Η αναζήτηση βρήκε 194 εγγραφές

Return

από katafraktos
Τετ 27 Μάιος 2026, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Το σχόλιο περί διαφοράς επιπέδου μεταξύ fiba europe cup και Eurocup το έκανα, επειδή ειπώθηκε ότι ο Χλινασον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του από την Μπιλμπάο. Που φυσικά ισχύει αλλά μην τρελαθούμε.

Μήπως το fiba europe cup δεν είναι τελικά η τελευταία σε δυσκολία ευρωπαϊκή διοργάνωση ...
από katafraktos
Πέμ 28 Μάιος 2026, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

freemind έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 09:31
katafraktos έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:02 4 θα έχουμε σίγουρα, στις διοργανώσεις τις ECA δεν υπάρχει περιορισμός ψηλών και θα έχει πολλές αγωνιστικές το EuroCup ούτως ή άλλως
γιατί υπάρχει κάπου περιορισμός ψηλών; :D
Χαχαχα :D ξένων ήθελα να πω
από katafraktos
Πέμ 28 Μάιος 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Αυτη η μεγάλη και οργανωμένη επέκταση του Eurocup, εφόσον ισχύσει, σαν να δείχνει μια διάθεση (συμφωνημενη?) μεσω του Eurocup το universe of Euroleague να θελει να ενσωματώσει τα επόμενα χρόνια το Champions και το Cup της FIBA οταν και θα ξεκινήσει το FIBA/ΝΒΑ Europe.

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ ...
από katafraktos
Πέμ 28 Μάιος 2026, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Θα προσπαθήσω συμπτύξω όλες τις πληροφορίες για το EuroCup, που μας έδωσε ο Urbonas του Basketnews, ο οποίος να ξέρετε βγάζει γενικά πολλά αποκλειστικά για EuroLeague.

Αριθμός Ομάδων & Σύστημα Διεξαγωγής
Από 20 ομάδες που συμμετέχουν φέτος, η διοργάνωση θα κάνει τεράστια επέκταση στις 32 ομάδες ...
από katafraktos
Παρ 29 Μάιος 2026, 01:39
Jump to forum
Jump to topic

Metagrafakias έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 01:06 To SDNA τωρα ξυπνησε και λεει για Kyle Alexander...
20 Μαιου ειχα αναφερει το ονομα του εδω μεσα εγω....
Επιβεβαιωνεται το σκεπτικο των 4 Σεντερ που λεγαμε το μεσημερι....
Φιλε αυτο θυμηθηκα και ηθελα να σε κανω tag, πες μας και αλλα :D
από katafraktos
Παρ 29 Μάιος 2026, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ δύο χρόνια ήμασταν στο φεκ και έγινε κάπως δυνατό, ενώ πριν ήταν να σε πάρω να φύγουμε (όπως θα είναι και από του χρόνου) και τώρα που πάμε γιουροκαπ, ενώ τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια ήταν το πιο αδύναμο όλων των εποχών, με το που μπούμε θα γίνει ξεκάθαρα η δεύτερη τη τάξει ...
από katafraktos
Παρ 29 Μάιος 2026, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Dimitrisou έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 15:24 Ε νομιζω το αναμενομενο ηταν το μπαλονι με τοσο μικρο χρονο ολοκληρωσεις του εργου..
Ε ναι για άμεση λύση για την επόμενη σεζόν νομίζω είναι κομπλέ.

Να μπορεί να προπονεί ο Τρίνκιερι σε ένα σοβαρό μέρος και όχι στο υπόγειο στο Παλατάκι που μοιάζει βγαλμένο από την δεκαετία του 80
από katafraktos
Παρ 29 Μάιος 2026, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

https://www.forzaonline.gr/news/i-apofasi-tis-mpourgk-kai-oi-skepseis-tou-paok/
Στο πλαίσιο των γενικότερων ευρωπαϊκών διεργασιών, ο ΠΑΟΚ εξετάζει τα δεδομένα για την παρουσία του στις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Στις τάξεις της ΚΑΕ υφίσταται ως ανοιχτό ενδεχόμενο η συμμετοχή της ...
από katafraktos
Παρ 29 Μάιος 2026, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Ναι ρε παιδί μου αλλά εμείς μέχρι Ιούνιο δεν θα ξέρουμε αν θα κατέβουμε ακόμα, για να το θέσω καλύτερα, θα υπάρχουν ΚΑΛΟΙ παίκτες αυτή τη περίοδο να έρθουν; ή θα έχουν κλείσει στον ανταγωνισμό; Δεν ασχολουμαι με μεταγραφές στο μπάσκετ γιαυτό ρωτάω

Nαι δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο θέμα ...
από katafraktos
Παρ 29 Μάιος 2026, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Αποκλειστηκε η Παρτιζαν, που απεκλεισε τον Ερυθρο, οποτε το πρωταθλημα Σερβιας θα αλλαξει χερια μετα απο χρονια. Στην ACB η Ρεαλ Μαδριτης εχασε 3ο σερι ματς απο τη Μανρεσα αυτη τη φορα. Μονο εδω οι πουτανας γιοι απαγορευεται να χασουν

Στο Σερβικο Πρωταθλημα ο Ερυθρος αποκλειστηκε απο την ...
από katafraktos
Παρ 29 Μάιος 2026, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Όχι νέο γήπεδο, όχι θα έρχομαι μόνο για τα παιχνίδια, όχι 60, όχι 150.
Βαρετές εκβιαστικές αηδίες, πιο αντιΠΑΟΚ κατάσταση δεν υπάρχει.
Εκτόξευση με αλλά, με αστερίσκους, με σπάσιμο νεύρων.
Παιχνιδάκια με την ελπίδα, με τη λαχτάρα του κόσμου.
Προτάσεις, αντιπροτάσεις και στη μέση ο ΠΑΟΚ.
Ντε και ...
από katafraktos
Παρ 29 Μάιος 2026, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ρε χαρειτε και ασχοληθειτε με το αγωνιστικο. Αυτοι θα τα βρουν, εσεις γιατι ασχοληστε με πραγματα που δε σας αφορουν? Παμε να φτιαξουμε κλιμα για την ομαδαρα που εχουμε και αφηστε τους να τα βρουν.

Τι ragebait ειναι αυτο ρε αδερφε; :?
Το κλιμα θα το φτιαξουμε στο Παλατακι ή στο Παλε, για να ...
από katafraktos
Σάβ 30 Μάιος 2026, 03:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Σήμα μπάσκετ

Rexaris έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 03:22 Το ChatGPT μου έφτιαξε ένα καταπληκτικό αλλά δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε:

Ναι φαίνεται
από katafraktos
Σάβ 30 Μάιος 2026, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναικος, Ημιτελικοι GBL, 30/05, 14:50, ΕΡΤ2

Σηκωθείται για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου
>Κοντινό πλάνο στον Οσμαν

Παράνοια :?