Πάντως προτιμούσα φάση να θέλει ο παίκτης και όχι η ομάδα.
Τώρα που η Μαρσείγ τον δίνει όσο όσο αλλά αυτός δεν γουστάρει να πάει πουθενά... Σφίγγουμε στα αληθεια.
Η αναζήτηση βρήκε 20 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα το μεγάλο μου γιατί είναι το γιατί κάθε χρόνο να λέμε:
Αν μας βγει ο Α (Βολιάκο), και αν μας βγει ο Β (Μπιανκο), και αν κάτι αλλάξει με τον Γ (Τσάλοφ) και αν δεν τραυματιστεί ο Δ (Γιακουμάκης), αν είμαστε μέσα σε όλα τον Ιανουάριο που θα έρθει ο Ε (Ζαφείρης) και μέχρι να πάρει λίγα παιχνίδια ...
Αν μας βγει ο Α (Βολιάκο), και αν μας βγει ο Β (Μπιανκο), και αν κάτι αλλάξει με τον Γ (Τσάλοφ) και αν δεν τραυματιστεί ο Δ (Γιακουμάκης), αν είμαστε μέσα σε όλα τον Ιανουάριο που θα έρθει ο Ε (Ζαφείρης) και μέχρι να πάρει λίγα παιχνίδια ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετα και την σημερινη κληρωση επιμενετε στο τι να το κανουμε το φορ μονο για τις εσωτερικες διοργανωσεις;
Στο κύπελλο αναγκαστικά θα παίξει ο Μύθου. Δεν πρέπει ένας 19 χρόνος να είναι στην ενδεκάδα ?
Γιατι αναγκαστικα ο Μυθου και οχι ο Χατσιδης η ο Μπαταουλας;
Δεν υπάρχει περίπτωση ο ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε συμφωνώ με τις αντιδράσεις για τη μη απόκτηση Φόρ, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ούτε την ανάγκη απόκτησης του.
Νομίζω οτι το ρόστερ είναι υπερπλήρες.
Η ομάδα δύο συνεχόμενες σεζόν (2023-2024, 2024-2025) τερμάτησε με το καλύτερο ενεργητικό γκόλ στο Πρωτάθλημα και στην κανονική διάρκεια και στα ...