Η επομενη επιλογη ειναι αυτος της ειμπαρ που βγηκε 8ος στη β ισπανιας.
Ουτε ο βολος δεν κοιταει τέτοιες επιλογές.
Α ρε ΠΑΟΚ
Ειμπαρ ελτσε γιναμε κουρκουτι
Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές
- Δευ 15 Ιουν 2026, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέος προπονητής
E δε υποφέρεστε πια.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως ο San José θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Για εμένα θα ήταν εξαιρετική επιλογή, αν δεν πάνε για Προπονητή ονόματος Κονσεισάο.
Έχετε το θάρρος και την υπομονή? Η Βάσκικη Σχολή θεωρείται πολύ ψαγμένη ποδοσφαιρικά.
Προπονητης β ισπανιας ...
- Δευ 15 Ιουν 2026, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Για έναν Μπενια της Ειμπαρ λέει τώρα ο Κολκας. 2 έμειναν αυτός και ακόμα ένας που δεν έχει παίξει πουθενά. Πάμε σε προπονητή ανερχόμενο. Αυτό είναι το concept.
Beñat San José
Ο Ολυμπος Λεπτοκαρυας παιζει Β τοπικο, εχει εναν προπονητη που ηταν και τον Πιερικο οταν ηταν β εθνικη. Γιατι να μη ...
- Δευ 15 Ιουν 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Τρικ ειναι για να μπει στο κλιμα κατευθειαν ο νεος προπονητης. Απο β ισπανιας σε ομαδα με οργανωση επιπεδου σουπερλιγκ 2 ειναι πιο ευκολο.paok_athens_g4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:03 Γενικά η ΠΑΕ δίνει την εντύπωση οτι ειναι παρατημένη...ακόμα κ αυτο με τις φανέλες δείχνει οτι απο οργάνωση είμαστε επιπέδου β-γ εθνικης
- Δευ 15 Ιουν 2026, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ψεύτης είσαι εσύ. Και γράφεις ότι να ναι.
Δικαίωμα σου.
Απλά μη προσπαθείς να μας πείσεις.
Μπορεί να είσαι 20 ετών αλλά να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό και τέτοια συνέπεια μόνο επί Ραζβαν είχε.
Τώρα γράψε ότι άλλη βλακεία θες, πολύ ασχολήθηκα.
Φίλε μου συγγνώμη και εγω τον αγαπάω ...
- Δευ 15 Ιουν 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καηκε ο ενας καηκε ο αλλος. Ας παρουμε τον Πανο τον Καμμενο πριν κανει κομμα. Προλαβαινουμε δεν προλαβαινουμε.magdy έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 21:32Κάηκε και της Λεβαντε έκανε δήλωση στο Μετροσπορτ…Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 21:28 Εφόσον τα 2 από τα 3 ονόματα της λίστας που δίνανε κάηκαν, πάμε για τον Πορτογάλο της Λεβάντε;
- Τρί 16 Ιουν 2026, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως ο Μπενιατ εμενα μου αρεσει.
Απο καλη ποδοσφαιρικη σχολη, λυση ψαγμενη (υποθετω εισηγηση Τσικνα ως γνωστης του ισπανικου ποδοσφαιρου)
Μου θυμιζει Μεντιλιμπαρ
Ο μεντιλιμπαρ πριν ερθει στον γαυρο ειχε παρει το γιουροπα λιγκ. Ο συγκεκριμενος βγηκε 8ος στη β ισπανιας.
Πως γινεται να σου ...
- Τρί 16 Ιουν 2026, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ