Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές

Return

από Ag1926
Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δεν έχω γράψει σχεδόν καθόλου εδώ. Απλώς παρακολουθώ. Είδα να μιλάτε για έναν bill kozikopoulos. Σας μιλάω με πασα ειλικρίνεια, δεν έχει την παραμικρή πληροφορία. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Καλός στην δημοσιογραφική του δουλειά, σε όλα τα άλλα εκτός των μεταγραφικών. Από άποψη πηγών και πληροφοριών ...
από Ag1926
Δευ 18 Αύγ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκίνησε από το "Δεν πωλείται. Έχει συμβόλαιο ως το '28 και θα το τιμήσει". Συνέχισε "Μπορούμε να συμφωνήσουμε με τον ΠΑΟΚ από τώρα για τον Γενάρη". Άρα από τον δεν πωλείται γενικά στο πωλείται τον Γενάρη. Άρα ναι, ξεκάθαρα φαίνεται που πάει το πράγμα. Καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και καταθέτει και άλλη ...
από Ag1926
Δευ 18 Αύγ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Τι φάση; Με έχει κάνει μπλοκ ο Τοσκίτσης και μόνο εγώ δεν το βρίσκω; :lol: Δεν τον ακολουθούσα και ποτέ βέβαια, αλλά δεν μου βγάζει την ανάρτηση αυτή.
από Ag1926
Τρί 19 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Κόλκας επεί ότι θα γίνει πρόταση, εάν δεν έγινε ήδη εχθές. Τσορμοατζόγλου την ίδια ώρα στο ραδιόφωνο έλεγε ότι αποφάσισαν να μην κάνουν τρίτη πρόταση γιατί βλέπουν ότι οι Τσέχοι δεν έχουν διάθεση διαπραγμάτευσης και σκέφτονται την λύση του Ιανουαρίου. Καλά, ούτε μεταξύ τους δεν τα συζητάνε αυτοί οι ...