Η αναζήτηση βρήκε 67 εγγραφές

Return

από sourmenetes
Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μη το συνεχίζετε!!

Η ομάδα αν θέλει πρωτάθλημα , πρέπει να φέρει 3 παίκτες επιπέδου πέραν του Ζαφείρη

Τελος
από Franky
Πέμ 18 Δεκ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

AntreasG4 έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 21:15
Πρόεδρος Ευεργέτης. Λεβέντης.
από Dimitrisou
Παρ 06 Φεβ 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δεν ξερω τι γινετε και για τι εισαι υπευθυνος,αυτο που ξερω ειναι οτι αντι να χαιρομαστε για το μελλον στο μπασκετ μας ασχολουμαστε με μλκιες...
Βγαλτε μια ακρη να τελειωνουμε,ενημερωστε τον κοσμο.
από embuji
Παρ 06 Φεβ 2026, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Οχι απλα εχεις λεφτα, τι εχεις δεν ξερεις. Πραγματικα δε ξερεις τι εχεις. Αυτα που κανεις τωρα τα κανεις καθαρα και μονο απο εγωισμο.

Αυτο ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
από pilotos
Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Γνώμη μου, κλειδώστε το.-
από Cylon-4
Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Ντροπη σας.....
Με κινδυνο της ζωης του ο παγκοσμιος μεγιστανας, που γαλουχηθηκε στα τσιμεντα της Τουμπας, παρακολουθησε δυο ολοκληρους αγωνες στο παλατακι, περιμενοντας ανα πασα στιγμη να καταρευσει η οροφη, ενω ταυτοχρονα διακινδυνευε την υγεια του κατουρωντας σε κακοσυντηρημενες τουαλετες ...
από george188
Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Ελπιζω αυτο το καραγκιοζιλικι να το τελειωσεις συντομα, κανενας δεν χαιρεται κανενας δεν πανηγυριζει. Σοβαρευτειτε ολοι σας, ΔΣ ΚΑΕ, ΑΣ και οποιος αλλος εχει σχεση με αυτη την αστειοτητα. Τελειωνετε κ παμε μπροστα
από Sardan
Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Μπασκετικός δεν είμαι...ζήτημα να έχω πάει 20 φορές στο Παλατάκι...ΑΛΛΑ...η αντιμετώπιση και η συνέχιση έντασης, ίντριγκας και ρεζιλιου δημόσια και η ασέβεια απέναντι στο Χατζόπουλο, πραγματικά με ξεπερνάει.

Προφανώς ο κ. Μυστακίδης νομίζει ότι με καουμπολικια που έκανε τόσα χρόνια στις άλλες ...
από Special 4
Δευ 09 Φεβ 2026, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Τέλαρε το γ@μησες και ψόφησε.
Πάρτο αλλιώς χθες, γιατί θα φύγεις νύχτα και ούτε θα το καταλάβεις.
Διώξε τους αρλεκίνους συμβούλους και κράτα τις γ@μημένες τις υποσχέσεις που έδωσες.

Είπαμε να έρθεις να ξεπαγώσει το γηπεδικό, μετά είπαμε να έρθεις για να δει άσπρη μέρα το μίζερο το μπασκετάκι ...
από kataramenos5
Δευ 09 Φεβ 2026, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

Το σημαντικότερο επιτευγμα του Μυστα μεχρι στιγμης ειναι οτι κατφερε να σιχαθουμε και το μπασκετ.Να μη θελουμε να πατησουμε στο γηπεδο.
Δε περιμενα ποτε οτι θα μου συμβει αυτο.

ΥΓ Ναι δικιο ειχατε,ναι τα λεγατε απ το καλοκαίρι αλλα μη το επαναλαβανετε 10 φορες
τη μερα μ αυτο το υφος και ειδικα ...
από BWmystis
Τρί 10 Φεβ 2026, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Montrealiotis έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 00:55 Δεν τα μαζεύει λέω γώ σιγά σιγά ο κύριος Τελης, γιατί δεν τον βλέπω ούτε καφέ να μπορεί να βγει να πιει, από την γιουχα
Βιαζεσαι.
από MagdiTolba
Τρί 10 Φεβ 2026, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

MrSam1926apc έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 22:30 https://youtube.com/shorts/f1J7ECk9hyA?feature=shared

Και την ΠΑΕ..
Aυτός που λεει "Πρεοεδράρα πάμε να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο", χαρακτηριστική φωνή προς διαιτητές: ¨παίξε καλά τον ΠΑΟΚ ρε"
από Jim_Chatz
Παρ 13 Φεβ 2026, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο για τη κίνηση αυτή.

Στην σωστή κατεύθυνση

Μακάρι να είναι το έναυσμα για το άκουσμα μόνο θετικών ειδήσεων από δω και περα