Η αναζήτηση βρήκε 585 εγγραφές

Return

από Casual
Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Παράλληλα, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι στο παραπάνω ποσό των εκκρεμοτήτων δεν περιλαμβάνεται η μεταγραφή του Αμερικανού βολεϊμπολίστα Τζεφ Γιέντρικ, ύψους 110.000 ευρώ. Πρόκειται για δαπάνη που, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ τον περασμένο Οκτώβριο, καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τον ...
από Mitsospaoki4
Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Συζήτηση χωρίς ειρωνείες δεν μπορείτε να κάνετε κάποιοι;

Έχεις δίκιο, αλλά ρε συ Δημήτρη δεν γίνεται, κάπου σπας - σκας με όλο αυτό που διαδραματίζεται εδώ μέσα.

Ίσως φταίω που ασχολούμαι, ίσως φταίω που προσπαθώ να καταλάβω την άλλη πλευρά του νομίσματος χωρίς πραγματικά να βρω ούτε ένα ...
από Equalizer
Κυρ 25 Ιαν 2026, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Παράλληλα, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι στο παραπάνω ποσό των εκκρεμοτήτων δεν περιλαμβάνεται η μεταγραφή του Αμερικανού βολεϊμπολίστα Τζεφ Γιέντρικ, ύψους 110.000 ευρώ. Πρόκειται για δαπάνη που, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ τον περασμένο Οκτώβριο, καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τον ...
από jibbie
Κυρ 25 Ιαν 2026, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

το καινουριο που διαβαζουμε πλεον ειναι "ΟΚ ας πληρωσει τα υπολοιπα και του Ιβαν κλαιν".

δλδ δεν υπαρχει στοιχειωδης προθεση (αδυνατω να δεχθω οτι ειναι ικανοτητα κατανοησης) να δουμε οτι αυτος ο ρεβανσισμος, η αλητεια, και η κουτοπονηρια ειναι στοιχεια του χαρακτηρα του, και καποια στιγμη, αν ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 25 Ιαν 2026, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Στην υπόθεση δεν υπάρχει κανένα κενό.
Για όσους γράφετε εδώ μέσα την άποψη σας
δεν έχει καμία σημασία.

Υπαρχει συμφωνητικό που βγήκε στον αέρα εδώ και μέρες παντού.
Ο Μυστακιδης ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΚΑΕ.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΌ να τα ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ
μέχρι 15/1/2026.

Θέλετε να το δεχτείτε ...
από Мир
Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν 3 δρόμοι:
1. Να τα βρουνε στα του ΠΑΟΚ έστω, ώστε να μην γίνεται ταναπου ο σύλλογος
- Φαντάζομαι το θέλουν όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες, πόνος για τους αλλόθρησκους, , πόνος για τους ανοιχτοχέρηδων "οπαδών", πόνος για όμιλο πόλης
- Αποπληρώνεις το δάνειο ή ζητάς χρονική διευκόλυνση αν δε έχει cash ...
από Мир
Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

O Mυστακιδης δε μένει στο Ροστώφ, ούτε είναι γείτονας στο Λονδίνο, αλλά μένει Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Και να μην μένει μόνιμα, περνάει αρκετό διάστημα στην πόλη ώστε να μαθαίνει τι συμβαίνει, να χειρηστει το google ή να μπει στα σάιτ (πλην ενός) για να καταλάβει την άποψη του κόσμου της ...
από gervasio artigas
Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Επισης προσωπικα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν θα παρει ο ΙΒΑΝ τα οφειλομενα
Με ενδιαφερει ο οργανισμός ΠΑΟΚ να εχει συνοχη και ομονοια και να πρωταγωνιστεί
ετσι στα τετοια μου ο τελαρος τι εκανε η τι δεν εκανε ΠΡΙΝ μπει στον ΠΑΟΚ
Απο την στιγμη που μπηκε ομως ΟΦΕΙΛΕΙ να ενεργει και ν' αποφασιζει με γνωμονα ...
από kataramenos5
Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Με ενδιαφερει ο οργανισμός ΠΑΟΚ να εχει συνοχη και ομονοια και να πρωταγωνιστεί
ετσι στα τετοια μου ο τελαρος τι εκανε η τι δεν εκανε ΠΡΙΝ μπει στον ΠΑΟΚ
Απο την στιγμη που μπηκε ομως ΟΦΕΙΛΕΙ να ενεργει και ν' αποφασιζει με γνωμονα την συνοχη και την ομονοια του ΟΛΟΥ ΠΑΟΚ
Αυτη τη στιγμή με την ...
από trouman
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Θεώρησα μεγάλη προδοσία αυτά που ζήσαμε το καλοκαίρι. Έτσι ένιωσα.

Μετά, όταν τον είδα που μίλησε , την πρώτη φορά στο γήπεδο , παρασύρθηκα από τις μνήμες που έχω από το μπάσκετ και σχεδόν συγκινήθηκα.

Τώρα νιώθω ότι προδίδεται , ξανά, αυτό τα παραλίγο , που προσπάθησα να νιώσω για τη νέα αρχή ...
από dragon
Δευ 26 Ιαν 2026, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ θέλω να δω , όχι τόσο εδώ αλλά στα σοσιαλ, να γυρίζει το μπιφτεκι απο αυτούς που το καλοκαίρι σκιζονταν για το καλό της μάνας του συλλόγου
από KalamarGiannis
Δευ 26 Ιαν 2026, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά δεν έχει πληρωθεί ούτε ο Γέντρικ στο βολευ, το υποτιθέμενο δώρο Μυστακίδη. Μην αναρωτιέστε δηλαδή γιατί δεν παίζει καλά. Μου βγάζει πλέον τρομερή απέχθεια ο Τελης και δεν ξέρω αν γυρνάει αυτό

Πού το ξέρεις αυτό ? Έχεις πρόσβαση στα του Α.Σ. και σε πληροφορίες εκ ...
από DamoN
Δευ 26 Ιαν 2026, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Το πιο αστείο από όλο το σκηνικό το οποίο σκεφτόμουν σε ανύποπτη φάση σήμερα είναι ότι όλα αυτά τα οποία βιώνουμε από το καλοκαίρι που έγινε γνωστό το όνομα του κυρίου Μυστακίδη θα μπορούσε κάποιος να τα δεχτεί αν έδειχνε και κάποιο έργο . Τι θέλω να πω ; Να έμπαινε αναίμακτα στην ΚΑΕ να καθαριζε τα ...
από tolis14
Δευ 26 Ιαν 2026, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Το πιο αστείο από όλο το σκηνικό το οποίο σκεφτόμουν σε ανύποπτη φάση σήμερα είναι ότι όλα αυτά τα οποία βιώνουμε από το καλοκαίρι που έγινε γνωστό το όνομα του κυρίου Μυστακίδη θα μπορούσε κάποιος να τα δεχτεί αν έδειχνε και κάποιο έργο . Τι θέλω να πω ; Να έμπαινε αναίμακτα στην ΚΑΕ να καθαριζε ...
από DamoN
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι γιατί το ίδιο είναι ο αντίδικος να είναι ο Δωνης και το ίδιο είναι να είναι ο χατζοπουλος πχ που αν δεν ήταν θα έπαιζες με την σταυρουπολη α εκασθ ή ο ιβαν που αν δεν ήταν θα μαλώνες με τον αρειανό αν η κερκίδα του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ή του Ρούλη