Αναζήτηση για περισσότερες από 1960 εγγραφές
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Το νεο μετρο με τους μικρους παικτες βολευει δυο ομαδες, εμας και τον γαυρο. Και ακομα και μεταξυ μας εμεις εχουμε το μεγαλο αβανταζ, κανενας αλλος δεν εχει ακαδημιες για να ανταπεξελθει
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγουρα θα μπει γκολ στις καθυστερησεις, το θεμα ειναι ποιος θα το βαλει και γιατι ο βαζελος; Εντωμεταξυ γιατι δεν πηγαν αυτοι Περιστερι; Ουτε καν ενδιαφερθηκαν; σωματειο-κοσμος clown
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά το πας Μπενίτεθ!
Φάτους όσα περισσότερα λεφτά μπορείς και μετά ατμός.
Φάτους όσα περισσότερα λεφτά μπορείς και μετά ατμός.
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μοναδική περίπτωση να παίζαμε φέτος 2 παιχνίδια με τον βαζελο στο κύπελλο,ήταν να βρεθούμε στα ημιτελικά,όπως και έγινε
2 στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο μας κάνουν 4
Και υπάρχει μια κάποια πιθανότητα να παίξουμε άλλα 2 παιχνίδια στην Ευρώπη,για 1η φορά στην ιστορία μας
Και εκεί που με άλλα 2 ...
2 στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο μας κάνουν 4
Και υπάρχει μια κάποια πιθανότητα να παίξουμε άλλα 2 παιχνίδια στην Ευρώπη,για 1η φορά στην ιστορία μας
Και εκεί που με άλλα 2 ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κάποιον τροπο αυτο το καφενειο σημερα πηρε 1 βαθμό περισσότερο από όσους πηραμε εμεις στο Περιστέρι... ωρες ωρες ειναι να απορεις και με εμάς... :lol:
Εμάς ήταν ματς ειδικών συνθηκών, η ομάδα όλη ήταν πτώμα.
Ήθελε ολικό rotation, που δεν θυμάμαι αν μπορούσε να γίνει, και μπόλικη τύχη.
Το ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Πραγματικά
Η μονη εξηγηση που δινω ειναι οτι μετα τον υποβιβασμό καταλαβαν οτι ΑΛΛΑΞΑΝ οι συσχετσιμοι και σε δυναμικη εοχυν εκτοπισθει στην 4η θεση πισω απο ΕΟ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ
Ακριβώς αυτό..
Αυτό ακριβώς..
Ακούω κατά καιρούς πως βγάζουν κόμπλεξ για το χάρτινο και πως τους έχει πειράξει το πως ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπλέξανε με περισσότερα λαμόγια από όσα αντέχανε, μείνανε και χωρίς γήπεδο για 20 χρόνια (μια γενιά ολόκληρη). Μέχρι και Γ' Εθνική είδανε.
Από τα ψηλά στα χαμηλά είδανε.
Κάνανε τώρα το γήπεδο τους που ήταν ο νταλκάς τους τόσα χρόνια και τώρα το αφήγημα μοιραία γυρίζει στο αγωνιστικό.
Εκεί που ...
Από τα ψηλά στα χαμηλά είδανε.
Κάνανε τώρα το γήπεδο τους που ήταν ο νταλκάς τους τόσα χρόνια και τώρα το αφήγημα μοιραία γυρίζει στο αγωνιστικό.
Εκεί που ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να διατηρήσουμε την πνευματική και σωματική μας φρεσκάδα, να φτάσουμε πλέι οφ με τις λιγότερες δυνατές απώλειες χωρίς τραυματισμούς και τιμωρίες και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα που να μπορεί να παίξει υπό πίεση το ποδόσφαιρο που παίζουμε εμείς.
Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα που να μπορεί να παίξει υπό πίεση το ποδόσφαιρο που παίζουμε εμείς.
- Δευ 26 Ιαν 2026, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικά με το overperformance της αεκ, αυτό μπορεί να φανεί και στα στατιστικά. Οι αναμενόμενοι βαθμοί της (xPts) με βάση τις ευκαιρίες της και αυτές των αντιπάλων της είναι 36, κι όμως έχει 44 βαθμούς. Με το +8 αυτό είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα του πρωταθλήματος.
Σε σύγκριση, εμείς κι ο ...
Σε σύγκριση, εμείς κι ο ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το έχω μπροστά μου για να σου τα πω ακριβώς, αλλά σίγουρα είναι το παιχνίδι της Λιβαδειάς το ένα που αναμενόταν να χάσουμε βαθμούς. Το βραδάκι μπορώ να ανεβάσω πιο πολλές λεπτομέρειες και κανένα σχήμα.
Μπορεί και να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι όμως. Για ένα παιχνίδι που παίζεις καλά και αξίζεις ...
Μπορεί και να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι όμως. Για ένα παιχνίδι που παίζεις καλά και αξίζεις ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τιμή και δόξα στον οδηγό, που πήρε τα δελτία και πήγε στο βουνό.
- Δευ 26 Ιαν 2026, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ειδατε πιστεύω οτι "αρχισαν τα οργανα" απο το μετροκολις για τον αγωνα της μεθεπομενης κυριακης
Γιατι ετρωγαν μαζι οι οικογενεις ΚΡΕΣΠΟ αι ΚΟΥΕΣΤΑ
Ρε την μετροκολις την ...αντικειμενικη
https://www.metrosport.gr/krespo-to-fagito-me-ton-koyesta-kai-to-tilefonima-apo-tote-vriskomastan-mono-sta ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά - επαναστατικά μου …
...
Φιλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Μου ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσακαλίδης - Παπαπέτρου πιστεύω θα παίξουν τα δύο παιχνίδια.PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 11:17 Καλημέρα σε όλους,
νομίζω έχει κλειδώσει ο παπαπέτρου, ξέρει καλά να κόβει τις φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες. Θα κάνουν τα πάντα να βάλουν δικό τους στο var, χωρίς να κερδίσουν εκεί το ξέρουν πως δεν έχουν πολλές ελπίδες στην Τούμπα.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους,
νομίζω έχει κλειδώσει ο παπαπέτρου, ξέρει καλά να κόβει τις φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες. Θα κάνουν τα πάντα να βάλουν δικό τους στο var, χωρίς να κερδίσουν εκεί το ξέρουν πως δεν έχουν πολλές ελπίδες στην Τούμπα.
Τσακαλίδης - Παπαπέτρου πιστεύω θα παίξουν τα δύο ...