Έχει την πλάκα του πάντως να λένε τα χαρτιά για δική μας παράγκα. Μάλιστα, χειρότερη του γαύρου γιατί τους κλέβουμε με βαρ. Πραγματικά, καταλαβαίνω κάθε λόγο που βαζελόγαυροι, ποτέ δεν κοιτούσαν την κούλα σαν θηρίο. Χαρτάκι γραφείου είναι η τάνα.
Να μας θυμίσουν μόνο το περσινό ματς τους με την ...
Η αναζήτηση βρήκε 562 εγγραφές
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
.............................
απεναντίας βλεπουμε οτι ...αγκομαχούν...μετα την επόμενη αγωνιστική ...θεωρητικά πάντα...αναμένουμε μια ...ύφεση..απο όλες τις ομάδες..
με την επανέναρξη θα υπάρξει μεγάλη πιθανότητα γίνουν γκέλες...τις λιγότερες θα τις κάνει αυτος που ...τωρα ..ειναι σε καλυτερο ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Λουκά, συμφωνώ σε όσα λες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι τα ΜΜΕ. Δες προβολή σε ένα θέμα ΙΔΙΟ με την δολοφονία του Άλκη. Η απόλυτη σιωπή. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που σκοτώσανε έναν αστυνομικό σε επεισόδια βαζελόγαυρων και την πλήρωσαν όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων. Σφυρίζουν αδιάφορα που ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπου@#$%ο χώρα! Έτσι καταντήσαμε και φταίμε ΚΑΙ εμείς.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι βέβαια, δεν λέω ότι θα έφταιγε ο Μπράουν. Απλώς επισημαίνω την ανάγκη των Αθηναίων σπικερ να βρίσκουν θετικά σε κάθε περίπτωση όταν παίζουν οι αγαπημένες τους ομάδεςblack death έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 20:33 Ναι ρε συ οκ, αλλα δεν θα έφταιγε ο μπραουν. Αυτος καλα το πηγε.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Αχχχ γιουχα το αγαπημένο μου
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι σαν τις ελεύθερες βολές στο μπάσκετ το βλέπουν το πεναλντι στο ΠΟΚ
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευρωπαικο dna ο πρεσβης κτλ.....ρε αυτοι ειναι αδιορθωτα ηλιθιοι 
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο ειδα και τα δυο πεναλτι που εδωσε ο κωμικος διαιτητης στο ματς με τους χαρτινους δεν ηταν. Και μαλιστα και για τα δυο τον φωναξε ο βαρ γιατι ειχε αντιθετη γνωμη.
Ο βαζελος ειχε απο ενα ημιχρονο. Επρεπε να το φαει στο πρωτο, επρεπε να το βαλει στο δευτερο. Παντως εχει απιστευτη κληρωση ο π ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Γι' αυτό ήθελα να κερδίσουν οι βάζελοι. Με τη μία άρχισαν τα πρέσβης, σφραγίδα Μπενιτεθ κτλ.
Έτσι τους θέλω την Κυριακή.
Από την άλλη αρχίζω και εκνευρίζομαι με την αεκ.
Το να παίζει χάλια, να κάνει γκέλες στην Ευρώπη και να παίρνει τα ματς στο 90 στην Ελλάδα δε μου λέει κάτι.
Πρέπει επιτέλους να ...
Το να παίζει χάλια, να κάνει γκέλες στην Ευρώπη και να παίρνει τα ματς στο 90 στην Ελλάδα δε μου λέει κάτι.
Πρέπει επιτέλους να ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Γι' αυτό ήθελα να κερδίσουν οι βάζελοι. Με τη μία άρχισαν τα πρέσβης, σφραγίδα Μπενιτεθ κτλ.
Πρέπει επιτέλους ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει επιτέλους ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Miles και navigator11 γι' αυτό ήθελα να κερδίσουν. Γι' αυτό ακριβώς που είπες υπέροχα navi. Αρχοντοχωριατιλίκι.
Τον πεσμένο βάζελο πρέπει να φοβόμαστε. Μας έχει κάνει μουλωχτά άπειρες κηδείες. Είναι η μοναδική από τους άλλους 3 που διαχρονικά όταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τους χρίζει αουτσάιντερ ...
Τον πεσμένο βάζελο πρέπει να φοβόμαστε. Μας έχει κάνει μουλωχτά άπειρες κηδείες. Είναι η μοναδική από τους άλλους 3 που διαχρονικά όταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τους χρίζει αουτσάιντερ ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή είναι η μια ανάγνωση ,η άλλη λέει ότι ο βάζελος στηριζόμενος σε αυτή τη νίκη και φτιάχνοντας τη ψυχολογία του παίζοντας στην έδρα του θα εμφανιστεί εντελώς διαφορετικός απο ότι με μια ήττα ( και μετά την ήττα απο βόλο)....με ψυχολογία στα τάρταρα... η χθεσινή νίκη τους ξύπνησε την ελπίδα ότι θα ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρχάς πέρα από τα τετριμμένα που ισχύουνε για τις ομάδες του νότου. Δηλαδή ότι ακόμα θέλουνε να πείσουνε τους εαυτός τους ότι δεν μας υπολογίζουν, ότι για αυτούς είμαστε το παοκακι κτλ ( χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι αντικειμενικές εκπομπές στο youtube μετά τις νίκες μας επί του γαύρου και ...