η συνέντευξη τύπου ήταν βγαλμένη από τα υγρά μας όνειρα.
Εκπληκτικός Τρινκιέρι σε ΟΤΙ κι αν είπε.
Όταν μίλησε για τον ιδιοκτήτη με έκανε πολύ χαρούμενο.
Κι όταν μίλησε για το αγωνιστικό , με συγκίνησε. Τι είδους ομάδα θα γίνουμε, φιλοσοφία, στρατηγική , ευελιξία και προσαρμοστικότητα, τι μπάσκετ ...
Η αναζήτηση βρήκε 26 εγγραφές
- Τρί 10 Μαρ 2026, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
12.000.000 ζεστά ευρώπουλα
- Τετ 11 Μαρ 2026, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τη μία τσέπη στην άλλη είναι, αν ΜΕΙΝΟΥΝ στα ταμεία της ΚΑΕ. ΑΝ ΟΜΩΣ πληρώσουν με αυτά έξοδα της ΚΑΕ, είτε λειτουργικά είτε μεταγραφών είτε χρέη είτε οτιδήποτε άλλο, ναι τα χάρισε στην ΚΑΕ.
Είναι ντροπή όμως και προκαλείς να λες μλκ για τον αρούλη. Εμείς είμαστε ο μεγάλος ΠΑΟΚ και ότι και να ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
gervasio artigas δεν τα περιμένω από τον κυρ-Νικο τα μεγαλεία, τα περιμένω από όλη την ομάδα, όλο τον οργανισμό ,με την οικονομική ευχέρεια που δίνει απλόχερα ο μεγαλομέτοχος. Δεν ξέρουμε καν αν συνεχίσει ο κυρ Νίκος από το καλοκαίρι και μετά, έχει και μια ηλικία. Μπορεί να ήταν η αρχική κίνηση και ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα καλύτερα 100 χρόνια που ούτε θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε 20 χρόνια πριν όταν αγοράζαμε μετοχές στην μπάλα ή τρέχαμε πίσω από τον 14 μη τυχόν μας φύγει.
Πλακα μας κανεις ρε gika? Σα να πηγαινεις σε μια γιορτη οπου οι μισοι δε χωνευουν τους αλλους μισους.Ποσο καλα θα ειναι?
Τα λεφτα ειναι ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
@Dimitrisou
Τους όρους αυτούς ο Χατζοπουλος τους έβαλε για να εξασφαλίσει ότι ο Ιβάν θα πάρει τα λεφτά του. Ηταν αυτό που του έλεγε η ηθική του να κάνει για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα ενός ανθρώπου που του στάθηκε. Μαγκιά του μεν.
Από την άλλη θα μπορούσε ο μόνος όρος που θα έβαζε να ήταν να ...
Τους όρους αυτούς ο Χατζοπουλος τους έβαλε για να εξασφαλίσει ότι ο Ιβάν θα πάρει τα λεφτά του. Ηταν αυτό που του έλεγε η ηθική του να κάνει για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα ενός ανθρώπου που του στάθηκε. Μαγκιά του μεν.
Από την άλλη θα μπορούσε ο μόνος όρος που θα έβαζε να ήταν να ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
@Equalizer (και τελευταίο σχόλιο από μένα γιατί δεν βλεπω λόγο να ρίχνουμε νερό στο μύλο του μαλλιοτραβήγματος)
Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις.
Ο Ιβαν έχει δώσει στον ΠΑΟΚ 20 φορές παραπάνω πράγματα στα 15 χρόνια που είναι εδώ, από όσα έχει δώσει ο Μυστακίδης στους 3 μήνες που είναι εδώ.
Ο ...
Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις.
Ο Ιβαν έχει δώσει στον ΠΑΟΚ 20 φορές παραπάνω πράγματα στα 15 χρόνια που είναι εδώ, από όσα έχει δώσει ο Μυστακίδης στους 3 μήνες που είναι εδώ.
Ο ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω η πλατιά μάζα του κόσμου συμφωνεί με τον Kalamar.
Δεν χωριζόμαστε σε στρατόπεδα, γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν στρατόπεδα εντός του ΠΑΟΚ!
Είμαι χρόνια με τον Ιβάν και θα είμαι μαζί του, γιατί έδωσε τα πάντα στον ΠΑΟΚ.
Είμαι με τον Τέλη, γιατί είναι ο μόνος που έβαλε 12+ εκ. στον μπασκετικό ...
Δεν χωριζόμαστε σε στρατόπεδα, γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν στρατόπεδα εντός του ΠΑΟΚ!
Είμαι χρόνια με τον Ιβάν και θα είμαι μαζί του, γιατί έδωσε τα πάντα στον ΠΑΟΚ.
Είμαι με τον Τέλη, γιατί είναι ο μόνος που έβαλε 12+ εκ. στον μπασκετικό ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μέσα μου πλέον έχουν γίνει πιο μισητοί από όλους τους υπόλοιπους είναι πολύ κακή φάρα
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Καλά αυτό δεν είναι θέμα ατυχίας αλλά κακής οργανωσης ιατρικά και προπονητικά...nunies4 έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 21:00 Πιο ΠΑΟΚ δεν γίνεται. Το ματς που σημαδευες για να έχεις τις επιστροφές είναι τελικά το ματς που κατεβαίνεις πιο γυμνός από όλα τα ματς που προηγήθηκαν το τελευταίο δίμηνο