Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές

Return

από Neiros4
Δευ 08 Ιουν 2026, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Φερτε και Νιλσεν Περειρα τωρα που μεγαλωσε και εχει παραπανω εμπειριες. Μαζι με σορετιρε κλεισαμε την αριστερη πλευρα και ολα καλα.
από Neiros4
Δευ 08 Ιουν 2026, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

σουλουκου. Ανηκουστα πραγματα. Ατομα τα οποια σε καναν πολεμο και προσπαθησαν να σε κανουν το μεγιστο κακο που μπορουσαν πλεον φημολογοουνται ως νεα πιθανα στελεχη της ΠΑΕ.
από Neiros4
Δευ 08 Ιουν 2026, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 15:55 Τσεο της Φόρεστ δεν είναι;
https://www.voria.gr/article/paraitithi ... ham-forest

παραιτηθηκε πριν λιγες μερες
από Neiros4
Δευ 08 Ιουν 2026, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Παραιτηθηκε προσφατα απο την Νοτιγχαμ.

Δεν καταλαβαινω την αντιδραση. Επαγγελματιας παραγοντας και τεχνοκρατης ειναι η Σουλουκου και η καθε Σουλουκου, που ενεργει προς οφελος παντα αυτου που την πληρωνει. Ειχε προσωπικη καψα η Σουλοκου να πληξει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβαν λετε εσεις; Πληρωνονταν απο ...
από Neiros4
Τρί 09 Ιουν 2026, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν ο Ντέλιας ήθελε το 10 θα το είχε, απλά τα πράγματα. Και αν το θελήσει, θα το πάρει χωρίς πολλά πολλά.

Δε νομίζω η ομάδα να τον ανάγκασε να επιστρέψει πέρυσι στο "αντιεμπορικό" 65, από το 7 που κατείχε την προηγούμενη χρονιά.

αλλο ενα τεραστιο λαθος στο κομματι μαρκετινγκ αυτο. Δεν γινεται ο ...
από Neiros4
Τρί 09 Ιουν 2026, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν έχει καταλάβει ακόμα ο κόσμος ότι ο Ντέλιας είναι άλλης πάστας χαρακτήρας και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που παίκτης τέτοιας ποιότητας παίζει ακόμα στον ΠΑΟΚ.
Δε γουστάρει τα φώτα, δε γουστάρει το 10, δε γουστάρει να τρέχει για την Εθνική, δε γουστάρει τη δημοσιότητα. Θέλει να παίζει την ...
από Neiros4
Τετ 10 Ιουν 2026, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Δεν αξιζει αυτη η συμπεριφορα στον μεγαλυτερο προπονητη στην ιστορια του συλλόγου. Στον ανθρωπο που καλυπτει την ανυπαρξια των παντων μεσα στη διοικηση. Που εκανε τον προπονητη, τον σκαουτερ, τον τεχνικο διευθυντη, τον επικοινωνιολογο, την ασπιδα για την ομαδα και τον συλλογο στις επιθεσεις των κατω ...
από Neiros4
Τετ 10 Ιουν 2026, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Οπως ειχα αναφερει και τη περιοδο της συνεντευξης του νεου μεγαλοστελεχους στην παε, ο κυριος παπατσικεν θελει να τον διωξει και το διατυμπανιζε σε μαγαζια που ετρωγε πριν καν αναλαβει ρολο στη διοικηση (επισημα).
Εγω σαν οπαδος της ομαδος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ για την αλλαγη στη πιο ...
από Neiros4
Τετ 10 Ιουν 2026, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. οι διαρροες και αποφασεις με τα νεα προσωπα που ακουστηκαν περσι και ακουγονται φετος ειναι αυτες που τρομαζουν.

Μιλάς για τις ίδιες που θεωρούσαν τον Γιαννούλη κλεισμένο στον Ολυμπιακό.
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα για τον ρόλο του Βιερίνια;
Για αυτές που ...
από Neiros4
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Μιλάς για τις ίδιες που θεωρούσαν τον Γιαννούλη κλεισμένο στον Ολυμπιακό.
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα για τον ρόλο του Βιερίνια;
Για αυτές που έμαθαν για τον Μάτος όταν αυτός έφτασε στο αεροδρόμιο;
Για αυτές που έλεγαν ότι ο Βρύζας θα πάρει την θέση του τεχνικού διευθυντή;
Για αυτές που ...
από Neiros4
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία

Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)

Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι ...
από Neiros4
Τετ 10 Ιουν 2026, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

α αρα ειναι ολα ψεματα δεν εγιναν ποτε. δεν εφυγεο ντελιας και ξαναγυρισε, δεν κοιταν τωρα για προπονητη, δεν δειχνουν ασεβεια για δευτερο σερι καλοκαιρι στον Ραζβαν και δεν ηθελαν περσι να φερουν τον Πουσιτς.

Ενταξει εγω ζω σε δικο μου κοσμο. Ολα ειναι μελι γαλα

Όχι ρε παικταρά μου, δεν ...
από Neiros4
Τετ 10 Ιουν 2026, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

δεν θα επρεπε να υπαρχει καν σαν σκεψη να πουληθει ή να δοθει δανεικος ο Μυθου. Ο ποδοσφαιριστης εκανε μια καλη πρωτη σεζον και εδειξε στοιχεια που αν δουλευτουν του χρονου θα πρεπει να 2ος φορ της ομαδας.

Το νσ μην προλαβαινουμε να τους χαρουμε με την ομαδα μας και να τους πουλαμε δεν το λες ...
από Neiros4
Πέμ 11 Ιουν 2026, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Συγκριτικά μέ όσους έχουμε (ξε)πουλήσει τα τελευταία χρόνια, νομίζω ο Μύθου θα μου λείψει το λιγότερο. Έχει το γκολ αλλά του λείπουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι του με το κυριότερο να είναι η ταχύτητα. Αν μπορούμε να τον δουλέψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο, να μείνει το παιδί, αλλά αν στην ...
από Neiros4
Πέμ 11 Ιουν 2026, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως την Σάντα Κλάρα (το νησάκι στις Αζόρες μέσα στην μέση του Ατλαντικού μακριά από την επικράτεια της Πορτογαλίας) την έβγαλε ευρώπη πέρσι ως νεοφώτιστη πρωταθλήτρια, οπού και τότε ήταν προπονητής. Δεν είναι και Ο κατσαπλιάς αλλά σίγουρα θα προτιμούσα πολλές άλλες επιλογές #όχιάλλοmid ...