Η αναζήτηση βρήκε 338 εγγραφές

Return

από Jim_Chatz
Πέμ 30 Απρ 2026, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

650κ νομίζω ήταν το buy out
από Rexaris
Πέμ 30 Απρ 2026, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχώς με τον Μυστακίδη στο μπάσκετ μπορούμε να κοιτάμε μπροστά (δεν είναι σπόντα αυτό!) ✊🖤🏀🦅
από obanebane
Πέμ 30 Απρ 2026, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν μπορώ να φέρω κανέναν,απλά λέω τη γνώμη μου,σημαντικό παίχτη ευρωλιγκας δεν νομίζω οτι εχει πάρει ομάδα που δεν παίζει σε αυτή,τα τελευταία πολλά χρόνια.
Ο Κλαιμπερν είναι 36 ,αν τον πληρώσεις αδρά μπορεί και να έρθει, αλλά είναι και αυτός ο τελευταίος μήνας που κάνει παπάδες και δυσκολεύει ...
από leomatos88
Παρ 01 Μάιος 2026, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

«Έχω κοουτσάρει κόντρα στον Μάτζικ Τζόνσον, τον Λάρι Μπερντ, τον Μόρις Τσικς, τον Αϊζάια Τόμας, ορισμένους από τους θρύλους του αθλήματος... Ο Καλάθης πασάρει καλύτερα από όλους όσους έχω δει στη ζωή μου»!

Αυτά ο Ρικ Πιτίνο. Και καθ' υπερβολήν να τα έλεγε, μιλάμε για άρρωστη παιχτάρα που ...
από Jim_Chatz
Παρ 01 Μάιος 2026, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Αν έρθει ο Καλάθης, θα μιλάμε για τοπ μεταγραφή.

Στην Παρτιζάν μαζί με τον καρλικ κάνουν την διαφορά στον άσσο.
από freemind
Σάβ 02 Μάιος 2026, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι δεν έγραψαν οτι έχει έρθει δανεικός, εσύ που ξέρεις οτι δεν είναι;

έτσι θυμόμουν, αλλά και που έψαξα τώρα τα site, για απόκτηση λένε

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προχωράει στην απόκτηση του θηριώδη (2.11μ) Νιγηριανού σέντερ, Κλίφορντ ...
από Maurice_Escargot
Κυρ 03 Μάιος 2026, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

Gudaitis? :D

Προφανως, επιγνωση παντα πρεπει να εχουμε οτι η αγορα ειναι οπως και οι μεγαλες επιχειρησεις, ολα γυριζουν ολη την ωρα, τα παντα μπορουν να αλλαξουν και απαιτειται ευκαμψια και στρατηγικη.
από margas
Κυρ 03 Μάιος 2026, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 09:56 πρέπει να προσέξουμε και λίγο με τα ονόματα παιδιά! θα μπερδευόμαστε.
Δε γίνεται να έχεις έναν Λι και έναν Λο...
Στην Ελλάδα θα τρώνε την ..λι και στην Ευρώπη θα τρώνε τον ..λο

Μια χαρά γίνεται!
από Taseos
Δευ 04 Μάιος 2026, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι αναμένουν ο ΠΑΟΚ να πάρει την Ευρωλίγκα μέσα σε ένα δύο χρόνια ας αλλάξουν άθλημα.
Όσοι αναμένουν ο ΠΑΟΚ να είναι ομάδα μέσα σε λίγους μήνες πάλι ας αλλάξουν άθλημα.
Το ζητούμενο είναι να μπούμε ξανά σε τροχιά υπόληψης στον χώρο μετά από πολλά χρόνια.
Υπομονή.
Το ζητούμενο δεν είναι ένα ...
από Мир
Δευ 04 Μάιος 2026, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

:redcard: ποια αρμανι, δεν του σφυριξε κανεις οτι περσυ το πεταξε το κουταλι ο Τζιορτζιο;

Αμα θελει μοδιστρο εδω εχουμε Μπιτσιανι που ειναι και στα ντουζενια του.
από Taseos
Δευ 04 Μάιος 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι κοντα στην Αρμανι, αλλα κι αυτη, οπως κι εμεις, για διαφορετικους λογους, ετοιμαζει αναδιαρθρωση του ροστερ της, αρα ειναι ακομη φημη.

Οπως προειπαμε: να μην περιμενουμε παικτες χαμηλοτερης δυναμικης και προφιλ. Ετοιμαζεται αρμαδα.

Θα μας διώξουν οι γυναίκες μας μλκ ηρέμησε. Θα ...
από Maurice_Escargot
Δευ 04 Μάιος 2026, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ πως δεν είναι εύκολο το εγχείρημά μας. Τι εννοώ. Δεν είναι εύκολο να προσεγγίσουμε παίκτες πολύ καλού επιπέδου και να τους πείσουμε να αγωνιστούν σε εμάς -έστω και μια χρονιά- στο Eurocup.
Και η Χάποελ (;) είχε ανοικτό πορτοφόλι φέτος για να κατακτήσει το Eurocup με στόχο την Ευρωλίγδα ...
από Maurice_Escargot
Δευ 04 Μάιος 2026, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

g-point.gr

Στο οργανόγραμμα της επόμενης μέρας φαίνεται πως θα προστεθεί και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει ρόλο general manager. Μάλιστα, η παρουσία του αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ο Τρινκιέρι πείστηκε να πει το “ναι” στον ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο ...
από Maurice_Escargot
Δευ 04 Μάιος 2026, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Μλκες ειμαστε ολοι προσηλωμενοι στα υπο-τουιτς του Κλειτου. Ουτε καν τα κανονικα του τουιτς. Αλλα τα σχολια του στα τουιτς του. Φανταστειτε ποσο θελουμε δημοσιογραφους (σαν του λογου του) να κανουν ρεπορταζ.

Θα αλλαξω καριερα εαν ειναι και θα παιρνω τηλεφωνα αβερτα να βγαζω ειδησεις.