Η αναζήτηση βρήκε 590 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κάποτε ο Κατσαρής παραπονιόταν ότι για να γίνει μελος έπρεπε να πεθάνει ένα παλιότερος, βέβαια παλιά κάνανε κουμάντο άνθρωποι που βάζανε τον σύλλογο πάνω από όλα. Βέβαια μιλάμε για άλλες εποχές που ο κόσμος δεν είχε την ίδια αγοραστική δύναμη, με άλλες αντιλήψεις αλλά μάλλον κάτι ξέρανε και τον ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
joshua
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάθε φορά που κοκκινίζει ο σβέρκος των ασεβών , κάθε αγωνιστική και εξωαγωνιστική σφαλιάρα στο ΠΟΚ όλοι οφείλουμε να θυμόμαστε ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό.
Ο σημαντικότερος άνθρωπος ( φυσικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας και του ατελείωτου , Ποντιακού του πείσματος) που σχετίστηκε ποτέ με ...
Ο σημαντικότερος άνθρωπος ( φυσικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας και του ατελείωτου , Ποντιακού του πείσματος) που σχετίστηκε ποτέ με ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση σας κηφηνες...μετα απο τετοιο διπλο, να συνεδριασεις ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να πειτε ΠΑΛΙ μαλακιες...ο χρονος σας τελειωνει...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεδρίαση, ξεσυνεδριαση,ένα να βάλετε στο μυαλό σας . Γήπεδο σύγχρονο η ομάδα θα αποκτήσει. Και θα το φτιάξει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Τώρα αν δεν είναι η Τούμπα το μέρος, αυτό θα αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Τα ονόματά σας θα γραφτούν με μεγάλα γράμματα στην Τούμπα όπως οι προδότες. Για να μην ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε διάβασα τα 8 σου ποστ. Στο ένα απειλούσες με εξελίξεις στο άλλο μας έλεγες ότι στην Ισπανία θα πέφταμε γενικά την καλημέρα μου να έχεις. Αλλά πατωνετε; Κάνα σχόλιο για την ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ που γαμευσε τα 2/3 του ΠΟΚ ήδη, θα κάνεις; Ανησυχώ
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ... ALLAGH ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΓΟ,Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΡΟΛΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και περνάνε τέτοια μηνύματα,τα @@ του Σαββίδη τα έχουμε δει και εμείς και όλοι οι άλλοι. Οπότε προτιμάμε αυτά που ξέρουμε και για την τιμή και για τα κιλά που έχουν τα συγκεκριμένα.Καλο βράδυ με σόδα.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Την Τεταρτη θα λιποθυμησει καποιος αλλος......
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε ρε μάγκες
«Λιποθύμησε» ο άλλος και κάπως έτσι με ταξίδι στο Λιλ, και 28η θα φτάσουμε Νοέμβριο με deadline Δεκέμβριο
Τι δεν καταλαβαίνετε…
«Λιποθύμησε» ο άλλος και κάπως έτσι με ταξίδι στο Λιλ, και 28η θα φτάσουμε Νοέμβριο με deadline Δεκέμβριο
Τι δεν καταλαβαίνετε…
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια, ήταν να ασχολούμαστε όλοι μας πολύ περισσότερο με τον ΑΣ.
Για να μην λέμε μ@λακίες και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, παρατημένο τον είχαμε, όπως επίσης μια χαρά τον βόλευε τον Ιβάν η παρουσία του Κατσαρή και μια χαρά τον στήριζε μέχρι να γίνει η κέντα.
Αυτά δεν ...
Για να μην λέμε μ@λακίες και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, παρατημένο τον είχαμε, όπως επίσης μια χαρά τον βόλευε τον Ιβάν η παρουσία του Κατσαρή και μια χαρά τον στήριζε μέχρι να γίνει η κέντα.
Αυτά δεν ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
διεκοψαν την ψηφοφορια γιατι δεν τους βγαιναν τα κουκια, αυτο εγινε.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίζει να μην έχουν δείξει τέτοια αποφασιστικότητα και πείσμα ποτέ ξανά στη ζωή τους.
Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν συνεχίσει τις νίκες η ομάδα, θα έχουμε ακόμα καλύτερα σόου στη συνέχεια. Μιλάμε για γελοτοποιους που οι ιστορικοί σύνδεσμοι επιτρέπουν να ξεφτιλίζουν τον ΠΑΟΚ.
Αύριο μεθαύριο θα γεννήσει η γάτα του Άλκη, μετά θα έχουν παιδικό πάρτι να πάνε οπότε δε γ@@ ο συλλογος, δε θα μείνουν με σταυρωμένα ...
Αύριο μεθαύριο θα γεννήσει η γάτα του Άλκη, μετά θα έχουν παιδικό πάρτι να πάνε οπότε δε γ@@ ο συλλογος, δε θα μείνουν με σταυρωμένα ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Προχθες που πέτυχα στον δρομο τον Ησαιάδη, ειλικρινά ήμουν έτοιμος να κατέβω να τον αρπάξω και δε με άφησε η γυναίκα μου, εσείς εκεί του ΑΣ, αν διαβάζετε, να ξέρετε στο τέλος δε θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στην πόλη σαν το μπαρμπα Θανάση.
Ανθρωπάκια, αλλού για μεροκάματο, όχι από τον ΠΑΟΚ ...
Ανθρωπάκια, αλλού για μεροκάματο, όχι από τον ΠΑΟΚ ...