Εγώ με όλα αυτά που ακούγονται για NBA Europe κρατάω και μια πισινή. Δηλαδή θα πάνε στο Μάντσεστερ, θα σκάσουν τόσα εκ £ για μπάτζετ, γήπεδα και από το πουθενά θα περιμένουν να γεμίσει 20.000 γήπεδο ξέρω γω με 100£ το φθηνότερο εισιτήριο. Και είναι αυτό βιώσιμο; Ποιος Άγγλος θα πάει;
Όλα αυτά μου ...
Η αναζήτηση βρήκε 588 εγγραφές
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
@katafraktos μόλις πήρα είδηση το θέμα
εξαιρετικό
και πολύ κατατοπιστικό το εισαγωγικό ποστ.
Ναι η λογική λέει euroleague αρα eurocup για την επόμενη χρονιά
και για λόγους δυνατότητας εξελιξης ενός προτζεκτ
που με αβεβαιους τους ορους του ΝΒΑeurope ειναι δύσκολο να το προυπολογισεις εκει. Απο ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 02:13
- Jump to forum
- Jump to topic
katafraktos Αυτό το κοινό που λες πηγαίνει ήδη σε πόσα ματς ΝΒΑ που γίνονται στην Ευρώπη. Και τα λαμόγια της Euroleague το προσπάθησαν αυτό με F4 στο Λονδίνο κ πιθανά franchises αλλά έφαγαν τα μούτρα τους.
Τώρα θα μου πεις άλλο πορτοφόλι των Αμερικανών και φυσικά άλλο brand name το ΝΒΑ και άλλο η ...
Τώρα θα μου πεις άλλο πορτοφόλι των Αμερικανών και φυσικά άλλο brand name το ΝΒΑ και άλλο η ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να πέτυχει το εγχείρημα του NBA Europe από την πρώτη ημέρα είναι να καταφέρει να βάλει στο νέο προϊόν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δύσκολα προσεγγίζεις αυτές τις δύο χωρίς να κάνεις σκόντο ή χωρίς να θεσπίσεις ένα ειδικό καθεστώς ένταξης ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ με όλα αυτά που ακούγονται για NBA Europe κρατάω και μια πισινή. Δηλαδή θα πάνε στο Μάντσεστερ, θα σκάσουν τόσα εκ £ για μπάτζετ, γήπεδα και από το πουθενά θα περιμένουν να γεμίσει 20.000 γήπεδο ξέρω γω με 100£ το φθηνότερο εισιτήριο. Και είναι αυτό βιώσιμο; Ποιος Άγγλος θα πάει;
Όλα αυτά ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 06:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνιμες θέσεις και μαλακιες…
- Τρί 23 Δεκ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έχει ήδη παραβιάσει και ήδη έχει επιβληθεί ποινή. Οι Γάλλοι λένε ότι το minimum budget της Euroleague είναι μεγαλύτερο από ότι τους επιτρέπεται από τους κανόνες του γαλλικού πρωταθλήματος. Τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσουν από την Euroleague και δεν μπορούν να πουλήσουν καμία άδεια. Προβλέπω η ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην συζήτηση του νέου A-license που μπορεί να δοθεί από την Euroleague, είχα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση προχθές (μην ρωτήσετε πως) με έναν από τους βασικούς αρχιτέκτονες της σε εξέλιξη ανακαίνισης του Stade Louis II στο Μονακό. Αυτήν την στιγμή ανακαινίζουν και το γήπεδο μπάσκετ που στεγάζεται εκεί ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα εκείνο που μου κάνει εντύπωση, και δεν το είχα αντιληφθεί μάλιστα, είναι ότι η FIBA κινείται μαζί με το ΝΒΑ!
Μα, καλά, αυτοί δεν είναι προαιώνιοι εχθροί;
Παλιά δεν είχαμε αποκλεισμούς των επαγγελματιών ΝΒΑer από τους Ολυμπιακούς αγώνες;
Έχουν αλλάξει τα πράγματα τα τελευταία χρόνια;;
Έχω χάσει ...
Μα, καλά, αυτοί δεν είναι προαιώνιοι εχθροί;
Παλιά δεν είχαμε αποκλεισμούς των επαγγελματιών ΝΒΑer από τους Ολυμπιακούς αγώνες;
Έχουν αλλάξει τα πράγματα τα τελευταία χρόνια;;
Έχω χάσει ...
- Σάβ 27 Δεκ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Besiktas έχει διαψεύσει τις επαφές για είσοδο στην Ευρωλίγκα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το σκέφτονται...Το πιο πρόσφατο tweet της ομάδας....
- Τρί 30 Δεκ 2025, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.
Ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις των στάνταρ μελών στο ΝΒΑ Europe αρχικά;
Το NBA σίγουρα έχει τη τεχνογνωσία να αναπτύξει περισσότερο το οικονομικό κομμάτι στην Ευρώπη απ'ότι η Ευρωλίγκα που ίσως έχει πιάσει ταβάνι.
Αν ο ΠΑΟΚ μπει σε αγορές που θα ...
Ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις των στάνταρ μελών στο ΝΒΑ Europe αρχικά;
Το NBA σίγουρα έχει τη τεχνογνωσία να αναπτύξει περισσότερο το οικονομικό κομμάτι στην Ευρώπη απ'ότι η Ευρωλίγκα που ίσως έχει πιάσει ταβάνι.
Αν ο ΠΑΟΚ μπει σε αγορές που θα ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεχρι το 2027 θα μαθουμε πολλά παραπανω. Οι 12 σταθερες ομαδες θεωρω οτι πρεπει καπως να μπορουν να αλλαξουν. Δε γίνεται να ειναι για παντα δυνατες, θα πεσουν ή θα εμφανιστούν νεα προτζεκτ τυπου ΠΑΟΚ που αξιζουν σταθερες θεσεις, οι οποιες δε θα ειναι διαθεσιμες.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισως βλέπω λίγο ρομαντικά το πράγμα, αλλά εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καμιά κλειστή διοργάνωση που δεν συνδέεται με τα εγχώρια πρωταθλήματα.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 04:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που προκύπτει για μένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ με τον ίσως πιο πλούσιο ιδιοκτήτη ΚΑΕ στην Ευρώπη θα παίζει στο κοντινό μέλλον σίγουρα σε κορυφαία διοργάνωση,είτε Ευρωλίγκα ,είτε NBA Europe...Το θέμα είναι που θέλουμε ,που μας συμφέρει και που μας θέλουνε ναι..
Βέβαια διαβάζω ότι θα παίξουμε και στο ...
Βέβαια διαβάζω ότι θα παίξουμε και στο ...