Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
Η αναζήτηση βρήκε 230 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εμενα αυτο που μου χτυπησε ασχημα παντως απο την ανακοινωση του Μυστακιδη ειναι το ΟΤΑΝ και ΑΝ..
Εκβιασμο?
Εκβιασμο?
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 250 για το γήπεδο πριν πάρει το οτιδήποτε μια χαρά τα ανέμιζε. Τώρα υπάρχει φόβος μην τον κάνει μπινια ο Χατζόπουλος.
Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.
Συγγνώμη.
Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.
Συγγνώμη.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι,αλλά μετά τη συμφωνία ΠΑΕ-ΑΣ,
τα πράγματα αντί να ηρεμούν και να καλυτερευουν
χειροτερεύουν.
Για να αποδείξουμε το δίκιο μας και να υπερασπιστούμε τη θέση μας,
μιλάμε για μαύρα χρήματα, ενώ έχει γίνει οικονομικός έλεγχος
εδώ και καιρό.
Το χειρότερο, κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε για αυτούς που ...
τα πράγματα αντί να ηρεμούν και να καλυτερευουν
χειροτερεύουν.
Για να αποδείξουμε το δίκιο μας και να υπερασπιστούμε τη θέση μας,
μιλάμε για μαύρα χρήματα, ενώ έχει γίνει οικονομικός έλεγχος
εδώ και καιρό.
Το χειρότερο, κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε για αυτούς που ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι καλά που η ΚΑΕ δεν εχει αυτή τη στιγμή για διοίκηση ούτε κατσαριδες, ούτε αγράμματους, ούτε γεωπολιτικους, ούτε ευρωλιγουρηδες.
Έχει αγνούς ΠΑΟΚτσηδες που με τεράστιο προσωπικό ρίσκο πήρανε διαλυμένη εταιρεία και με μηδενική στήριξη από τον κόσμο επί 4 + χρόνια, τη φτάσανε να είναι στα πρόθυρα ...
Έχει αγνούς ΠΑΟΚτσηδες που με τεράστιο προσωπικό ρίσκο πήρανε διαλυμένη εταιρεία και με μηδενική στήριξη από τον κόσμο επί 4 + χρόνια, τη φτάσανε να είναι στα πρόθυρα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβολή νέων αναρτήσεων
Συζήτηση
klitos karkanias
@klitoskarkanias
9 Δεκεμβρίου λήγει η θητεία αυτής της διοίκησης πρωτοδικείου. Ο νοων νοειτω...
Δηλαδή διοίκηση πρωτοδικείου έχει αξιώσεις και για το πως θα γίνει αποπληρωμή χρεών από δυνητικό επενδυτή?
Εσύ πιστεύεις ότι ο Χατζόπουλος ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση,το μόνο που έκανε ήταν να υπενθυμισει πως τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί μεχρι να γίνουν ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΈΝΤΑ!!!!sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:27 Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Ούτε πρόσβαλε κανέναν ούτε άφησε υπονοούμενα!
Εάν κάνω λάθος,διόρθωσε με.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ παρατηρώ χειρόφρενο από την πλευρά Μυστακίδη , από την στιγμή που ανακοινώθηκε συμφωνία ΠΑΕ με ΑΣ για Τούμπα;
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριε Μυστακίδη. Όλα λάθος. Ξεκινάς πρώτα με την κατασκευή του νέου γηπέδου, στέλνοντας με κούριερ εγγύηση 250-300 μύρια .Μετά, σε συμβούλεψαν; πάς να πάρεις το μπάσκετ. Ανάποδα θα έπρεπε να είχες ξεκινήσει. Τώρα γίνεται ότι γίνεται. Προσωπικά και να πάρεις την ΚΑΕ δεν με πείθεις. Όπως είχε γράψει ...