Παιδιά αυτό το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες.
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Εν τω μεταξύ, γελάω με την ... απογοήτευση για τη στάση των θεσμικών σκουληκιών. Να είμαστε λίγο σοβαροί, δεν έχει το παραμικρό νόημα να επιζητείται ποτέ και πουθενά μια άκρως υποκριτική "συγγνώμη", "συλλυπητήρια" κοκ. Είναι φαιδρό. Δηλαδή μας νοιάζει το παραποιημένο "φαίνεσθαι" κι όχι το ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Θα είμαι ειλικρινής. Καμία σημασία δεν έχει η απουσία του Γιακουμάκη. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Περαστικά του φυσικά. Όποιος και να παίξει, να παίξει σαν να είναι το τελευταίο του παιχνίδι. Καμία μεμψιμοιρία, καμία απελπισία, κανένας πανικός. Παίζετε στον ΠΑΟΚ, πάτε για το πρωτάθλημα, πάρτε το διπλό ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην κουλα που παιζει με τον Πηλιο, τον Ροτα και τον Μανταλο ο κοσμος πηγε σημερα και ντοπαρε τους παικτες..εμεις μαλωνουμε για τον γεναρη ,τον γιατρο και το πως χτυπησε ο Ζιλε..αλλα μετα μας φταιει μονο η ομαδα..συνεχιστε..
- Σάβ 18 Απρ 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο περνανε οι ωρες, τοσο εναλλασσονται τα συναισθηματα: δικαιολογημενο αγχος, απροσμενη αισιοδοξια, παθητικη μελαγχολια, σουρρεαλιστικη αυταπαρνηση.
Δυο κοσμοι συγκρουονται αυριο με αντιδιαμετρικα αντιθετες ψυχολογιες. Το ανα καιρους αντικειμενικα καλυτερο ποδοσφαιρο της χρονιας εναντια στο ...
Δυο κοσμοι συγκρουονται αυριο με αντιδιαμετρικα αντιθετες ψυχολογιες. Το ανα καιρους αντικειμενικα καλυτερο ποδοσφαιρο της χρονιας εναντια στο ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 06:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μας νοιαζει ποιοι δεν παιζουν δεν μας νοιαζει. Αριστερα στην καρδια υπαρχει ενα σημα με τεσσερα γραμματα. Το βλεπεις κλεινεις τα ματια μπαινεις μεσα και πεθαινεις γι αυτο. 
- Πέμ 16 Απρ 2026, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 88-77 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Να κοπει το τσιγαρο στο γηπεδο, το αλκοολ, να κοπουν οι ορθιοι, οι βρισιες, τα συνθηματα, οι φωνες και τα καπνογονα. Να γινουμε ευρωπαιοι φλωροι για να μην βγειτε καποιοι απ τις ανεσεις σας.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.
ΑΝ ...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.
ΑΝ ...