Η αναζήτηση βρήκε 28 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πάγκο ο Ζαφείρης
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαίνει ο Braithwaite συμφωνημένος στο αεροπλάνο και φτάνοντας στο "Μακεδονία" τον περιμένει ο Μίτροβιτς, τον αγκαλιάζει και του λέει "The Savvidides send their regards"... για το χουνέρι που μας έκανε πέρσι.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Του Braithwaite παρότι θα ταίριαζε αγωνιστικά, δεν μου βγάζει νόημα εξωαγωνιστικά.
Ο παίκτης ήρθε πέρσι στην Αθήνα και ξανά έφυγε. Το οικονομικό δεν τον απασχολεί το έχει εξασφαλισμένο. Στην Γκρέμιο που πήγε βασικός είναι.
Ποιο το κίνητρο να έρθει ξαφνικά στη Ελλάδα; Μακάρι να ισχύει φυσικά, αλλά θα ...
Ο παίκτης ήρθε πέρσι στην Αθήνα και ξανά έφυγε. Το οικονομικό δεν τον απασχολεί το έχει εξασφαλισμένο. Στην Γκρέμιο που πήγε βασικός είναι.
Ποιο το κίνητρο να έρθει ξαφνικά στη Ελλάδα; Μακάρι να ισχύει φυσικά, αλλά θα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Καμαρά βγήκε κανένα νέο?
Καλά θα ήταν να γινόταν η έκπληξη με Ζαφείρη.
Για Μίτροβιτς πάντως έχω ικανό τον Γιώργη να το έψαξε αλλά δεν νομίζω να μπορεί να προχωρήσει κάτι τέτοιο.
Προσωπικά δεν τρελαίνομαι με τον Μπρειθγουέιτ αλλά αν ο Λουτσέσκου τον θέλει είμαι οκ.
Με Λιβάγια θα έσφιγγα ...
Καλά θα ήταν να γινόταν η έκπληξη με Ζαφείρη.
Για Μίτροβιτς πάντως έχω ικανό τον Γιώργη να το έψαξε αλλά δεν νομίζω να μπορεί να προχωρήσει κάτι τέτοιο.
Προσωπικά δεν τρελαίνομαι με τον Μπρειθγουέιτ αλλά αν ο Λουτσέσκου τον θέλει είμαι οκ.
Με Λιβάγια θα έσφιγγα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Jeremy4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 14:21 O Μίτροβιτς πάντως έρχεται ή ήρθε ήδη Ευρώπη για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Σερβίας... just sayin'
Για την εθνικη ηρθα ρε παιδια!!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεξαρτήτως του ποιος θα έλθει διαβάζουμε το πραγματικό "ποδοσφαιρικό" σχόλιο οτι ο ανάσας "δεν ειναι υπέρβαση" για τον ΠΑΟΚ , την στιγμή που μονος του εχει βαλλει στην καριέρα του(σε Ισπανία Γαλλία Βραζιλία ) περιπου 20 γκολ παραπάνω , απο τον πρωτο σκόρερ της Ιστορίας του ΠΑΟΚ
Μάλιστα
Κι ο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως κάνεις λάθος κ έρχεται ο μιτροβιτς αντί αυτού;

- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
·
2m

EXCL: Feyenoord agree deal to sign Cyle Larin from Mallorca, here we go!
@FabrizioRomano
·
2m
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δλδ οι αρδ δεν μπηκαν καθολου σημερα στο paokmania??? Τρομερα πραγματα να ερχεται παιχτης κ να μην εχει βρωμισει πουθενα...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λούτσε στην Αλ Χιλάλ δεν ήταν?
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ας έρθει ο Μιτροβιτς και να δουν τα ματάκια μας αναλύσεις για press, τεχνικά χαρακτηριστικά κτλπ.
Δηλαδή θα είναι για γέλια. Ο τύπος είναι τανκ.Δεν χωράει καμία κριτική και τεχνική ανάλυση για παίκτες τέτοιου επιπέδου στα 30 τους. Σε ανεβάζει επίπεδα στο 9.Όχι επίπεδο. Επιπεδα.
Για να ...
Δηλαδή θα είναι για γέλια. Ο τύπος είναι τανκ.Δεν χωράει καμία κριτική και τεχνική ανάλυση για παίκτες τέτοιου επιπέδου στα 30 τους. Σε ανεβάζει επίπεδα στο 9.Όχι επίπεδο. Επιπεδα.
Για να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως αυτο που εγραψε η σφινα οτι βοηθαει ο Λουτσεσκου για να γινει το ντιλ επειδη ξερει την ομαδα κλπ μαλλον καποιος απο την σφινα μπηκε ειδε οτι μας τρεξανε τα σαλια στην ιδεα και απλα το γραψανε πλαγιως για να μπει κοσμος στο σαϊτ.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά το συμβόλαιο του Γιοβιτς στην αεκ μαζί με τα μπόνους είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια το χρόνο;
Ισχύει αυτό το νούμερο;
Ισχύει αυτό το νούμερο;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μπερδευτεί...
Έχουμε τον blackzone που μας είπε για Μπρειθ.
Τον Δημήτρη που μας λέει για άλλον που παλεύει να βρεί ομάδα Ιταλία και Αγγλία
Και υπάρχει πάντα και ο χρησμός του παπά.
Ξεχνάω κάτι;
Έχουμε τον blackzone που μας είπε για Μπρειθ.
Τον Δημήτρη που μας λέει για άλλον που παλεύει να βρεί ομάδα Ιταλία και Αγγλία
Και υπάρχει πάντα και ο χρησμός του παπά.
Ξεχνάω κάτι;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι να ερθει καποιος για να κλεισει ομορφα η μεταγραφικη! Ειναι ξενερωμα οσο να ναι να κλεινουν οι μεταγραφες και να μην εχεις μια ανακοινωση τελευταιας στιγμης τουλάχιστον!
Καποιοι ειμαστε και αθεραπευτα μεταγραφολαγνοι! Φερτε εστω δανεικο καναν 18χρονο πιτσιρικα Βραζιλιάνο! Φερτε εναν βρεεεεεεε
Καποιοι ειμαστε και αθεραπευτα μεταγραφολαγνοι! Φερτε εστω δανεικο καναν 18χρονο πιτσιρικα Βραζιλιάνο! Φερτε εναν βρεεεεεεε