητικός το λιγότερο ο κοουτς στις δηλώσεις του, ευχαριστούμε Παντελή

- Δευ 01 Ιουν 2026, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ο Ριμπάλτα έχει φτιάξει μια δομή στην αεκ η οποία δουλεύει άρτια (προς το παρών) επικοινωνιακά στο μεταγραφικό κομμάτι:
1. Δεν μαθαίνεται εύκολα ποιοι είναι οι στόχοι από τους ρεπόρτερ της ομάδας, ίσως και ποτέ.
2. Με το που διαρρέει ένα όνομα κατά μεγάλο ποσοστό είναι γιατί είναι κλεισμένος.
3. Ο ...
1. Δεν μαθαίνεται εύκολα ποιοι είναι οι στόχοι από τους ρεπόρτερ της ομάδας, ίσως και ποτέ.
2. Με το που διαρρέει ένα όνομα κατά μεγάλο ποσοστό είναι γιατί είναι κλεισμένος.
3. Ο ...