Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ας παραθέσω κι εγώ την ' ψύχραιμη ' γνώμη μου μετά και από το χθεσινό φιάσκο. Προσωπικά θεωρώ αστεία την διαχείριση προ πάντων του παιχνιδιού αλλά και του ρόστερ. Εκείνος ο ερμος ο μειτε φώναζε ότι δεν έχει άλλη ενέργεια απ' το πρώτο λεπτό ενώ ετοιμάζεται να παίξει και Πέμπτη και Κυριακή , ο Τάισον ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εντάξει κακή η σημερινή ήττα σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση αλλά δύο ώρες πριν είδα να γράφονται όργια ότι μείναμε το χάσαμε το πρωτάθλημα το πήρε ο ένας , το πήρε ο άλλος κλπ. Το ρόστερ, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, δεν είναι τόσο κακό ή ελλιπές όσο υποστηρίζεται. Σίγουρα στο θέμα του φορ ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μεγάλο ερωτηματικό μου προκαλεί που σε ποστ για τον Ραζβάν κράζεται από κάποιους ο Σαββίδης ( δεν μπήκα στο ποστ για την διοίκηση για να δω αν ισχύει και εκεί το αντίστοιχο ) . Μάλλον η θεοποίηση του προπονητή φέρει προ των ευθυνών όλους τους άλλους εκτός του ιδίου. Είναι αλήθεια μα συνάμα λίγο ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας γράψω κι εγώ την οπτική στο θέμα του προπονητή.
Η εικόνα την τελευταία πενταετία είναι πάνω κάτω η ίδια με εξαίρεση το 2024. Βαριά αρχή το καλοκαίρι,κάποιες γκέλες στο πρωτάθλημα,φορμάρισμα Νοέμβρη ( που τα τελευταία χρόνια έγινε Δεκέμβρης ) για δύο- τρεις μήνες και μετά ξανά κοιλιά μέχρι τέλος ...
Η εικόνα την τελευταία πενταετία είναι πάνω κάτω η ίδια με εξαίρεση το 2024. Βαριά αρχή το καλοκαίρι,κάποιες γκέλες στο πρωτάθλημα,φορμάρισμα Νοέμβρη ( που τα τελευταία χρόνια έγινε Δεκέμβρης ) για δύο- τρεις μήνες και μετά ξανά κοιλιά μέχρι τέλος ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω από χθες σελίδες ατελείωτες , απόψεις διαφορετικές και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι χάνεται κατά βάση μέσα στις χιλιάδες λέξεις το ζουμί που είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αν βγάλεις απ' την φετινή χρονιά το βάρος των 100 χρόνων που έφεραν στην ομάδα την έξτρα πίεση και την δεις μόνο ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
O Ριέρα αν θυμάμαι καλά πρέπει να πήγε απ' την Τσέλιε στην Άιντραχτ οπότε δύσκολο
Καθόλου, αφού μόλις απολύθηκε. Πιστεύω είναι η ιδανική λύση αφού:
1. Έχει εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα κοντινά σε εμάς (Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής μια χρονιά στο τρύλω/Τουρκία ως παίχτης+βοηθός προπονητή ...