Η αναζήτηση βρήκε 230 εγγραφές

Return

από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:57 Που είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει το γήπεδο αποκλειστικά και τίποτα άλλο;
Όταν είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει να κάνει το γήπεδο ποδοσφαίρου είπε ότι θέλει να πάρει και την ΚΑΕ; Αυτό έγινε τρεις μήνες μετά. Όταν είδε ότι το σχέδιο έχει ζόρι. Δηλαδή θα μας τρελάνετε εδώ μέσα;
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:

Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων ...
από eorptol1
Τετ 22 Οκτ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Όλα σε πραξεις όπως με Σαββίδη μην προσβάλλεις το 80% είναι επιφυλακτικό γιατί φοβάται ότι στόχος είναι το ποδόσφαιρο και η νέα Τούμπα και όχι το.μπασκετ όλα όμως θα κριθούν στις πράξεις περιμένουμε και ευχόμαστε να είναι ΔΙΑΚΡΙΤΟΊ ΡΌΛΟΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ ΘΑ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΎΛΛΟΓΟΣ
από Taseos
Σάβ 25 Οκτ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί Josh πρώτον δεν υπάρχει αλλαγή σελίδας ακόμη. Δεύτερον οι δημοσιογράφοι που είναι δίπλα στην ΠΑΕ 13 χρόνια θα έγραφαν πολλά παραπάνω αν δεν είχε υπάρξει αυτή η επίθεση μέσω σοσιαλ μίντια και αρδ εκτός φορτζα. Δεν βγήκε ποτέ η πλευρά σαββιδη να στολίσει κανέναν με επίθετα όπως Τσετσένος. Αν ο ...
από Taseos
Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:10
Jump to forum
Jump to topic

Το τμήμα δεν είχε ποτέ3 δεκατίες σχεδόν) ιδιαίτερο χώρο όπως και δεν είχε ποτέ και ιδιαίτερη κάλυψη ούτε από αρδ ούτε από κόσμο. Γι αυτό και 25 χρόνια ρεπορτάζ αποκλειστικά μπάσκετ ΠΑΟΚ κάνει ο Κλείτος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα σαιτς του ΠΑΟΚ και τα ράδια δεν έχουν κανέναν μπασκετικό ...
από trouman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.

Δεν τους ...
από Equalizer
Κυρ 26 Οκτ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Κύριε Αρίστο, νέε μας Ιδιοκτήτη,
το πρώτο μας παράπονο από σένα είναι προφανές:
γιατί δεν γίναν οι κινήσεις αυτές νωρίτερα, καλοκαιράκι δηλαδή, να στήναμε ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ μια ομαδάρα να σκορπά τον τρόμο;
Και θα ψάχνουμε τώρα Νοέμβριο μήνα , παιχταράδες στο μπάσκετ. Που πως πότε και γιατί; πότε ...
από navigator11
Δευ 27 Οκτ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Κύριε Αρίστο, νέε μας Ιδιοκτήτη,
το πρώτο μας παράπονο από σένα είναι προφανές:
γιατί δεν γίναν οι κινήσεις αυτές νωρίτερα, καλοκαιράκι δηλαδή, να στήναμε ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ μια ομαδάρα να σκορπά τον τρόμο;
Και θα ψάχνουμε τώρα Νοέμβριο μήνα , παιχταράδες στο μπάσκετ. Που πως πότε και γιατί; πότε ...
από Montrealiotis
Παρ 31 Οκτ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Θα βγει κανένας από την πλευρά Μυστακίδη να μας μιλήσει επίσημα, ή ο ίδιος ο Μυστακίδης; Κρυφτούλι παίζουμε; Μόνο όταν δεν έβγαινε ο Σαββιδης να μιλήσει γκρίνιαζαμε (εμου συμπεριλαμβανομένου); Οι ομάδες κουβαλάνε κόσμο και ιστορία. Είναι ζωντανοί οργανισμοί.
από Equalizer
Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει

Και είμαι πολύ κόσμιος

Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
από tzo_1926
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

EΕγω βλέπω οτι το μπασκετ είναι όχημα. Δεντο θέλειπραγματικά. Πλέον δεν τον θέλω ούτε και γώ.
από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει

Και είμαι πολύ κόσμιος

Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?

Μέχρι και το Σαββιδεικο ...
από Montrealiotis
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη ναβι τι ακριβώς απαντάς σε αυτό που έγραψα?

Τι σχέση έχουν αυτά?

Θα φορτωθεί υποχρεωτικά κάτι κάποιος όταν η ΙΔΙΑ η διοίκηση της ΚΑΕ είπε το οκ και ακόμα παραπάνω ο μεγάλος αντίπαλος ξερωγω έδωσε την άδεια να γίνει?

Τα παράπονα σας στον Ιβάν ρε παιδιά αν είναι

Πάλι τα παράπονα στον ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

tzo_1926 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:50 EΕγω βλέπω οτι το μπασκετ είναι όχημα. Δεντο θέλειπραγματικά. Πλέον δεν τον θέλω ούτε και γώ.
Σώπα, καημένε τώρα. Το θέλει διακαώς. Από την αρχή αυτό ήθελε.
από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Με αυτά που γράφετε χαλάτε το όνειρο των μπασκετικων - ισαποστακιδων - μπλε αντισαββιδικων.

Πιπέρι στο στόμα.