Επειδή σε 7 ωριτσες περίπου θα έχει αρκετή κίνηση εδώ μέσα, είπα να προλάβω κ να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον «κλεφτοκοτά» για τη σημερινή νίκη που εξασφαλίζει και την ισοβαθμία κατά μεγάλο ποσοστό…
Ο τύπος έχει αξιοποιήσει απο τα προστατευτικά δίχτυα μέχρι και την έλλειψη wc για να δουμε αυτό που ...
Η αναζήτηση βρήκε 715 εγγραφές
- Δευ 16 Φεβ 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ακόμη δεν εχετε καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚ του ρουμανου θα πρωταγωνιστεί και χωρις τον ΝΤΕΛΙΑ
Θα το μαθετε κι αυτό
Θα το μαθετε κι αυτό
- Τρί 17 Φεβ 2026, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Κάποιοι βγάζετε τόση μιζέρια απαισιοδοξία ηττοπάθεια και έλλειψη πίστης στην ομάδα ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ 1-1 ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΥΑ ΜΑΤς ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΑΜΕ ΕΊΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΓΡΑΦΙΚΟΊ?
...
Φίλε eortpol μιλάς για μιζέρια και απαισιοδοξία. Επειδή τα γραπτά μένουν, όταν όλο ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Καταρχάς υπάρχει ένα ριπορτ από εποχής του στην Λίβερπουλ για την απίστευτη διαφορά απόδοσης που είχε δεξιά και αριστερά.
Νομίζω ότι μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα ο Μιχαηλίδης ( ειδικά εφόσον είχαμε 4 μέρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι) και να έπαιζε ο Κροατία στην Λάρισα όπου στα παιχνίδια ...
Νομίζω ότι μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα ο Μιχαηλίδης ( ειδικά εφόσον είχαμε 4 μέρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι) και να έπαιζε ο Κροατία στην Λάρισα όπου στα παιχνίδια ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
katafraktos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:45 Πες μας πως από 5ο φορ στην 5η ομάδα του πρωταθλήματος, θα πανηγυρίσεις νταμπλ στο τέλος της σεζόν![]()
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δηλαδη την Πεμπτη θα βαλει παλι βασικους και θα κυνηγησει το ματς ή θα βαλει πχ Μπαλντε, Μυθου κτλπ και οτι γινει;; Γιατι στο εντος με την Θελτα που περιμεναμε να βαλει τα δευτερα ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι δεν εχουμε ροστερ για 3 διοργανωσεις, αφησε ζιφκοβιτς και ταισον μεσα 90 λεπτα και οι ανθρωποι εχουν ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Νομίζω ότι χρειάζεται έναν Κωνσταντέλια μπροστά του.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
3 τραυματισμοί από χτυπήματα αντιπάλων και ούτε κίτρινη σε αυτές τις φάσεις.
Ο στρατηγός άνεμος τον τραυμάτισε, 3 φορές ,αυτή την σεζόν στο Πρωτάθλημα.
Και τις 3 έμεινε έξω ,για πολύ καιρό(τουλάχιστον 2 μήνες σύνολο).
Ο στρατηγός άνεμος τον τραυμάτισε, 3 φορές ,αυτή την σεζόν στο Πρωτάθλημα.
Και τις 3 έμεινε έξω ,για πολύ καιρό(τουλάχιστον 2 μήνες σύνολο).
- Δευ 23 Φεβ 2026, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο νιώθω ότι ζούμε τη μέρα της μαρμότας με τον Λουτσέσκου, μικρό ρόστερ και περιόδους που οι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν τα ποδιά τους, ξεζουμισμένοι.
Ευτυχώς που πετύχαμε τα πλευ οφ να γίνονται με 4 ομάδες και να έχουμε συν 6 ματς αντί για 10!
Ακόμα και στο μάγκικο το 2024 μέσα στις ...
Ευτυχώς που πετύχαμε τα πλευ οφ να γίνονται με 4 ομάδες και να έχουμε συν 6 ματς αντί για 10!
Ακόμα και στο μάγκικο το 2024 μέσα στις ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Εγώ από τον προπονητή μου και τους σκάουτ δεν περιμένω να μου φέρνουν 33χρονους για να έχω μία βελτίωση στην ομάδα ...
θέλω να μου έφερνε το καλοκαίρι τον Τετέι με ίδιο περίπου κόστος συνολικά ...
ακόμα και ίδια αγωνιστική βελτίωση να υπάρχει ... υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αξία για την ομάδα ...
θέλω να μου έφερνε το καλοκαίρι τον Τετέι με ίδιο περίπου κόστος συνολικά ...
ακόμα και ίδια αγωνιστική βελτίωση να υπάρχει ... υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αξία για την ομάδα ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος έχεις ξεπεράσει και τον αξεπέραστο εαυτό σου. Αξιοποίησες προς όφελος της ομάδας ακόμη και την απίθανη συγκυρία να χάσεις όλους τους παίχτες - κλειδιά. Με αποτέλεσμα όλοι, νεαροί, ρολίστες, δανεικοί, νεοφερμένοι, πάσης φύσεως αναπληρωματικοί, να έχουν πιάσει ρυθμό και να κρατάνε την ομάδα σε ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μπορούσαμε να σε πάρουμε μια αγκαλιά να σου πούμε πόσο σε αγαπάμε Στρατηγέ…
Συγγνώμη που την Κυριακή το σπίτι σου δεν σου έδειξε τον σεβασμό που σου αξίζει και ζωή σε εσάς
Συγγνώμη που την Κυριακή το σπίτι σου δεν σου έδειξε τον σεβασμό που σου αξίζει και ζωή σε εσάς
- Τρί 07 Απρ 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζόρικο πολύ το συναίσθημα. Το έχω ζήσει, όντας τη στιγμή της απώλειας 22 χρόνια μικρότερος σε σχέση με τον Ραζβάν τώρα. Όσο ατσάλινο χαρακτήρα κι αν έχει, που έχει ο κοουτς, κι όσο επαγγελματίας και να είναι, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι για το επόμενο διάστημα δε θα μπορεί να είναι ούτε κατά ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
«Κύριε Μιρτσέα, θα σας θυμάμαι πάντα για όλα όσα έχετε κάνει για τη ζωή μου και για τα μαθήματα σε όλη μου την καριέρα. Ήσουν σαν πατέρας για μένα. Θα σε θυμάμαι πάντα με αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Σε ευχαριστώ για όλα, πατέρα. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μέρος της οικογένειάς ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Θεός να αναπαύσει τον πατέρα σου, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ένθα ουκ έστιν πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός.