Και του ΑΣ θέλει αλλαγμα. Το επετειακό που χρησιμοποιήθηκε στις φανέλες τις ΠΑΕ νομίζω είναι το καλύτερο και πρέπει να υιοθετηθεί μαζικά.
Η αναζήτηση βρήκε 152 εγγραφές
- Δευ 13 Απρ 2026, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Σήμα μπάσκετ
Νταξει, εμένα που δεν μ'αρεσει καθόλου το τωρινό, οποιαδήποτε αναβάθμιση είναι καλοδεχούμενη
.
Και του ΑΣ θέλει αλλαγμα. Το επετειακό που χρησιμοποιήθηκε στις φανέλες τις ΠΑΕ νομίζω είναι το καλύτερο και πρέπει να υιοθετηθεί μαζικά.
- Τρί 14 Απρ 2026, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Οχι απλα ειναι λαθος το λινκ στο προηγουμενο ποστ.
https://www.sdna.gr/mpasket/1420698_eur ... dio-format
- Τετ 15 Απρ 2026, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ :D
https://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/2531585/paok-aitima-gia-monimi-adeia-sti-euroleague
Σύμφωνα με πολύ συμπαθητικό δημοσιογράφο του gazzetta, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αίτημα για να συμμετέχει στην EuroLeague, ακόμα και από του χρόνου, αγοράζοντας μόνιμη άδεια, σε περίπτωση που ...
https://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/2531585/paok-aitima-gia-monimi-adeia-sti-euroleague
Σύμφωνα με πολύ συμπαθητικό δημοσιογράφο του gazzetta, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αίτημα για να συμμετέχει στην EuroLeague, ακόμα και από του χρόνου, αγοράζοντας μόνιμη άδεια, σε περίπτωση που ...
- Τετ 15 Απρ 2026, 03:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτός από τους Θεσσαλονικείς έχουν υποβάλει και άλλες ομάδες αντίστοιχο αίτημα όπως οι: Ερυθρός Αστέρας, Παρτίζαν, Μπεσίκτας, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Παρί, Βαλένθια, Βίρτους, Μπαχτσεσεχίρ, Dubai BC, Ζενίτ και Νάπολι.
- Τετ 15 Απρ 2026, 03:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ

- Τετ 15 Απρ 2026, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2
Ματς καθρεφτης και για την Μπιλμπαο, πρεπει να μαθουν και οι δικοι μας παικτες να παιζουν σε αυτη την ατμοσφαιρα. Ειναι πολυ ευκολο να σε συνεπαρει, πρεπει να μαθουν να ειναι συγκεντρωμενοι. Δεν χρειαζονται ηρωισμοι, ειδικα αν προηγεισαι.
- Παρ 17 Απρ 2026, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Ήρθε μια ξένη εταιρεία και έχουμε επιτέλους ένα σοβαρό spot που σέβεται την ιστορία
- Παρ 17 Απρ 2026, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
Μενω εξωτερικο και δυστυχως δεν μπορω να παρεβρεθω. Εχω διαρκειας κανονικα και θελω να αγορασω εισιτηριο και να το δωσω σε φιλαρακι. Ξερουμε αν επιτρεπεται μεταβιβαση εισιτηριου; Η ΚΑΕ στην ανακοινωση της αναφερει πως ο κατοχος εισιτηρίου πρεπει να ειναι ο ιδιος - αυτο ακουγεται σαν να θελουν να ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 18 Απρ 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να μείνει έξω ο Χίλιαρντ, επιτέλους να είμαστε και εμείς λίγο τυχεροίpaok-porter1337 έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 18:58 Ένα χάλι η Μπιλμπάο σήμερα, δείχνει επηρεασμένη από την απουσία του Χιλιαρντ. Μόνο Φρει και παντζαρ ακολουθούν, τρομερά άστοχος ο γιαβορσκι
- Κυρ 19 Απρ 2026, 02:49
- Jump to forum
- Jump to topic

Ετοιμάσου
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Το οτι ο κλόουν που έτρωγε σαβούρντες στα μπουζούκια μεθυσμένος κατάφερε να πάρει Πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, δεν είναι τιμητικό.
Μεγάλες οι ευθύνες και της Διοίκησης και του Προπονητή, και των Παικτών, και της ΕΠΟ.
Ήταν ωστόσο μια πολύ δύσκολη σεζόν με τραγικά γεγονότα.
Πάντως εγώ ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Οι υπολοιπες με ΑΕΛ, Βολο, ΠΑΟ γιατι δεν λειτουργησαν?Caballo Viejo έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 13:14 Η χτεσινή κατραπακιά θα λειτουργήσει ευεργετικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
- Τρί 21 Απρ 2026, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
παμε για doublemarsantos έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 00:20 Όχι τίποτα άλλο, αλλά κατακτώντας το κύπελλο, του χρόνου πάμε να διεκδικησουμε κι άλλη κούπα.
Κι αν το ξαναορισουν Γενάρη, είναι η περίοδος που είμαστε σε φόρμα..
- Τρί 21 Απρ 2026, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Υπάρχει εξέχουσα σημειολογία στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.
Θα είναι το πρώτο του νέου αιώνα.
Πρέπει να κατακτηθεί αυτό το κύπελλο.
Κάποτε θα γράφουν ποια είναι τα πρώτα παιχνίδια κάθε αιώνα.
Κάποτε θα γράφουν γι' αυτό το παιχνίδι.
Κι εμείς οι τυχεροί το 'χουμε δει..
Βραδινές σκέψεις, ελπίζω να ...