Αναζήτηση για περισσότερες από 1222 εγγραφές
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Αν συνεχίσουμε με τον τίμιο Φιλλιο σε εποχή Μυστακίδη και Τρινκιερι θα ζητήσω να έρθω σε επαφή με Νίκο Βεζυρτζη και θα του ζητήσω συγνώμη ως απλός οπαδός.Σχετικα πάντοτε με τις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρησή του και το κράξιμο που δέχτηκε από αρκετούς από εμάς.
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι ο ταΐρι θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να θεωρηθεί όχι απλά παίκτης ευρωλίγκας απλά παίκτης ομάδας τετράδας στο eurocup
Η άμυνα που παίζει είναι οριακά ανύπαρκτη, ενώ και στην επίθεση ενώ είναι πολύ καλός στο ένας με έναν ακόμα δεν μπορεί να διαβάσει τις βοήθειες που έρχονται και την έξτρα ...
Η άμυνα που παίζει είναι οριακά ανύπαρκτη, ενώ και στην επίθεση ενώ είναι πολύ καλός στο ένας με έναν ακόμα δεν μπορεί να διαβάσει τις βοήθειες που έρχονται και την έξτρα ...
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε απάντησεις στο τουιτερ ο Καρκανιας λεει οτι δεν βλεπει ανανέωση Μπεβερλι λογω έλευσης Καλαθη.
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαινω τον λογο που καθομαστε και μιλαμε για τον Αρη, λες και για καποιον λογο επηρεαζει εμας η στελεχωση του. Ειδικοτερα απο την στιγμη που οι Ελληνες παικτες του ΠΑΟΚ ειναι πολυ πιο υψηλου επιπεδου απο εκεινον. Δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανεις το Καλαθης-Μπαζινας-Μητρου Λονγκ-Περσιδης ...
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει περίπτωση ρε παιδιά ο Φαλ να ελληνοποιηθει και να μην τον κρατήσει ο γαύρος; Απίθανο λέω εγώ
Δεν είπα ότι θα έρθει είπα ότι κάναμε πρόταση. Ούτε εγώ θέλω Φαλ, δεν θα αντέξει..
Εχουμε κάνει σε 2-3 στην Ευρωλίγκα και 2-3 από Eurocup. Ειναι ποιος Θα πει πρώτος το ναι.
Για ...
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είπα ότι θα έρθει είπα ότι κάναμε πρόταση. Ούτε εγώ θέλω Φαλ, δεν θα αντέξει..
Εχουμε κάνει σε 2-3 στην Ευρωλίγκα και 2-3 από Eurocup. Ειναι ποιος Θα πει πρώτος το ναι.
Για Χλινανσον ισχύει;
Ναι αλλά είναι από τις τελευταίες μας επιλογές
Δηλαδή οι πρώτες πόσο καλύτερες είναι ...
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Αρης θα κριθει κι αυτος οταν παιζονται οι αγωνες, οπως κι εμεις, απο τους οπαδους του και τους οπαδους του μπασκετ γενικοτερα. Εγω προτιθεμαι οταν ερθει η ωρα να πω οτι ειναι καλη ομαδα, η καλυτερη απο εμας, κ.ο.κ
Στο κομματι του τι πιστευω τωρα και τι συμπεριφορα εχω ως οπαδος του ΠΑΟΚ ...
Στο κομματι του τι πιστευω τωρα και τι συμπεριφορα εχω ως οπαδος του ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε πάλι με τον Κακλαμανακη τρίτο σεντερ. Δηλαδη αυτή η φροντ λαιν που βλέπει αυτός δεν είναι καν καλύτερη από την φετινή. Δεν πιστεύω ότι έχει πληροφορίες, μια σουμα όσων έχουν γραφτεί κανει.
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αν ισχύουν αυτά που λέει ο Σταυρου που γενικά έχει καλό ρεπορτάζ, το ρόστερ δεν μοιάζει όσο εξωπραγματικό ακουγόταν
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τη στιγμή που το 2 και το 3 δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι, πότε ακόμα δεν μπορούμε να μιλάμε αν το ρόστερ είναι καλό μέτριο ή κακό
Εμένα η μόνη έστθεσή μου προς το παρόν είναι για τον Γκρέι. Όχι γιατί είναι κακός παίκτης αλλαγή γιατί στο 4 θέλω παίκτες με πάρα πολύ καλό σουτ, οι οποίοι ανοίγουνε ...
Εμένα η μόνη έστθεσή μου προς το παρόν είναι για τον Γκρέι. Όχι γιατί είναι κακός παίκτης αλλαγή γιατί στο 4 θέλω παίκτες με πάρα πολύ καλό σουτ, οι οποίοι ανοίγουνε ...
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο ebasket το ειπε καποιος κογκολιδηςAthens έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 17:27ποιος το λεει για τον 36χρονοWestBlock4 έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 17:01 Λένε οτι κλείσαμε κλαιμπερν , θα ειναι super προσθήκη αμ ισχυει
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
φιλε μου τόσο μπασκετικό μυαλό σε τετοιο κορμί δύσκολα βρίσκεις
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
για Χλινασον ξεχάστε το! Πέφτει μακρυά η Ισλανδία απ το Παλατάκι..γι αυτο παίζει στο μπιλμπαο που ειναι δίπλα!
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Καλαθης κλεισμένος
Χατζινς κλεισμένος
Μπαζίνας
2. Φοστερ κλεισμένος
Ναζ Μιτρου Λονγκ κλεισμένος
Ταιρι αν δεν μείνει πάμε για Μακ Κισικ (προτιμάει ο Τρινκιερι παίκτη που παίζει και στο 3)
3. Κλαιμπερν αν οι εξετάσεις του είναι καλές
Περσιδης
4. Γκρει
Χουγκαζ
5. Καιλ Αλεξαντερ πρώτη επιλογή ...
Χατζινς κλεισμένος
Μπαζίνας
2. Φοστερ κλεισμένος
Ναζ Μιτρου Λονγκ κλεισμένος
Ταιρι αν δεν μείνει πάμε για Μακ Κισικ (προτιμάει ο Τρινκιερι παίκτη που παίζει και στο 3)
3. Κλαιμπερν αν οι εξετάσεις του είναι καλές
Περσιδης
4. Γκρει
Χουγκαζ
5. Καιλ Αλεξαντερ πρώτη επιλογή ...
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
έχετε ακούσει για επικείμενο φιλικό με την μπαρτσελόνα?..μπορεί να έγινε και συζήτηση για κάποιον παικτη , ίσως γι αυτο του Clyburn?