Βέβαια να μιλήσουμε και λίγο ποδοσφαιρικά .
Ο Λου το διάβασε το ματς ΑΡΙΣΤΑ .
Θεωρώ εκεί στο 60-70 το έχασε που το ματς φώναζε αλλαγή Κεντζιορα με Λοβρεν .
Γενικά ο Πολωνός σήμερα έπαιζε με το σκατο στη κάλτσα από την ώρα που μπήκε το πρώτο γκολ .
Μου αρέσει η ομάδα όταν παίζει λίγο πιο πίσω για να ...
Η αναζήτηση βρήκε 519 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν πειράζει, καλά να είναι τα παιδιά, να λένε τις πίπες τους και ΠΑΟΚ να μην ξαναδείξουν.tasso85 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:33 για να βοηθησω οσους εχετε ακομα ταραχη να σας πω οτι ακουσα με τ αυτια μου οτι ο βαζελος αξιζε να κερδισει 1-3 συμφωνα με τον τυπο στον αντ1
- Παρ 24 Οκτ 2025, 01:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο ΠΑΟΚαρα μου!!! Τώρα που ηρεμήσαμε κάπως ας πω και εγώ την γνώμη μου.
Συγκλονιστική εμφάνιση μπράβο σε όλους παίχτες προπονητικό Τιμ πολλά μπράβο.
Ο κεντζιορα και κατά συνέπεια η άμυνα έχει θέμα στα ψηλά.Γιατι στο τελευταίο τέταρτο δεν βάλαμε και βολιακό αφού μας παίζανε μόνο με σέντρες?
Ο ...
Συγκλονιστική εμφάνιση μπράβο σε όλους παίχτες προπονητικό Τιμ πολλά μπράβο.
Ο κεντζιορα και κατά συνέπεια η άμυνα έχει θέμα στα ψηλά.Γιατι στο τελευταίο τέταρτο δεν βάλαμε και βολιακό αφού μας παίζανε μόνο με σέντρες?
Ο ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 06:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τη φάση του 0-3:
"Είχα να δω τόσους μαύρους να κυνηγάνε Έλληνα από την κούρσα του Κεντέρη το 2004"
Για εμφάνιση και κερκίδα ήδη έχετε πει τα περισσότερα.
Να ανάψετε ένα κεράκι στο var. Ναι δεν είναι τέλειο, ναι δεν σβήνει όλες τις αδικίες μόνο του ΑΛΛΑ χθες σε γλίτωσε από ένα πέναλτι - βουτιά ...
"Είχα να δω τόσους μαύρους να κυνηγάνε Έλληνα από την κούρσα του Κεντέρη το 2004"
Για εμφάνιση και κερκίδα ήδη έχετε πει τα περισσότερα.
Να ανάψετε ένα κεράκι στο var. Ναι δεν είναι τέλειο, ναι δεν σβήνει όλες τις αδικίες μόνο του ΑΛΛΑ χθες σε γλίτωσε από ένα πέναλτι - βουτιά ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 07:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες, καλημέρα.
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αμήχανη στιγμή να πανηγυρίζει τα γκολ του ΠΑΟΚ με μεγαλύτερο ενθουσιασμό ο σπίκερ στο CANAL+ από τον αρδ στην πουστροτέ
Ρε μλκ αρδ εάν έβαζε γκολ σαν του Ντέλια κανένας βάζελος θα μας είχες ζαλίσει τα @@ για κανένα εικοσάλεπτο.
Ρε μλκ αρδ εάν έβαζε γκολ σαν του Ντέλια κανένας βάζελος θα μας είχες ζαλίσει τα @@ για κανένα εικοσάλεπτο.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να κάνει και αυτός, ένα βαρετό ματς δύο ξένων ομάδων ήταν.Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:02 Εβλεπα τα χαιλαιτς ΠΑΛΙ...Ρε καρναβαλε Κωσταβαρα δεν ντρεπεσαι λιγο??τι μεταδωση ηταν αυτη βρε τραχανα??Λιγο τσιπα ρε μλκ...χιλιες φορες Τσωχος...
Όσο για την τσόχα, πρόσεχε τι εύχεσαι
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγγλος speaker στο cbcsports καθως επαιρνε τη μπαλα ο Ντελιας και ξεχυνοταν μπροστα: "he is a very tricky player,can they stop him?".

- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικά με το πέναλτι και το βαρ, θεωρώ ότι είναι στην ευχέρεια του βαρίστα να καλέσει τον διαιτητή ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρος ότι διαφωνεί. Πριν τον καλέσει φαίνεται ότι έχουν συνομιλία αρκετών δευτερολέπτων. Ο βαρίστας δεν ήταν κι αυτός σίγουρος και κάλεσε το διαιτητή για να το ξαναδεί ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το να ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Όλα τα λεφτά το ματς με την Γιουνγκ Μπόις.
Νίκη με αυτήν μας φέρνει πολύ στην πρόκριση.
Νόμιζα ότι η Μπραν είναι εύκολη.
Όλα θα είναι μάχη.
Αλλά αργεί αυτό.
Πρώτα Βόλος.
Μεγάλο κρας τεστ νοοτροπίας και διαχείρισης.
Υγ. Doomαρε ελπίζω να είσαι καλά. Χθες θα έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο. Και για ...
Νίκη με αυτήν μας φέρνει πολύ στην πρόκριση.
Νόμιζα ότι η Μπραν είναι εύκολη.
Όλα θα είναι μάχη.
Αλλά αργεί αυτό.
Πρώτα Βόλος.
Μεγάλο κρας τεστ νοοτροπίας και διαχείρισης.
Υγ. Doomαρε ελπίζω να είσαι καλά. Χθες θα έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο. Και για ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μαγκα Νταμπανοβιτς, πως τον πετσοκοψες ετσι τον Γαλλο Ηλιοπουλο;;; Φλωρογαλλε πανε σπασε καμια πινακιδα σαν τον Seajet, για αυτα εισαι. Το παικτακι σου πεφτει αναποδα απο τη φορα του τραβηγματος της φανελας. Χαλβα.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
4 βαθμοί στα πρώτα 3 ματς ήταν better than expected.
Και ας μην κερδίσαμε το φαινομενικά εύκολο ματς.
Τώρα στα επόμενα 3 χρειαζόμαστε 6-9 βαθμούς.
Και ας μην κερδίσαμε το φαινομενικά εύκολο ματς.
Τώρα στα επόμενα 3 χρειαζόμαστε 6-9 βαθμούς.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είπαν κάποιοι άνθρωποι την αλήθεια, έτσι όπως την βλέπουμε τόσοι και τόσοι.
Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι βρίσκονται στην ξενιτιά και νιώθουνε τον ΠΑΟΚ όπως είναι πραγματικά.
Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι βρίσκονται στην ξενιτιά και νιώθουνε τον ΠΑΟΚ όπως είναι πραγματικά.