Απίστευτος σήμερα, πιστεύω το καλύτερο σου ματς με την φανέλα.
Όσο και να έχω αδυναμία στον Τσιφ σήμερα ξανακέρδισες την ψήφο μου για βασικός του χρόνου
Μακάρι τα ίδια και του χρόνου
Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει ποτε ξεκινάμε τη σεζόν σε περίπτωση που βγούμε 2οι ή 3οι; Τέλος πόσους προκριματικούς για ομίλους
Αν βγούμε 2οι
Πρώτο ματς 21 ή 22 Ιουλίου
Τρεις προκριματικοί για να πάμε Τσουλού
Έναν για να εξασφαλίσουμε Γιουρόπα (αν είναι ο πρώτος)
Δύο για να πάμε Γιουρόπα ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Εμένα πάντως ο Σου μέχρι τον Γενάρη μου άρεσε πάρα πολύ, παραπάνω και από το 23-24, ίσως γιατί ο ρόλος του στην λειτουργία της ομάδας ενισχύθηκε περισσότερο, άρα και η παρουσία του.
Με τον Σου φέτος μέχρι πρόσφατα ένιωθα (και ένιωθε και η ομάδα και φαινόταν) ασφάλεια στο κέντρο στην συντριπτική ...
Με τον Σου φέτος μέχρι πρόσφατα ένιωθα (και ένιωθε και η ομάδα και φαινόταν) ασφάλεια στο κέντρο στην συντριπτική ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ben Alexander Moore
Το ήρεμο κτήνος μας για άλλα δύο χρόνια λοιπό!
Γερός να ναι και να μας προσφέρει εφάμιλλες (και καλύτερες) εμφανίσεις σαν τις φετινές του στο μεγάλο νέο βήμα της ομάδας
Γερός να ναι και να μας προσφέρει εφάμιλλες (και καλύτερες) εμφανίσεις σαν τις φετινές του στο μεγάλο νέο βήμα της ομάδας
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Μυθ(ου)ικό πλασέ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΝΕΣΤΟ

- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Εγώ για προπονητή θα γούσταρα τον Ριέρα! Μόλις απολύθηκε από μια προβληματική Αίντραχτ, αλλά πρόκοψε στην Σλοβενία με τις Ολίμπια Λιουμπλιάνας και Τσέλιε. Μοντέρνος προπονητής με πολύ δυνατό mentality. Αν θυμάμαι καλά, ήταν η 2η επιλογή αν πέρσι έφευγε ο Ραζβάν (με πρώτη τον Πουσιτςχαχαχααχαχ ...