Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές

Return

από SokraTelis-4
Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ναι αλλά το καλοκαίρι αν δεν ήταν ο τελης τον είχε τυλίξει τον παικταρά μας και τον είχε βάλει στο αεροπλάνο για γερμανια
από SokraTelis-4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Το μονο που εχω να σας πω εγω ως προσωπικη εμπειρια είναι το καλοκαιρι όταν ηταν να φυγει για γερμανια, ειχε δακρυσει η 6χρονη κορη μου και δεν αντεξα και λυγισα κι εγω μπροστα της. Ο παικτης αυτος ειναι ινδαλμα για μας ολους του απλους οπαδους του ΠΑΟΚ και διπλα του δεν αντεχει να μπει καμια τιμη ...
από SokraTelis-4
Τρί 16 Δεκ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Τα σκουπίδια του βαζελου παίρνουμε και μερικοί επιμένουν ότι πρέπει να χαρούμε. Ε όχι ρε παίδες. Κάποτε επί γουμενου γίνονταν αυτό και το θεωρούσαμε λογικό. Τωρα με μεγαλομετοχο με λεφτά δεν το δέχομαι με τη καμία ούτε για 4η επιλογή μόνο και μόνο γιατί τον πετάει ο βαζελος και τον παίρνω εγώ. Να ...
από SokraTelis-4
Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Έτσι είναι πάντως στο μπάσκετ νομίζω πιο εύκολο να κάνεις αναβάθμιση στην ομάδα και να δεις αποτέλεσμα άμεσα σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο. Εκεί έχουν σκάσει οι γείτονες και ζηλεύουν γιατί κατάλαβαν ότι ο δικός μας δεν αστειεύεται σε σχέση με το Κινέζο τον καβούρια τον δικό τους. Και οτι σύντομα θα ...