Παιδιά συγγνώμη αλλά αυτά που λέτε και γράφετε δεν αποτελούν ποδοσφαιρική λογική.
Δηλαδή έρχεται ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ που αγαπάει το σύλλογο και τα "χώνει" στην Διοίκηση και στον πρώτο δίμηνο "τα χώνει " στην Διοίκηση και σηκώνεται και φεύγει
Και μετά τι;;
Θα ψάχνουμε άλλο που τα "χωνει" στη Διοικηση;;
Και ...
Η αναζήτηση βρήκε 125 εγγραφές
- Τρί 30 Σεπ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αν θέλετε να δείτε (ή και να θυμηθείτε) πως θα μοιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά/χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη, δείτε τα Τμήματα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ή την ΚΑΕ τα τελευταία 22 χρόνια, και πριν το Χατζόπουλο.
Ο ΠΑΟΚ, περήφανος Τροφοδότης Παικτών/Παικτών του ΠΟΚ και των ομάδων του Νότου.
Η καλύτερη περίοδος του ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τα σύγχρονα "σπορ του βορρά" ακολουθούν την ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ όταν πριν 40 χρόνια πολεμούσαν τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
Ακομη θυμαμαι τι ακουγε ο ΧΕΕΡ (οπως τωρα ο ΛΟΥΤΣΕΚΣΟΥ) που εβαζε τον ΤΡΙΜΧΟΛΝΤ και "παταγκωνιζε" τον Τριανταφυλλιδη
(που δεν παιζει ο Θυμιανης ο Πενια κ.ο.κ)
Σαν να μην πέρασε μια μερα
Ακομη θυμαμαι τι ακουγε ο ΧΕΕΡ (οπως τωρα ο ΛΟΥΤΣΕΚΣΟΥ) που εβαζε τον ΤΡΙΜΧΟΛΝΤ και "παταγκωνιζε" τον Τριανταφυλλιδη
(που δεν παιζει ο Θυμιανης ο Πενια κ.ο.κ)
Σαν να μην πέρασε μια μερα
- Τετ 01 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
"Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ieidiseis, η πλευρά Μυστακίδη ζήτησε εγγράφως και αυστηρά από τους χιλιάδες μικρομετόχους του μπασκετικού ΠΑΟΚ να προσκομίσουν άμεσα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά και το ποινικό μητρώο τους."
Αν αληθεύει αυτό εντεξει , μιλάμε για "αλλη" κατασταση ...
Αν αληθεύει αυτό εντεξει , μιλάμε για "αλλη" κατασταση ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μεχρι να μαζευτουν οι φορολογικές και ασφαλιστικές ενημεροτητες καθως και τα ποινικά μητρώα, χάνεται χρόνος οπότε το φετινο πρωταθλημα μπασκετ το χάνουμε
Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε το κύπελλο
Βλέπω τελικά ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ να σηκώνει το EUROCUP, για το οποίο τελικά δεν ξέρω αν θα χαρούν όλοι οι ...
Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε το κύπελλο
Βλέπω τελικά ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ να σηκώνει το EUROCUP, για το οποίο τελικά δεν ξέρω αν θα χαρούν όλοι οι ...