Η αναζήτηση βρήκε 55 εγγραφές
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Δεν είναι συμμετοχικός στο παιχνίδι του. Ήταν μεγάλο πρόβλημα για τον βάζελο γιατί όποτε έπαιζε δεν ακουμπούσε μπάλα εκτός περιοχής και αναγκαστικά η ομάδα του δεν μπορούσε να πάρει μέτρα μπροστά. Όχι ιδιαίτερα καλός αθλητής. Καμία σχέση με τα θέλω του προπονητή. Πιθανόν να τα κάνει τα γκολ του όταν ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί κάποιος σοβαρά να μας πει που πανε τα χρήματα που βγάζει η ΠΑΕ; Κουλιερακης Τζιμας Κοταρσκι UEFA που πάνε όλα αυτά; Ακόμα και ο Ζαφείρης που λέμε ουαου 10 χαρτιά, 12 έχει βγάλει μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ στο europa league. Που είναι τόσα χρήματα;
Σύντροφε μπορείς να κατεβάσεις τον ετήσιο ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ βλέπω πως Αντρίγια και Λοβρεν ακολούθησαν θεραπεία σήμερα. Ούτε καν ατομικό δλδ.
Άρα δεν υπάρχει φως για Κυριακή. Με -5 ή -6 από την κορυφή προσωπικά νιώθω εντελώς άδειος να σκεφτώ ποιος θα είναι ο φορ.
Πέρυσι βγήκαμε οφ από το πάρκινγκ. Φέτος από τους τραυματίες. Κρίμα. Μόλις πάμε να ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΜΑΡΚΟ 17/12 20:00, COSMOTESPORTS
Το ότι έχουν περισσότερες δυνάμεις από εμάς το προσπερνάμε να φανταστώ ; Γιατί εγώ έχω σοκαριστεί
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
:D :D
Μου φαίνεται ότι ο Τελης έχει γίνει ήδη η χαρά των μανατζαρεων...
Αδερφέ πώς τον έκοψες στην συνέντευξη του τον Τέλη ; Ενθουσιώδη και παρορμητικό ; Εμένα μου φάνηκε πολύ πράος και προσεκτικός στις αποφάσεις του. Εννοώ δηλαδή ότι όλα τα λεφτά που νομίζουμε ότι πετάει, αυτός μάλλον τα ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ακόμα περιμένουμε ντέρμπι να κάνει καλό ματς η αεχ. Λογικά μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα κάνει ένα. ( Μην μου πείτε για το πτώμα του βαζελου που το κέρδισε με 2 πέναλτι σας παρακαλώ !)
- Δευ 12 Ιαν 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το μόνο λάθος του Κουλιε είναι που άκουσε τον μάνατζερ του και πήγε στην Βόλφσμπουργκ αντί για την Άιντραχτ. Έτσι βρέθηκε αντί για το Τσου Λου να παλεύει για την παραμονή σε μια ομάδα τρικυμία. Επίσης δεν δείχνει αυτή την διετία να εξελίχθηκε αρκετά όπως θα έπρεπε να έχει γίνει. Είναι παιχταρας και ...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Tι εχετε να πειτε για τις δηλωσεις του ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΑΡΑΤΣΗ .....οτι ο ΠΑΟΚ με εξεφραζε σαν φιλοσοφια παλια οχι τωρα.....ο φιλος του ζαγορ....ρε τι ακουμε
Αυτος εδω και καιρο προσκυνησε τον Βαγγελα φαινεται εκεινος εχει την σωστη φιλοσοφια.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Μακάρι αδερφέ να μην καταντήσει ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ 95-73,Σχόλια & παραλειπόμενα
Ηρεμία παλικάρια. Η ομάδα έχει πολλά στάδια να περάσει με την νέα ιδιοκτησία για να φτάσει να θεωρείται κανονική. Στο ποδόσφαιρο φάγαμε στη μάπα χίλιους δυο ακριβοπληρωμένους κι άκρως ακατάλληλους σε όλα τα πόστα μέχρι να στρώσει η ομάδα. Στο μπάσκετ η ίδια διαδικασία θα γίνει και μάλιστα πολύ πιο ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 05:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο επίσης ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστώ geobila και zissos για τις απαντήσεις. Αν κατάλαβα καλά, είναι ένα γκρουπ βασισμένο στο να μην εκτεθεί και να πάρει ό,τι μπορεί από την ατομική ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών της. Ένα γρήγορο τέμπο πχ δεν θα την ευνοούσε. Επίσης για ομάδα που στοχεύει στην διαχείριση τρώει ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 02:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Υπάρχει μια αρκετά σοβαρή πιθανότητα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να πάμε απευθείας στην league phase του Champions League. Για μένα λοιπόν και τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα, το να μην κάνουμε all in παίρνοντας δύο καλούς ποδοσφαιριστές ισοδυναμεί με ποδοσφαιρική αυτοκτονία ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Από Έλληνες μόνο παιδιά της επαρχίας μπορούν να κολλήσουν με την ομάδα για κάποιο λόγο. Κι ο Γιώργος είναι ένα από αυτά. Πρέπει να μείνει εδώ για χρόνια. Έχει όλα όσα χρειάζονται και με το παραπάνω.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις είδα αισχρό Παπαπέτρου να παίζει 90-10 ρουλη μέσα στο Αγρίνιο μπας και πάρει το ματς. Και το χ εκεί μέσα στον 2ο γύρο θα είναι απώλεια βαθμών. Ρισπέκτ σε γίγαντα Μανόλο Αποτυχιμένεθ που μπορεί να πάει μέχρι και στην Μπαρτσελόνα και να την διαλύσει σε ένα τρίμηνο κάνοντας την να παίζει το ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μπουλης με το κασκόλ πιστεύει ότι επειδή είναι συνομιλητής της κυβέρνησης μπορεί να απειλεί θεούς και δαίμονες. Θα καταλάβει με τον άσχημο τρόπο ότι το ποδόσφαιρο έχει δικούς του κανόνες. Ούτε βιομηχανία είναι ούτε ναυσιπλοΐα να παρεμβαίνουν ωμά οι εκάστοτε κυβερνήσεις και να διαλέγουν τους ...