Παίξε με 400 άτομα τώρα billionaire, οι μαγκιές πληρώνονται, τα χρέη σου;
Συγνώμη αλλα δε μπορώ να ακολουθήσω προσωπικά
Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές
- Δευ 09 Φεβ 2026, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 09 Φεβ 2026, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Είμαι απο τους μικρότερους στο φόρουμ, 2002. Όλοι έχετε ζήσει Μπατατουδογουμενοπαγώνηδες στη μπάλα και Δροσοπανελούδηδες στο μπάσκετ.
Ε εμένα μου μπατατουδίζει πολύ ο τύπος, όπως και ο Μπάτμαν, κασέ εχει και μάλιστα μπόλικο. Το πρόβλημα είναι οτι όπως ο πρώτος έτσι και αυτός φαίνεται οτι παραπάνω ...
Ε εμένα μου μπατατουδίζει πολύ ο τύπος, όπως και ο Μπάτμαν, κασέ εχει και μάλιστα μπόλικο. Το πρόβλημα είναι οτι όπως ο πρώτος έτσι και αυτός φαίνεται οτι παραπάνω ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ε ναι ρε φίλε, ειναι ΠΑΟΚ αυτό; Ούτε λίγο άγχος, ούτε λίγο σασπένς; Τέτοια άνεση πχια;
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ (και Τετάρτες) ΜΑΣ ΛΑΙΜΑΙΙΙ
- Τετ 18 Φεβ 2026, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2
Μεγαλύτερος υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας είναι ο προπονητής
Η ομάδα είναι εντελώς ασύνδετη δεν υπάρχει πλάνο δεν υπάρχει τίποτα δυστυχώς
Επίσης αν ισχύει πως οι αλλαγές έγιναν με την γνώμη και συγκατάθεση του Ζντοβτς μιλάμε για μεγάλο κάζο
Μεγαλύτερος υπεύθυνος είναι ο mr billionaire ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2
Περάστε τίποτα ρε παιδιά, απαγορεύεται η κριτική; Ούτε έβρισα ούτε τίποτα, για τις επιλογές του Τέλη μίλησα
- Δευ 02 Μαρ 2026, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
Για κάποιο λόγο η απάντησή μου στον Εσκαργκό λάγκαρε και εμφανίζεται 6-7 φορές, κρατήστε το 1 μή γεμίζει με σπαμ το τόπικ
Κρίμα, ήμουν πολύ επιφυλακτικός όταν ήρθε λόγο του ιστορικού του με καβγάδες, στη συνέχεια οριακά τον αγάπησα όσο τον Ιταλό
Είχες μια σιγουριά μαζί του, οταν πήγαινε να ...
Κρίμα, ήμουν πολύ επιφυλακτικός όταν ήρθε λόγο του ιστορικού του με καβγάδες, στη συνέχεια οριακά τον αγάπησα όσο τον Ιταλό
Είχες μια σιγουριά μαζί του, οταν πήγαινε να ...