Η αναζήτηση βρήκε 196 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Νομίζω 10-12Κ καλά είναι, πιο πάνω μου φαίνεται λίγο υπερβολικό
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
εμένα μου αρέσει που λένε ότι θα κυνηγήσουν πολύ στο να κάνουν ακαδημίες δυνατές και να κλείσουν και ότι καλύτερο μπορούν από ταλέντα
Ειναι απο τα πραγματα που μου αρεσουν αρκετα σε αυτη τη νεα μας εποχη. Πρεπει ομως να βρεθει και ενας τροπος να μην χανεις ετσι ευκολα αυτα τα ταλεντα λογω NCAA ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευρωλίγκα στις αρχές θα έχεις λαό και στα μεγάλα της Ευρωλίγκας σίγουρα θα έχεις. στα μικρά θα έχεις όσο έχει βαζελος γαύρος 2 χιλιάδες μαξ
Αν βγαλει δυο τυπου διαρκειας πχ ενα για ολα τα ματς και ενα για Ευρωλίγκα, πιστευω το 2ο θα εχει μεγαλη ζητηση
Γενικα θα πρεπει να ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μηπως θα εχουμε αμεσες ανακοινωσεις νεου ΔΣ? οπως εγινε και στην περιπτωση αποδεσμευσης Γιουρι και μετα ακολουθησε η ανακοινωση Τρινκιερι?
Μηπως κλεισαμε καινουργιο GM?
Μηπως κλεισαμε καινουργιο GM?
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
"Καταφέραμε να υπογράψουμε συμφωνία με τον Αντρέα Τρινκιερι που αντικαταστησε τον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο Γιούρι Ζντοβτς.
Αυτή η κίνηση που εμπνεύστηκε ο Νίκος Βεζυρτζής και την υλοποιήσαμε μαζί στο Μιλάνο, έδωσε στον κόσμο μας το όραμά και την προοπτική που χρειαζόταν την δεδομένη στιγμή ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Ετσι ακριβως το κορμι το εχει για να αντεξει αλλη μια χρονια. Στους Καβς δεν βλεπω να κανει πολλα, ειδικα αν παει ο Γιαννης στους Νικς δεν θα φτασει ο Λεμπρον σε τελικους. Σε Λακερς με υγιη Λουκα εχει περισσοτερες ελπιδες απο την αλλη μια βολτα στους Γουοριορς θα ηταν τελειο 
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι σε καλή ηλικία αξίζει το διετές.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
LDLC ASVEL Villeurbanne have confirmed their commitment to the EuroLeague while also strengthening their shareholder base to support the club's growing European ambitions, the organization officially announced.
Under the leadership of club president Tony Parker and managing president Gaetan Muller ...
Under the leadership of club president Tony Parker and managing president Gaetan Muller ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ ωραια! Καλως ηρθες Νασο!
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο θεωρητικα 13-14-15ος παιχτης σου θα παιρνει το χρονο 200Κ.ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 650.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τον Προμηθέα, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα έχει να λάβει 850.000 ευρώ σε βάθος τετραετίας.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ κατά τις 21.00 https://youtube.com/@basketplusgr
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Porter δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα, τώρα μόλις έγραψα ότι είναι αναγκαία για τη συντήρηση της σελίδας θα έχουμε και προώθηση τρόπων αποφυγής της ίδιας στήριξης;
Παιδιά εδώ οπαδικό σάιτ είμαστε και επι μακρόν παρέα, όσο κι αν προσπάθησαν διάφοροι να διαλύσουν και τις παρέες και το σύλλογο.
Δεν ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε αφήστε και τίποτα να πούμε και εμείς 

- Σάβ 16 Μάιος 2026, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώστα κ εσύ βρε μαλακα τα δύο εκατομμύρια, δώστα να πάνε να γαμηθουν.
Οχι φαίνονται, όχι δεν φαίνονται, όχι δεν θα έδειξε ο έλεγχος, όχι κέρδισες το δικαστήριο.. Βαρέθηκα να το ακούω.
2 δις αξία ο ένας , 4 ο άλλος , δώστα τα ρημάδια και θα σας βγάλω μετά εγώ σε ταβέρνα και θα πληρώσω κιόλας ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλο ΜΠΑΜ το πρώτο