Αναζήτηση για περισσότερες από 1996 εγγραφές

Return

από PAOKpanta
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Καλά ρε γαβριελες φάγατε 6 και σας φταιει η διαιτησία για 1-2 αμφισβητούμενα σφυριγματα και κλαίτε σαν τανεσπου?

Από την κουράδα το νικολακοπουλο:

Απλά, ας σκεφτούμε λίγο τον ανθρώπινο παράγοντα. Να έχεις νιώσει πώς είναι να σου μπήγουν (ποδοσφαιρικά) ένα μαχαίρι, αφήνοντας σε με παίκτη λιγότερο ...
από gervasio artigas
Τετ 22 Οκτ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

"Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί ...
από Guitarman
Δευ 27 Οκτ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε ολοκληρώσει ένα μικρό θαύμα την τελευταία περίοδο με τις σερί νίκες που οι περισσότεροι δεν περιμέναμε καν. Αυτό ούτε εμάς κάνει υπερομαδα ούτε τους άλλους σκουπίδια (Ειδικά τον γαυρο) Ο Νικολιτς έκανε μεγάλη λαλακια στις δηλώσεις που την είπε σε παίκτες. Θα τπ βρει μπροστά του. Ο γαυρος ...
από Mitsospaoki4
Τρί 28 Οκτ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Από το κλάμα του Μπεου πάντως καταλαβαίνω ότι θεωρούμαστε Νο1 φαβορί για πρωτάθλημα.
από Mitsospaoki4
Τετ 29 Οκτ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Να μην ξεχάσει ο Δήμαρχος να πει για το πέναλτι ξανά.
Που σήμερα άνοιξε τα πόδια η ομάδα του για να ξεκουραστεί λίγο ο γαύρος.
από DamoN
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα φίλε μου
Καταλαβαίνω πως το εννοείς απλά στο δικό μου το μυαλό καθρέφτης είναι το γήπεδο και αργά ή γρήγορα σε μεγαλύτερο εύρος αγώνων η αλήθεια βγαίνει στο φως.
Η εικόνα του γαύρου έως τώρα στο πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι προβληματική και από συγκυρίες βρίσκεται τόσο κοντά μας .
Θεωρώ ότι ...
από hasio_john
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

ΠΟΣΟ ΚΛΑΨΑ η χάρτινη ρε, πόσο ΣΑΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!
Με καθαρό επιθετικό φάουλ / σπρώξιμο στον αμυντικό έβαλαν γκολ και ακυρώθηκε μέσω βαρ και έκαναν επανάσταση!
Γίνεται χαμός με κόκκινες! Σε ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΛΑΙΝΕ, πραγματικά τέτοιο σίχαμα δεν έχει ξαναγίνει.
Εντωμεταξύ ποδόσφαιρο του κώλου η κούλα!
από PAOKevolution
Δευ 03 Νοέμ 2025, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Έχει την πλάκα του πάντως να λένε τα χαρτιά για δική μας παράγκα. Μάλιστα, χειρότερη του γαύρου γιατί τους κλέβουμε με βαρ. Πραγματικά, καταλαβαίνω κάθε λόγο που βαζελόγαυροι, ποτέ δεν κοιτούσαν την κούλα σαν θηρίο. Χαρτάκι γραφείου είναι η τάνα.
Να μας θυμίσουν μόνο το περσινό ματς τους με την ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 03 Νοέμ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

.............................

απεναντίας βλεπουμε οτι ...αγκομαχούν...μετα την επόμενη αγωνιστική ...θεωρητικά πάντα...αναμένουμε μια ...ύφεση..απο όλες τις ομάδες..
με την επανέναρξη θα υπάρξει μεγάλη πιθανότητα γίνουν γκέλες...τις λιγότερες θα τις κάνει αυτος που ...τωρα ..ειναι σε καλυτερο ...
από PAOKevolution
Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Λουκά, συμφωνώ σε όσα λες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι τα ΜΜΕ. Δες προβολή σε ένα θέμα ΙΔΙΟ με την δολοφονία του Άλκη. Η απόλυτη σιωπή. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που σκοτώσανε έναν αστυνομικό σε επεισόδια βαζελόγαυρων και την πλήρωσαν όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων. Σφυρίζουν αδιάφορα που ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Μπου@#$%ο χώρα! Έτσι καταντήσαμε και φταίμε ΚΑΙ εμείς.
από tolis14
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 20:33 Ναι ρε συ οκ, αλλα δεν θα έφταιγε ο μπραουν. Αυτος καλα το πηγε.
Όχι βέβαια, δεν λέω ότι θα έφταιγε ο Μπράουν. Απλώς επισημαίνω την ανάγκη των Αθηναίων σπικερ να βρίσκουν θετικά σε κάθε περίπτωση όταν παίζουν οι αγαπημένες τους ομάδες
από Мир
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι σαν τις ελεύθερες βολές στο μπάσκετ το βλέπουν το πεναλντι στο ΠΟΚ
από Kabamaru11
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Ευρωπαικο dna ο πρεσβης κτλ.....ρε αυτοι ειναι αδιορθωτα ηλιθιοι :lol: