Μια διορθωση μονο. Αν οι κινησεις τελειωσαν θα προκειται για παραλογισμο και οχι για λογικη
Οταν η ιδια η ομαδα με την επιμονη που επικοινωνει οτι ψαχνει για φορ, εχει καταστησει σαφες οτι δεν πιστευει οτι αυτη η 3αδα μπορει να ανταπεξελθει
Και δεν τον προσωποποιω στον Τσαλοφ. Μπορει να μην θεωρουν ...
Η αναζήτηση βρήκε 22 εγγραφές
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ψάξτε στις χώρες του Βισενγκραντ για Ευρωπαίο μπραντονιζε φορ, με ύψος έως 1,80 και μέχρι 25 ετών..!! Κλείνει άμεσα..!!
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο θα χρησιμοποιησω τα τελευταια κοιτασματα δυναμης που εχω μπας και φερω φορ.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 06:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζευτειτε... Λοιπον.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.
Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ιβάν πάτα το κουμπί, ενίσχυσε την ομάδα και την προσπάθεια του Λουτσέσκου και για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ και πάμε για μία σεζόν αξέχαστη στα 100 μας χρόνια, μια χρονιά που θα μας οδηγήσει στους ομίλους του Champions League.
Ντρκούσιτς, Τσάπρας, Γιαννούλης, αριστερό εξτρέμ
Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει την ...
Ντρκούσιτς, Τσάπρας, Γιαννούλης, αριστερό εξτρέμ
Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει την ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
1) Το μέγεθος της αντίληψης μας, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, είναι αντίστοιχο ενός κουνουπιού. Κλαίω με ορισμένους που νομίζετε πως τους καταλαβαίνετε και καταφέρατε ως ντετέκτιβ να λύσετε το μυστήριο αγοράς της ΚΑΕ ...