Καλησπέρα. Έκλεισε η μεγάλη συμφωνία μεταξύ ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Μυστακίδη. 3 παίκτες είναι στα υπόψιν για τον μπασκετικό μας ΠΑΟΚ.
Ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, θα έρθει Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος.
Η αναζήτηση βρήκε 15 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Anwil Wloclawek-ΠΑΟΚ 93-94 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δε βλεπω κανεναν να σχολιαζει την τακτικη Ζντοβτς στην τελευταια μας επιθεση. Μολις περναει το κεντρο ο Μπραουν, βλεπουμε αποτομη κινηση της ομαδας να τραβηχτει στη δεξια πλευρα ετσι ωστε να παρουν μαζι τους τον αντιπαλο και να ακυρωσουν την οποια υποψια double team στον Μπραουν, ο οποιος στο 1 vs 1 ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
tolis14 έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:28 Θέλει να βάλει κανείς στοίχημα ότι θα βγαίνουν στα ράδια και τα sites τους και θα λένε ότι τους αδικήσανε τα κοράκια;
Μπα οχι, ολοι κραζουν πως με 30 βολες παραπανω χασανε
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2
Ρεσιτάλ ανοησίας στο τελευταίο λεπτό, ο Ζντοβτς με βλέμμα απελπισίας και εγώ να σκέφτομαι πού είναι τα ζάναξ, ευτυχώς τα σκουλήκια είναι τόσο για το μπούτσο που τζάμπα πήγαν όλα τα δώρα των τριών αχαρακτήριστων με τη σφυρίχτρα. Έχουν κάνει τσίρκο το άθλημα που αγαπήσαμε έτσι για το τίποτα, λες και ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εκει ετρεξα κι εγω να γελασω αλλα μαλλον δεν πιανουν ιντερνετ εδω και λιγη ωραAzrael έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:37 Παντως στο FB σε γνωστη σκουλικιστικη σελιδα,12 λεπτα μετα το τελος του αγωνα δεν αναφερουν τιποτα.
Μαλλον θα προσποιηθουν οτι δεν πηραν χαμπαρι οτι ειχε αγωνα σημερα!![]()
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 00:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Που το κακο να γινει το γηπεδο εκτος Τουμπας?
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τενοντίτιδα
Καταπληκτικος ο Οικονομιδης, εκει θα κανω εγχειριση αγκωνα.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:53 Συναδερφος εκανε στον Οικονομιδη,πρωην του ΠΑΟΚ,κουμπαρος νομιζω του Αγγελου Αναστασιαδη.Αυτος μου ειπε πως εγινε δουλιτσα αλλα δεν ειναι για πολλες κ συχνες επαναληψεις.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Αυτη η εντεκαδα δε χανει με τιποτα.ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 14:08 Γμτ! Με πρόλαβες!
Τι κατάλαβες;
Τώρα θα νικήσουμε, αντί απλά να τους συντρίψουμε.
Δεν πειράζει.
Η 11άδα
Pavlenka
Κενι - Kedziora - Lovren - Μπαμπα
Meite - Ozdoev
A. Zivkovic - Delinho - Pelkinho
Γιακουμακης
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αντε παλι με το "δικο του" καλο! Ρε σεις, ΠΑΟΚ ειστε ή ο μανατζερ του?Salpigoal έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 10:06 Μάγκες το παιδί θα φύγει και ΠΡΕΠΕΙ να φύγει για το καλό το δικό του και την εξέλιξη του. Οσο νωρίτερα το χωνέψουμε, τόσο πιο εύκολο θα γίνει όταν έρθει η ώρα να το λουστούμε…
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ, 09/11, 13:00, ΕΡΤ2
Μπαρτλει αστοχο σουτ για καρμα
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Eνα λαθος που εχουμε κανει και βεβαια δεν προσαπτω κατι γιατι ειναι αθελα τους, ειναι πως δεν εχουμε βαλει σκληρες προσωπικοτητες στην ομαδα. Ενας Κονσεισαο, ενας Γκαρσια θα επιανε τον διαιτητη απο το πρωτο τακλιν και του εψελνε γαλλικα να παιξει σωστα και να προσεξει. Ειμαστε μια ποιοτικη ομαδα ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Αντρει Στογιακοβιτς για ψησιμο μιας χρονιας.
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Aπλο ειναι. Η παε χρειαζεται σωστο γενικο αρχηγο. Ιβαν ξερεις
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δεν ειναι τοσο απλο να ξαναερθει ο Πορτερ. Ηταν ευκαιρια ζωης, τον ειδαμε τον ευχαριστηθηκαμε και ολα καλα.
Για υιο Πετζα συμφωνω 100%
Για υιο Πετζα συμφωνω 100%