Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές

Return

από Friedrich von Friedhof
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Καλησπερα. Παλιο μέλος εδω, VfB v2 για οσους θυμούνται. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό.

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με ...
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Χαφ πολύ μεγάλης κλάσης.
Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Με βάση τα σημερινά δεδομένα η εμπλοκή μοιάζει περισσότερο να εξυπηρετεί, έστω και άθελά της, άλλες προτεραιότητες παρά να εκφράζει αυθεντικά συναισθήματα για το μπασκετικό τμήμα. Ας προηγηθεί λοιπόν πρώτα μια ουσιαστική και σταθερή επένδυση, τόσο στο ρόστερ όσο και στις υποδομές, ώστε το τμήμα να ...
Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Θα μπορούσαμε να πούμε και δυο λογάκια για τον κύριο Θεσσαλονικεύς που εδώ και τρεις μήνες εμφανίζεται ως αγοραστής της ΚΑΕ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ ως δάνειο, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα όπως πρέπει και να μη χρειάζεται να παίρνει τα παιχνίδια με την ψυχή στο στόμα? Η μήπως ...
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 00:39
Jump to forum
Jump to topic

Πώς θα δώσει χρήματα όταν ακόμα δεν έχει αγοράσει την ΚΑΕ;

Γιατί νομίζεις περιμένει την έγκριση από την ΕΕΑ;

Γνωρίζω. Είμαι ενημερωμένος σχετικά με την ΕΕΑ. Αν προσέξεις όμως γράφω να δώσει χρήματα με τη μορφή δανείου και μετά να τα μετοχοποιήσει, όπως ακριβώς έκανε και ο Σαββίδης με την ΠΑΕ ...
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Πώς θα δώσει χρήματα όταν ακόμα δεν έχει αγοράσει την ΚΑΕ;

Γιατί νομίζεις περιμένει την έγκριση από την ΕΕΑ;

Γνωρίζω. Είμαι ενημερωμένος σχετικά με την ΕΕΑ. Αν προσέξεις όμως γράφω να δώσει χρήματα με τη μορφή δανείου και μετά να τα μετοχοποιήσει, όπως ακριβώς έκανε και ο Σαββίδης με την ...
Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχεται πυρά η ΚΑΕ και κατ’ επέκταση ο Χατζόπουλος, ο οποίος έπραξε ακριβώς όπως το έκανε από την πρώτη στιγμή.
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα σημείο που αν χαλάσει θα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τις προθέσεις του Μυστακίδη.
Γιατί με το μέγεθος που ...
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Οι δράκοι και ο Θωρ με το σφυρί βγαίνουν πριν ή μετά την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη;
Δεν πειράζει, ας χαρακτηρίσουμε και τον Χατζόπουλο αναξιόπιστο τώρα που θα πρέπει να αποδεικνύει τα λεγόμενά του.
Ποιον; Τον Χατζόπουλο που πέρα απο όλα μόνο κέρδος θα είχε με την αλλαγή ιδιοκτησίας.