Αναζήτηση για περισσότερες από 1960 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
...
Tad ελπίζω να τρολαρεις.
Το ίδιο το παιδί βγήκε και δήλωσε πως είναι πολύ αγχωμένο πριν τους αγώνες.
Πως γίνεται να λέμε γιατί δεν το έβαζε ο προπονητής;
Ο Πέλκας βγήκε και είπε πως έχουμε πέσει όλοι πάνω του να του διωξουμε την πίεση γιατί δε μπορούσε να τη διαχειριστεί.
Με το ζόρι να ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Καλύτερα να είναι σπιτι.παρά να ναι τουμπα...άραξε ..καλά είσαι εκεί ..πιες το καφεδάκι σου και χαλαρωσε
- Δευ 19 Ιαν 2026, 02:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Έρχονται κάτι ξένοι κ τους περιμένουμε 6 μήνες να κάνουν κοντρόλ κ πάσα ,κ μπαίνει σήμερα αυτό το παιδάκι βασικό κ τους παίρνει παραμαζωμα !!!ούτε ψυχολογικά να έχει ούτε τίποτα , οδοστρωτήρας,το σουτ που έκανε κ πήγε λίγο άουτ ήταν τούβλο φοβερή δύναμη.αυτο είναι το παίρνω την ευκαιρία από τα ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Περιμένω τη στιγμή που θα δω δυο μηχανάκια να παίζουν μαζί ...Ζαφείρης με μπιάνκο.
Δεν ξέρω αλλά μου έχει καθίσει στο μυαλό ότι αυτοί οι δυο μαζί ταιριάζουν πολύ.
Δεν ξέρω αλλά μου έχει καθίσει στο μυαλό ότι αυτοί οι δυο μαζί ταιριάζουν πολύ.
- Τετ 21 Ιαν 2026, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Μακάρι με 2,5 +/- να τον πάρουμε.
- Παρ 23 Ιαν 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μιλάμε για ένα generation talent όπως ονομάζονται ...
η διαχείριση του από τον ΠΑΟΚ είναι οδηγός για το μέλλον και για τα άλλα παιδιά που βγαίνουν μέσα από τις ακαδημίες ...
το πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι η ραγδαία εξέλιξη του εντός ΠΑΟΚ ... αυτό αποδεικνύει ότι όσοι υποστηρίζουμαι ότι το ...
η διαχείριση του από τον ΠΑΟΚ είναι οδηγός για το μέλλον και για τα άλλα παιδιά που βγαίνουν μέσα από τις ακαδημίες ...
το πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι η ραγδαία εξέλιξη του εντός ΠΑΟΚ ... αυτό αποδεικνύει ότι όσοι υποστηρίζουμαι ότι το ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δεύτερη δίνεται αλλά η πρώτη κάρτα είναι για απέλαση.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 02:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι η Ουέφα έχει έναν αριθμό διαιτητών που όποιος βλέπει μπάλα καταλαβαίνει ότι δεν κάνουν για αυτό το επίπεδο. Στην ουσία είναι κομμάντο που πάνε να κάνουνε βρώμικη δουλειά. Και ο Σιδηρόπουλος τέτοιος ήτανε και για πολλά χρόνια μάλιστα.
Απλά βρήκανε ευκαιρία να τα ...
Απλά βρήκανε ευκαιρία να τα ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε τέτοια μέρα να στείλεις αυτό το φρούτο για διαιτητή, σε βάζει σε άλλες σκέψεις.
Τί κάρτα έδειξε στον Ντέλια ρε σεις;
Και στον Γιακουμάκη; που κάθε μονομαχία του ήταν φάουλ του Γάλλου;
Και στο πέναλτυ που πάειν ο Γάλλου με τις τάπες μπροστά, αλλά το βαρ του δείχνει την φάση που ο Μιχαηλίδης τον ...
Τί κάρτα έδειξε στον Ντέλια ρε σεις;
Και στον Γιακουμάκη; που κάθε μονομαχία του ήταν φάουλ του Γάλλου;
Και στο πέναλτυ που πάειν ο Γάλλου με τις τάπες μπροστά, αλλά το βαρ του δείχνει την φάση που ο Μιχαηλίδης τον ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιαννη μας την ειχαν στημενη.πεισμωσε και πονηρεψου λιγο δεν ειναι τοσο αγνα τα πραγματα.παρ τους παραμαζωμα παιχταρα μου.εχεις και εχουμε να δουμε πολλες πουστιες ακομα.δεν μπορουν να χωνεψουν οτι ο καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης τα τελευταια 30 χρονια παιζει στον ΠΑΟΚ(που μεγαλουργει μαζι του ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
και μονο σε αυτα τα παιχνιδια να προσφερει αντι να εχουμε την μπαλαρινα,ειναι 100% πετυχημενη μεταγραφη
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο τύπος φαίνεται πως έχει ποδοσφαιρικο μυαλό και αντίληψη.
Δειγμα αντίληψης στο που βρίσκεται ο Πελκας σε σπασμένη μπάλα.
Δείγμα αντίληψης ότι μπορεί να περιμένει λίγα δέκατα να δει κινήσεις των συμπαικτών του όπως στο δεύτερο γκολ.
Δείγμα ποδοσφαιρικου μυαλού που κοντοστεκεται στο πρώτο γκολ για ...
Δειγμα αντίληψης στο που βρίσκεται ο Πελκας σε σπασμένη μπάλα.
Δείγμα αντίληψης ότι μπορεί να περιμένει λίγα δέκατα να δει κινήσεις των συμπαικτών του όπως στο δεύτερο γκολ.
Δείγμα ποδοσφαιρικου μυαλού που κοντοστεκεται στο πρώτο γκολ για ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Η απόδοση του παίκτη δείχνει την γύμνια που είχε ο ΠΑΟΚ στα φορ .το παιδί έκανε τα βασικά σήμερα κ φάνηκε πολύ καλός .δηλαδή εβαλε ένα απλό γκολ με κεφάλι μετά από μια φοβερή σεντρα ,έδωσε μια εύκολη ασίστ γιατί είχε την ψυχραιμία μέσα στην μεγάλη περιοχή να σηκώσει κεφάλι κ έκανε άλλη μια ασίστ ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Και οι δυο ιταλοι ειναι value for money, εχει καταλαβει που ερθει
- Δευ 02 Φεβ 2026, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Εγώ θα αγόραζα και τον άλλο Ιταλό και πουλούσα Καμαρά.